Gud vad jag eh trött!

Jag har haft vääldigt kuul! Haha när vi kom dit såg vi typ inga sen träffade vi Kullman och han letade efter From så vi hjälpte han och hittade han tillslut. Då stog vi vid brasan och snackade sen kom Ida och Mimmi och vi snackade med dom. Sen köpte jag popcorn och sen typ snackade vi lite till sen var vi tvungna att dra. Jag gick ut vid typ kvart i nio och var hemma halv elva! Haha duktig Tildah! (A) haha Nej men vi hade det väldigt mysigt!
Ha det bra nu är as trött så vi hörs imorgon ska juh tävla sp skriver kanske efter.. om jag orkar! Jag kommer någ att vara riktigt trött! Ska rida Zombra imorgon oxå. Men ska försöka slänga in ett litet inlägg! Ha det bra nu sweet<3


//Tildah♥


NU!

Nu ska vi ära drar sen puss ses!
(ÄNTLIGEN!)
//Tildah♥


Tråååk!

Har seriöst inget att göra.. Sitter och smsar med Bea och några till.. Vi har precis ätit förrätt. Jag vill bara ah varmrätten nu! Ska nog dra innan efterrätten! Hoppas bara att det inte är så regnit! Orkar itne solen skulle gärna kunna få komma fram lite gran! Men nu ser detväldigt mulet och trist ut. Ska kolla termometern får se hur mycket kläder jag sätter på mig tänker inte frysa!


Glad valborg! :D<3
(kolla fina bilden Emma tog!)
//Tildah♥


Nu eh jag fiin! Och gästerna får komma!

Haha nu har jag fxat mig försökte platta håret men asso de lockr sig på en gång.. Eller det blir vågor liksom.. Haha mitt rum är städat och så, Allt är klart nu får gästerna gärna komma! :D<3

Så vart resultatet! :D<3
//Tildah♥

Jag är inte död!

Föör jag har inte hunnit har ridit varje dag och igår så hade jag oxå mkt att göra!
Jag eh ledsen och tackar alla som besökte mig de dagarna! :)<3 tängte berätta vad som hänt det senaste dagarna lite kortfattat!

Onsdag kväll

Vi skulle ha teori.. Jag ville juh rida. När vi kom dit hade Mickan inte bestämt vad vi skulle ha så då fick vi bestämma så vi kom på att vi skulle bli longerade. Så vi bestämde Karna. Men när hon kom ner visade det sig att hon var JÄTTE halt! Stackars Karna! Så vi fick ta upp henne sen blev det ingen teori.. Men jag skulle juh rida Zombra och Yasamin Putte så vi tog in dom och en en gång så kom Zombra fram till mig! Jag blir såå sjukt glad vartenda gång! Sööt ponnie! Sen när vi var klara så red vi. Vi skulle rida till klätter backarna men på ngt vis kom vi fel och red en anna runda istället men vi kom fram till stallet igen! Haha knas.. Sen fick jag bråttom för jag skulle tydligen hem fort! haha sen vart den donken mat! haha lilla tjokis familjen! Haha Sen somnade jag så sött i soffan (A)

Torsdag
(skolan)


Idag så när jag kom till skolan så kom jag inte ihåg vad som hände men vi hade BG och sen så gick jag upp till slöjden, där hämtade jag mitt fina kuddfodral och sen skulle Bea och Tove jobba lite syslöjd så jag gjorde oxå det. Gjorde en kudde till fast den var mycket mindre + att den var fylld med wadd. Sen var det lunch. Etfer lunchen skulle vi se en pjäs som niorna hade gjort. Den var faktiskt riktigt bra och hette hotell Prima. Och ahndlade om att man inte skulle låssas vara någon man inte är. Den var riktgt bra! (Y) Sen gick vi upp till slöjden och jag hann göra två kuddar till! Haha I samma förger fasst placerade på olika ställen och så! Sen var det BG i och vi hade den. Jag skulle ha PH samtal så jag var tvvungen att stanna kvar.. Men det gjorde inget för att då kunde jag fortsätta, jag gjorde en till liiiten kudde!

Torsdag
(stallet)


Efter sklan åkte jag och Bea hem till oss och sen möttes vi på bussen och åkte till skutan hon skulle rida Putte och jag skulle rida Zombra. Jennifer red med oss. På vägen dit så pratade vi om allt och hade det riktigt roligt. Juste Har börjat snacka med en ny kille som värkar jätte gullig! Han heter Tommy! Han är Beas kompis kompis! Haha hängde ni med? 
Btw. När vi kom fram till stallet hämtade vi hästarna och gick och fixade dom. Så söt som vanligt!Kom fram till mig igen! (happyface)
Sen när vi var på väg hem så skulle vi förbi centrum och köpa present till malin! Som fyller år i morgon (idag) Och det vart ett par örhängen super söta i silver som det är en flippflopp sko hängande! Så grymt söta! Hihi från Ur&Penn!
Sen åkte vi hem. När jag kom hem så skulle jag städa för det kommer gästen nästa dag. Jag hann nästan klart ska fortsätta lite nu. Yes yes

Fredag
(dag)


Idag har det inte hänt ngt speciellt redovisade tyskan. ! (Y) Duktig tildah! Och sen har jag komit hem ska fortsättta med städningen så att det blir super rent överallt! :D Ha det så bra nu ska typ iväg på en majbrasa ikväll med Bea oMen först kommer det gäster till oss för att Malin (min lillesyster) Fyller år! Grattis Malin!!!!!
//Tildah♥


BiiLDER!


Hinner itne fler tar det sen nu måste jag dra puss! :D<3
//TIldah♥

Kvinnan som kunde tala med får och getter!

haha det gick aas bra hos Joker igår! haha jag kom hem lite sent så hann inte blogga. Men jag kan juh skriva nu! Hihi! Joker var som vanligt väldigt stark mrn idag hade jag bestämta mig för att han skulle gå fint och då skulle han det! Så de gjorde han tillslut efter nästan en timmes jobbande så gick han tillslut hyffsat vääldigt stark i munnen eh han men det fungerar bara jag håller en stadig hand och försöker att vara mjuk men bestämd! På vägen hem så skulle vi vänta på min pappa men då hade vi hunnit gå en bit så vi stannade för att vänta på honom och då åkte vi förbi några små hästar där det oxå finns får/gätter och då började Yasamin att bäa! Asso typ låta som dom och då började dom bäa tillbaka!! haha hur roligt soom hällst! hahah! Jag fick lite roliga bilder från igår så tängte att ni ville se dom! :D Men tar dom i nästa inlägg! :D haha Yes ni får ha det bra nu söötisar! :D

Ska snart till Skutan där jag ska fört på lektion sen ska jag rida Zombra och Yasamin kanske Putte! :D<3
//Tildah♥


KOm nyss hem!

har precis komit hem och tog en lite päronsplitt! Kan inte få nog av dem! Så sjukt goda! Jag ska snart till Joker och Yasamin ska med och fota mig men hon slutar senare än mig.. men det gör inget. har ändå inte bråttom hem! Jag redovisade muntligt i matten idag! Det gick aaas dåligt jag kan inte fatta att jag är så himla sämst på matte! Jag skojar inte! Det går typ inte! Jag blir så ledsen. Jag ska aldrig mer räkna! Nej jag skoja men ska nästan göra de! Hahaha jag och Emma har pluggat tsm idag och allt har gått bra förutom matten. Har pluggat på väldigt bra! Nu ska jag snart gå och byta om sen ska jag ta en buss till brandbergens C där jag kommer möta Yasamin och sen ska vi ta en buss till pendeln och sen åker vi tåg och sen går vi.. Fy vad jobbigt men thats life det är faktiskt inte sååå långt! Haha Btw nu får ni hade så bra! :D
//Tildah♥ 


Malins header!


Vad tycker ni? Den är enkel men fräcsh! :D texten i samma färg som tröjan alla färger passar ihop!
//Tildah♥


Nya naglar!

Nya naglar!

Haha (A)

As dåliga bilder tog med Webben

Började med vit top (som på frans manikyr)
Sen grön våg
rosa under
guld rand mellan grön och rosa

Vill ni ha en guide när jag fixar? :) Säg till! :D haha jag lovar att bilderna kommer vara av bättre kvalitet!
//Tildah♥


Vitsippor!

Nu ahr jag vart hemma från stallet ett tag Kom hem vid halv sex ungefär men har tagit det väldigt lugnt! När jag åkte till stallet tog jag 807:an och åkte till klcokarleden där jag skulle vänta i tio minuter på nästa buss. Men vid den busshållplatsen stog brandbergspedofilen!! Jag såg det när jag kom närmre! Och började gå bort till ett annat håll och var rädd att han skulle komma efter mig jag vet att jag eh såå fånig men det var itne så mkt folk där! Då såg jag vitsippor! Dom är såå söta! Sen kom bussen och jag satte min nära chaffisen. Och sen hoppade jag av vid skutan på vägen dit mötte jag Lollo (W) Och vi snackade lite om Zombra! Haha sen gick vi in på kontoret och där satt Carro och Mikaela på jobbar på skutan. Och dom skulle rida ut och sätta upp täreng banan. Jag fick inte följa med eftersom jag ska rida tärengen! Men då tog jag ut Zombra och tömkörde istället! Det gick as bra! Förutom att när hon skulle göra en volt så började hon vända på sig men tror att jag hade för dåligt stöd på yttertygel men  sen gick det bättre. Vi gick över några bommar och så! Jag är riktigt nöjd! Hon var bääst som vanligt. Imrgon ska jag rida Joker och sen på onsdag ska jag kanske få rida Zombra efter min lektion och samma sak på torsdag och sen frågade Lollo om jag ville ta hennes grupp på fredag och jag tror väl att det ska gå bra! Haha (har jag ngt val?) Haha nej jag skoja men det går nog bra! Yes!
Min mobil dog nyss så den måste ladda så kan inte ladda upp några bilder just nu.. Men ni ska få en lite facelook :P

haha min naturliga look! Haha inget smink och ny tvättat hår :P Haha xD

Peddot! :O


Studiedag!

Idag har jag studie dag! Det är alltid skönt. Jag hade tänkt att sova lite längre men vaknade typ halv åtta.. Sen kunde jag inte somna om. Jag har kollat på tv och ätit frukost. Idag kommer jag inte att kunna rida Joker.. För att han ska hoppträna med Olivia. Men jag ska rida imorgon. Men det kommer itne att bli lika roligt för att jag vill rida med Emma och inte själv.. Jaja thats life. Men det hade juh passat så bra idag. Istället idag så ska jag till Zombra och gå ut och gå med henne, men jag vill inte gå ut själv.. Ska fråga om jag får tömköra henne istället. Men annars går jag ut.. Om någon vill följa med mig så smsa! (A) ;D Ska åka dit vid tolv ett tiden. Så jag hinner äta innan! Och ska plugga lite! Det är så tråkigt et finns apsolut inget som går på tv nu? Bara en massa tråk.. Nej men nu ska jag plugga vi hörs senare! :D<3
//Tildah♥

Det visste ni inte om Tildah



*Jag har haft två marsvin

(ena marsvinet)

*tycker om att kolla på Top modell

*Jag kan inte höra på när någon spyr

* Jag har svårt att säga nej

* gillar att kolla på deckar serier (A)

Hah jah där var lite nya grejer om mig! ;D
//Tildah♥


veckan Hiss/Diss

Hiss!

*Jag gick felfri runda!

*Jag fick ha rosa på tävlingen!

*Falund var sååå kuul!

*har lärt känna många så mycket mer!

* Zombra har börjat gå fram till mig i hagen varje gång!

Diss!

* Det vart lite knas i falun

* Tove och Bea åkte hem..

*jag fick ont i nacken

* det var långt att gå till ica maxi

* det vart knas med namnen på ridgruppen



Det betyder att denna vecka har ungefär vart lika dålig som bra! :D Haha det känns bra! :D Jag är nöjd och ser fram emot en ny vecka!


Bilder från tävlingen!


Rosa outfit!

Sötponnie!

Skutt!



Vet att tyglarna eh lösa! :O

KOM IGEN NU NEFF! MIN fina galoppfattning (A) (as ful)




Sista hindret!


gillar den bilden!


Hinder nummer 4

nummer 2

Och sista hindret!!!!


såhär fina knoppar fick Neff!


Och så här fin fläta i svansen


såå söt!


Asso min tyglar?!! :S




Tack Amanda Yasamin Emma och Linda för et fiiina bilderna!

Yes det var några bilder! Kommer kanske några fler sen :P men det var alla jag hade nu :P
:D<33
//Tildah♥


Min lilla grupp! :D

Det gick as bra! Kom till skutan och så fixade vi alla förberedelser. Och sen red vi ut. Det ända som var dåligt var att Cactus typ höll på att strula.. Men det gick bra för vi tog han lägnst fram! Sen gick jag och Yasamin ut med Zombra med hon red Putte. Det gick bra! JUSTE! När vi skulle börja så var det en ny som skulle komma. Och då gick jag fram till en person som jag inte kände igen föräldrarna i och frågade om hon hetet Klara. OChd et hette hon och jag visade henne Karna. Och allt var bra. Sen lite efter så kommer Rebecca fram till mig och säger att en Klara som är ny här ska rida i min grupp. Och då sa jag att jag redan visat henne, emn då pekade Rebecca på dom och de var inte alls dom som jag hälsat på! Så jag gick fram och hälsade och då sa dom att hon hette Klara. Då vart jag förvirrad?! Jag sprang till Lollo och sa att det fanns två klara men att det bara skulle vara en?! HJÄLP! Haha vi fick gå coh prata med dom och Lollo frågade Klara 1 om hon hette Klara och då sa dom Ja! Och sen frågade vi dom andra vad dom hette i efternamn och då var det rätt. Men då visste vi itne vem den andra Klara var? Haha men sedan bär vi ropade upp alla hette hon Melissa! Haha men jag hade inte känt igen henne för att hennes låssasmamma var med förra gången!! Haha men det var piiinsamt! HAha sen gick allt bra! Har haft det roligt med Yasamin! :D
Puss och kram på alla nu har jag fått lite bilder från tävlingen till datan så ska lägga upp alla :D
//Tildah♥

AAAS BRAAA igår!

Jag gick upp och började fixa mina skor. Sen åt jag en frukost, kunde inte äta så mkt eftersom jag var ganska nervös eller inte nervös utan bara typ längtar typ! Om ni fattar btw, Haha sen putasade jag de sista på skorna och sen fixade jag mig och så. När vi åkte till skutan hämtade vi upp Yasamin på vägen och sen åkte vi tsm. När vi kom dit kollade vi banskisserna och startlistan banan visade sig att vara väldigt enkel och jag startade som nummer fyra. vi gick in i stallet och började fixa Neff han vart Värkligen sööt! Allt passade så fint! Sen gick vi ner och gick banan jag gick den först med Yasamin där gick vi värkligen igenom hur jag skulle rida och vilka gångarter. OCh sen gick jag banan en gång själv. Allt kändes så bra! Sen gick vi ner till framridningsbanan då vart jag nervös! Men allt gick bra i ridningen. Men hoppen gick inte allt bra.. Tror att jag hade för lite drivning på han. Så det kändes väl inte så jätte bra när jag skulle gå in på banan. Neff stog fint och värkade tycka att det var kul. Vi red in och red runt ett tag sen fick jag startsignal. Vi tog det lugnt och trvade igenom start sen när jag hade några metrer kvar till hindret fattade jag galopp! Jag tog ut vägarna mkt noga och var nogran med att göra en bra runda. Jag tycker att vi kom bra på alla hinder och så! Och sen kom vi iväg mot mål och det gick uur fint! Vi kom felfritt runt och jag fick mycket applåder! När jag kom ut var jag jääte glad! Jag var värkligen såå himla glad jag kramade och klappade Neff och tog hand om han och så. Han skulle juh gå en klass till nu. Så jag tog av allt och såg till att han mådde bra! Sen kom Amanda och tog han. Hon red fram och jag kollade på den klassen. Och fick fota med Yasamins kamera! Jag fick några ganska bra bilder! Jag stannade kvar tills stallet stängde och hade en mysig pratstund med mina vänner. sen åkte jag hem. Fick gå ut med Zombra oxå! :)<3 Nu ska ajg snart iväg till stallet för att ha  min lilla grupp! Så ni får ha det s¨jääte bra! :D Puss och kram! :)>333
(Bilder från tävlingen kommer snart!)
//Tildah♥

Förberedelser in för tävling!



Yes nu kommer en liten lista på de jag ska göra! Det blir som ett shema! :D
06:00- gå upp
06:10- Fixa ridskorna
06:20- Äta en ordentlig frukost!
06:50- Fixa de sista på skorna
07:00- Klä på mig
07:15- fixa håret
07:30- Packa in allt i bilen
07:35- Se till att allt är med
07:45- Då åker vi!

Yes haha fint! xD vi får se hur det kommer att följas! Men sak ställa klockan på fem så jag kommer nog upp. Jag är inte enrvös än. Men jag hoppas att jag inte kommer att ha ont i nacken! NU kommer en liten packlista!

borstar
Shabrak
spö
ridskor (kommer byta precis innan jag rider)
hjälm
säkerhetsväst
morötter
knäckebröd
Min mat
pängar
ridhanskar
ridbyxor till Michelle
Tror att det var allt ni kan väl smsa mig om jag glömt ngt?! Haha önska mig lycka till nu puss o kram! ;D<3
//Tildah♥



Så sjukt ont i nacken!

Idag när jag vaknade och skulle sätta på mig kläderna kunde jag inte brida nacken! Det gjorde sååå sjuuukt ont! Vi städade ihop allt och damsög och så. Sen checkade vi ut. Jag gick sedan till bilden för att aqh mitt sista pass i falund och då skulle vi göra typ människor i lera. Jag gjorde ett ansikte av en mann. Den vart ganska bra! Är nöjd. Haha sen åt vi lunsh men innan kollade Mira på min nacke och hon sa att den var svullen. Sen gick vi och åt. det vart typ något kött med potatisgratäng. Aaas gått! Sen fixade vi alla saker och vi satte oss i bussarna. Emma fick åka med oss. Hemresan gick ganska fort! Jag sov ungefär en timme men vaknade av att jag hadfe för ont i nacken.. Sen var jag vaken och lyssna på musik! Danny var på radion! Då lyssna jah! Pappa kom och hämtade mig sen somnade jag i soffan. Har ätit hemlagad pizza och durshat. Nu ska jag snart kolla på talang! :) Ha det bra nu! :) Vi hörs senare! Juste om Yasamin läser detta! Vad tycker du vi ska göra på söndag rida ut? Det ska bli bra väder! :)
//Tildah♥

Tjockisar från ica!

Hej hej alla!
NU ahr vi komit från ica. Köpte bara liiite godia till hemresan. Vi ska ha bild imrogon sen ska vi åka hem.. :( haha men på lrdag ere tävling! (A) :D ahhah jag eh lite nervös men det kommer väl sen. Idag har jag hafft hemkunskap och NO. No var konstig man fatatr juh typ ingeting. Jag ska göra klrt labben sen!
Nu ska vi äta lite godis sen kanske vi går till matsalen. Så vi hörs snart! :D
//Tildah♥

Helt skruvat :S

Hela dagen har vart helt skruvad. Tydligen är det några jävlar som har förstört ett rum så att vi var tvungna att samlas hela årskursen i samlingsalen ochsen värst förhör. Sen så händer det en hel del saker som jag inte tänker ta upp.. Men kasnke medelar någon gång i mitt liv! Hihi.. Nu sitter vi och babblar i telefån och ska snart sova! Ska dursa imrgon. :P
Ha det bra nu gullipluttar!
 
Vi fick byta rum Här är vårt nya!

Hihi flumm bild (A)

Haha söta vi eh ;)
//Tildah♥

Jag vill ha min boll!!

Oliver tog min fina boll haha sen satt den fasst i hans byxa... Haha jag ska ftråga honom vart han gjorde av den sen. Men nu eh han inte i skolan.. Hm.. Har rpecis komit till rummet från syslöjden. Jag blev klar med mitt täcke det vart fett hätt! Jah eh ganska nöjd. Ni får se sen men tyvärr fick vi inte ta med dem upp på rummet.. Gjorde oxå en boll av garn som tog en timme. Men dvet itne vart de eh!!!! FÅR DAMP!! Snart äre middag jag vet fett tidig men men. Thats life.. Jag fryser. Och jag är nervös. Ska juh tävla. Igentligen inget att vara nervös över. hahaha Men iaf (a) hAHA HA de bra skrver mer sen.

Ont i foten!

Idag ahr jag vart så trött. Vi sov juh itne så mkt.. Vi har nyss vart till maxi och handlat jag köpte typ inget förutom lite godis. Sen skulle vi köpa till Tove Beah och Emma eftersom det bar var jag och Tove som gick! Yes! :D Mitt fina syslöjdsarbete blir såå fint! Haha ahr haft bara syslöjd idag. Nu ska vi snart kolla på slräckfilm! :D
Ha det nice! Tove och Bea hälsar!
//tildah♥

godmorgon!

Solen lyser och vi har det jätte mysigt i falun. Frukosten vad as god och snart tror jag att vi ska ha slöjd! Det kommer bli så mysigt. Djurgården förlorade!! BLÄ! Jag och Bea hade super roligt iaf och Tove dampade typ! Haha vi vaknade klockan halv tre och bytte säng för att den vi sov i knarrade hur mkt som hällst, så vi bytte ich då vaknade alla! OPS! Hahaha sen vaknade vi pch nu har jag fixat mig!Idag fyller Erik år! Hihi vi ska smsa hans bror! Haha och be han hälsa från oss! :)

Godnatt snart!

Nu går vi snart och lägger oss här i falun!
Vi har haft en bra kväll. Alla har varit helt galna. Jusst nu är jag as trött kah vill värkligen sova. det står lika på matchen och vi väntar på förlängning. Sjukt spännande! Hihi nu kom lasse in. Det är typ tredje gången som någon kommer in! Haha nu säger vi godnatt till bloggen ha det så bra sötnosar! :)<3
//Tildah♥

NU är jag i falun(d)

Jag sitter här i ett litet rum helt nydurshad! Mysigt. Vi har haft det as bra här och vi har vart på promenad tille n gruva jag har lite bilder som ni kan få se sen. Men snart ska vi kolla på matchen så orkar inte lägga upp dom nu (svikare jag eh) (A) Vi gick till en gruva på vägen dit pratade jag med Ida och sen på vägen hem med Joanna, Viktoria och Altin. När vi kom tillbaka var det slut och jag, och vi andra gick upp till rummen och började snacka lite sen gick vi ut litegran med Devilnger Tove Bea Altin Emma och jag! Vi gick till Ica maxi. Altin var typ helt knäpp :S Haha Nu har vi kollat lite på matchen! AAaw så nervösjag blir! Hihi ha det bra!
Jag berättar mer sen! :P

Alice in wonderland! Och min grupp!

Så nu har jag komit hem! Men jag tänkte berätta om hela dagen! :)

Jag vaknade klockan halvnio. Då gick jag upp och gjorde frukost till mig själv. Det vart youghurt och Flingor! Sen gjorde jag mig iordning, sen shjussa mamma mig till stallet. Där stog Jennifer, Elin, Sara och Michelle och flyttade en gigantisk bajshög till kontainern. Så jag hjälpte till då var klockan typ tjugo i tio. Sen slet vi som djur! haha det var såå sjuk jobbigt! Men kul! Haha vi snackade om allting och hade så roligt. Sen klockan halvtolv var vi klara. Då gick vi och hjälpte till att bära ut mat och dricka för vi skulle grilla korv. Det var årsmöte så medans vi fixade kom pappa. Jag fick en korv sen började årsmötet. Dom sa typ bla bla bla styrelse bla bla bla ordförande. Haha inte så värst intressant. Sen gick jag och Yasamin och fixade inför gruppen på volten och så fixade vi stigläderna på sadlarna så att dom slapp det sen. Sen fotade vi lite och så. Sen var det tio minuter innan min grupp började. Då upptäckte jag att vi inte tagit in hästarna! Så jag ropade på alla stalltjejer att komma och hjälpa mig för det går juh itne så snabbt att ta in sju hästar på två stycken på tio minuter! Haha men fick hjälp och alla hästarna var innne på tio minuter. Sen kom alla små och jag hade ett liten snabb samling där jag förklarade vad vi skulle göra och vad som skulle hända nu. Dom fick borsta och sadla och träna. Och alla snälla fina tjejer som hjälpte mig i stallet jag är jätte glad för det! Taaack! OCh sen gick vi ut på volten. Där fick dom börja med balans övningar sen lite volt träning och halt. Vi avslutade med en långsida trav i varje varv. Jag tror att dom tyckte att det var ganska roligt! Sen gick vi upp. OCh fixade! En av dom eh så söta! haha hon gick fram till mig och höll mig i handen. Och börjad borsta bort en massa hår från min fleace. Haha såå gullig! Jag var tvungen att åka hem på en gång och fixa mig!

JAg fixade mig snabbt och gick sen till bussen. Jag fick vänta ett tag eftersom det åprecis hade gått. Men det gjorde inget åkte in till T-centralen och där väntade Sofia på mig. Vi gick och hämtade ut biljetterna och sen gick vi och åt. Det vart donken eftersom den låg närmast och var billigast. Vi åt och satt en stund och snackade. Ytterst mysigt! Sen gick vi och handlade popcorn. Och lite godis. Sen gick vi in till filmen. Det var i 3D så man fick ett par as heta typ glajjor! Haha men vi hade riktigt bra platset . Sen kollade vi på filmen. Jag tycker att det var as bra med vissa ljudeffekter var lite för höga man fick inte i öronen! Men annars var det en bra film tycker jag. Sofia och jag följdes åt till T-cenralen och sen skulle vi hoppa på olika tunnelbanor. Men det gick bra. Sen nunär jag kom hem har jag packat det sista och så. Min väska går itne att stänga och kudden får inte plats?! Haha får ta den i handväskan (A) Haha Yes men nu ska jag börja gå o sova man ska juh upp tidigt imorgon. Så ni får ha det bra så hörs vi imrgon kväll. För jag måste köpa internet till modemet och ska ut på stan och göra det!
Puss o kram!
//Tildah♥

Jag lever!

Hihi har inte uppdaterat så mkt. Men jag ska dra till stan nu på Bio, och skriver mer sen! :) Det gick as bra emd gruppen alla små var såå duktiga! :)<3

Ses snart! :)
//Tildah♥

Bilder


Emma har färgat underhåret svart!


Zombra idag (ingen bra bild)


Passar dethär bra ihop? (strumporna är grå)


Vilka rosetter ska jag ha? Vilka passa bäst till shabraket? (det som ligger under)

Det var liiite bilder :P Ha en bra dag vi hörs imorgon! :)<3
//Tildah♥


Såhär blev de!


Man ser typ ingenting men det är på toppen är det mörkglitter lila
 sen är halva nadeln ljus rosa och den andra röd rösa
Sen är det röda prickar längst kanten
Sen en röd klitterbit på kannten mellan lila och ljusrosa!
:D<3

Fixar naglarna!

Ni ska snart få se resultatet!
//Tildah♥


Nu ska jag berätta om hur det gick!

Vi började med att åka till Lillhästen i stav. Där hittade jag inget par ridbyxor som jag gillade, bara ett par men dom var typ halvskodda med konstig sömm ibak. Gillar inte den modellen så vi åkte till Lyckos. Där provade jag lite olika och var väldigt nöjd med alla men kunde inte bestämma mig vilken jag skulle ta av ett par begie rutiga som var helskodda med beige skoning, elelr ett par grå oxå helskodda med grå skoning. Som ni såg valde jag dom grå eftersom dom satt så bra på mig! Sen fick jag ett par as snygga rosa grå svarta. Dom passa as bra till mitt rosa shabrak! :)
 Sen åkte vi till skutan där red Louise och Linnea privathopplektion på Verona och Polly. Tror att det gick bra, jag gick och frågade om någon ville följa med mig med Zombra och Julia gav sig frivillig. Jag Gick och satte på mig hjälm och hämtade grimskaft, sen gick jag ner mot hagen. Hon stog längs ner tillsammans med fjordingarna, Jag kallade lite på henne och då! Hon kom fram till mig!! Hur lätt som hällst! Haha och alla säger att hon är svårfångad! Haha snacka om att mitt hjärta hoppade upp och ner! Haha hon eh en rideskolehäst?! HAha Lilla gmn.
Hon värkade pigg när jag satte på tränset och började min färd utåt. Vi körde handikap slingan för på den finns det mycket bra backar, Elin gick emd mig för Julia fick ont i huvudet. Men det gjorde inget för jag och Elin och Zombra hade det hur mysigt som hällst. Gillar värkligen att gå i skogen! Man blir glad av all frisk luft. Sen att gå där med Zombra det är bara ett plus!
Det var inte så mkt bilder idag. En på Zombra med hinner inte lägga upp den nu för jag måste packa har inte gjort det än.. Men lägger upp ett inlägg till strax :) Ha det bra!
//Tildah♥


Har komit hem nu!

Ska dursha så bloggar senare om hur det gick! :) Men här får ni en liten bild som smakprov på de jag köpte! :D


Yes :D ses snart ;)

Gulliga mamma! Grattis Amanda! :)

Idag när jag vaknade, var jag typ glad på en gång. Det kändes som om att det skulle bli en bra dag! Jag gick ner till frukosten där mamma och pappa satt och lyssnade på melodikrysset. (haha jag vet min familj eh så svensson!) Haha, jag brukar hata att dom lyssnar på det eftersom jag inte får prata. Men idag så pratade jag i alla låtar ich det fick, jag. Sen hade mamma dukat fram typ coctailbär och frukt som jag fick ha i youghurten och det är så himla gått! Sen diskuterade vi om jag skulle få ha moppe. Och det är fortfarande ett kanske. Men jag hoppas värkligen! Sen ska vi åka till lillhästen i stav typ klokcan halv två, och köpa ridbrallor. Jag måste juh ha ngt att tävla i nu när jag ska tävla nästa helg! Yes sen drar ajg till stallet och börjar gå ut och gå med Zombra. Jag vet inte men tror att vi går till klätterbackarna! :Yes nu ska jag sitt en stund här vid datan. Haha typ alla är juh utloggade, ingen morgonpigg! Haha Juste Amanda fyller år idag! Grattis, grattis!!! Sen sak Ämah träffa Marcus och jag hoppas att det oxå går bra gmn! :)<3

//Tildah♥

Har fixat Yasamins header!

Yes nu har jag gjort en till header! :)<3

Vad tycker ni? :)
//Tildah♥

Yasamin!

Nu tycker jag att alla ska kolla på denna blogg

www.yassis.blogg.se 

Det är min kompis blogg! :D

Detta är mitt 200 inlägg på inte äns tre månader! (A)
//Tildah♥


Talang

Talang var inte så jääte kul Tyckte jag. Jag tycker att sesången har vart sämst :S! Det var mycket bättre typ förra året elr ngt, men då var man juh ioförsig mindre, och tyckte allt var mer spännande. Så vet inte om jag ska förtsätta följa programmet.. Men vi får se helt enkelt!

Haha vad tycker ni har programmet blivit sämre?

//Tildah♥


Hiss och Diss/ Det visste ni inte om Tildah

Det är här jag kommer lägga dom inläggen. Ni vet att jag brukar göra dom varje söndag. Så nu kommer dom att finnas här om ni vill hitta dem lätt ;)
//Tildah♥

Tildahs naglar och Konst

Jag har juh blivit väldigt intresserad av att ifxa naglarna, så tängte ha en kategori för de jag både ritar/målar eller nu fixar naglarna. Dvs konst! :D
//Tildah♥

Nya kategorier! Bilder!

I den här kategorin kommer jag att lägga alla min inlägg där det bara finns bilder med!
//Tildah♥

Hoppas att ni gillar min nya design! :D

Är rätt nöjd men säg vad ni tycker! :D


Packlista!

o   Material, skisser, arbete

o   Oömma kläder och skor till utomhusbruk

o   Oömma kläder till slöjdpass

o   Sängkläder (underlakan, påslakan, örngott)

o   Stor och liten Handduk.

o   Hygienartiklar

o   Hänglås

o   Inneskor

o   Träningskläder

o   Underkläder

o   Byxor

o   Tröjor

o   Data

o   Laddare

o   Internet

o   Nagellack

o   Aceton

o   Platt/ locktång

o   Linnen

o   Smycken Smink

o   Hårborste

o   Spännen

o   Laddare

o   Underkläder

o   Nagelfil

o   Pennor

o   Papper

o   Halsdukar

o   Kudde

o   Örhänge

o   Handcreame

o   Läppsyl

o   Laktostabletter

o   Alvedon

o   Godis

o   Popcorn

o   Berra bus

o   filmer
Hihi lite vah? (A) haha om ni ser ngt jag har glömt påminn mig! :D
//Tildah♥


Så ont i magen..

Idag har jag haft såå ont i magen, och jag värkade inte vara den ända! Haha Idag har jag jobbat på ganska bra, men har haft svårt att konsentrea mig eftersom jag hade så ont i magen.. Men nu känns det bra. Jag sprang runt till alla i hela skolan och försökte hitta en tablett men ingen hade.. Vi skulle redovisat tyskan idag men Sara var inte där idag heller.. Jag och Bea har gjort en packlista till Falun tängte visa er den, men först ska jag berätta en ROOLIG sak!
Jag ska få sätta igång Zombra!!!!! JAg eh såå glad! Haha jag trodde att jag aldrig mer kommer att få rida henne men nu kommer jag juh få det! :) det kommer bli så mysigt! Först ska jag bara gå ut och gå med henne men sen kommer jag att rida! :D asso jag är så grymt lycklig!! Haha Carro ringde mig precis när jag hade slutat och
sen undrade hon! Jag ska självklart jah. Så jag kommer hålla på med henne varannan dag! :D ska börja imorgon och bara gå ut och gå! :)<333 Är såå sjuukt glad!

Jag och Zombra! :D

//Tildah♥

fixar naglarna (igen)

Haha älskar det det är as kuul! denna gång vart det rosa med prickar högst upp på en rad och ett hjärta i mitten! :)<3

SÅ! :)

Nu har jag fixat allt. Andledningen till att jag itne bloggat var att jag itne har haft tid helt enkelt. Det gick as bra att rida igår! Men de orkar vi itne s nacka om nu utan vi tar och snackar om falunD nu istället! :) Jag åker till Falun nu på måndag morgon och kommer att ta med mig datan och mitt internet! (Alla är nu jätte glada) Och komemr då kunna lägga in MASSA inlägg hela dagen hihihi så den veckan kommer bli kul att läsa min blogg. Jag ska sova i ett åttarum med Bea, Tove och Emma. Det kommer att bli as bra tror jag. Sen kommer jag ha sjöld med Tove antagligen. För er som itne vet så åker man man med hela årskursen till Falun varje år och stannar där i fem dagar. Där han man sjöld bild hemkunskap och lite andra grejer men ingen liksom riktig skola med de "riktiga" Ämnena.  Japp och vi brukar ha as kul man får god mat och eh med varann hela tiden detta år får vi oxå gå ut på stan så det kommer bli 'nnu roligare! Längtar aas mycket. Hoppas att det är fint väder. Jag komemr snart att börja packa håller på att göra en fort av packlista! Haha min väska kommer vara störst av allaaa! Hahha ska ha med mig datan oxå och den tar juh lite plats med alla sladdar osv. Haha nej men lite plats tar dej juh (A) haha men nu får ha det så bra jag sak bara gå ner med tvätten! :)
//Tildah♥

städtime!

jag bloggade inget igår jag vet men hade fullt upp och allt :P jag skriver emr snart ;)<3

Jag kunde knappt gå! xD

Haha idag gick ridlektionen ganska dåligt! Haha jag red Knutte, och eftersom vi alla skulle ha fjordingar så fanns det inte så tillräckligt så vi var två på varje häst. Men de gjorde inget för de var as jobbigt! Haha jag fick börja rida och vi värmde upp med skritt trav och galopp sen började vi med balansövningar och typ damsadel, sitta bakofram, sitta på benet, sen när vi kom till stiia på båda benen och stå upp emd överkroppen stog jag ungefär hela tiden och det var as jobbigt. Man skakade hur mycket som hällst i benen och när jag sen skulle hoppa av ramlade jag ihop! Haha snacka om dåliga benmuskler! Haha?! Men det gick bra. Kommer väl ha jordens träningsvärm imorgon och nu är det fortfarande jobbigt att gå. Men det funkar! Haha annars var det kul! Imrgon kommer jag oxå att rida (A) haha nu med min grupp. Hoppas att vi får en rolig lektion. Och kommer få arbeta hästarna mycket. Jag kommer nog få Neff eftersom jag ska tävla han en massa nu (A) haha yes ha det bra alla söta! ;)<3
//Tildah♥

Sitter och äter Mentos!

Mhm!! Dom är värkligen goda! Idag när jag åkte till skolan lyckades jag hoppa på samma buss som Bea! Sen gick vi och hälsade på alla i skolan. Och sen så hade vi BG, efter bg:n skulle jag och Emma ha matte. Vi är så dåliga att vi går i sämsta gruppen men vi håller på att bli bättre! HIHi (A) Sen gick vi och pluggade. Jag gjorde en notis. Sen var det lunch och efter de så gjorde vi våran labb. Man ska typ göra ngt med en magnetisk grej. Det är inte så kul. Men sen hade jag engelska. jag var duktig och två tredjedelan av en sida! (A) Sen vare bg Och jag åkte hem. Där jag nu har sovit lite, ätit och nu bloggar jag. Pappa kom hem en timme tidigare så vi kan åka tidigare till stallet! Happyface! Nu ska jag gå och byta om! :) Mina naglar vart asfina igår! det bästa jag har gjort. Mina kompisar vill att jag ska fixa deras. Det var svårt att få en bra bild på mina med jag ska försöka! :D Dom eh inte så långa än men jag håller på att få en bra form på dom och så att dom ska bli starka. Så jag filar dem ganska ofta! :) ha så kul vi hörs ganska sent ikväll! :)<3

haha inte så bra bild men man ser lite iaf :P


Dagens outfit! :)<3
//Tildah♥

Nu ska jag fixa naglarna (A) :)

Nu ska jag fixa dom igen (A) haha beroende men det är kuul! :D ha det bra vi hörs imrgon :)<3
//Tildah♥

Riktigt trött, efter ett riktigt jobbigt pass med Joker..

Kom hem från stallet för ett tag sedan Joker har vart duktig. Jag eh så grymt trött! Haha Men kan berätta hur det gick. Började värma upp själv, han kändes pigg och glad. Jag hade valt att rida med pessoa bettet eftersom han blir asstark när man jobbar honom. Brukar rida med stångbett men nu prövade jag detta. Visst lyssnade han bättre. Det har vart vissa gånger han nästan har sprungit iväg med mig.. Men han uppförde sig fint. En aning pigg. Började jobba på volterna och skänkelvikning och lite så. Sen galopperade vi och då kände jag hur stark han blev och jag försökte vara mjuk men han ställde sig utåt och jag vart tvungen att ta i. Jag vart riktigt varm. Men han ville inte riktigt ge sig. Men vi fortsatte i trav och fortsatte med skänkelvikning och lite öppna o sluta och så. Sen galloperade vi igen. Nu vart han nästan  starkare. Och han ville liksom aldrig börja jobba. han ställde och så men började aldrig börja nacken eller ngt. Så höll på och bytte rörelser ofta. han gick lite bättre. Men han blir så pigg och eftersom han blir stark är det svårt att hålla han. Det var första gången på länge vi kunnat rida på ridbanan, pgr av underlaget. Men tillslut orkade varken han eller jag så vi avslutade. Nästa gång ska det gå bättre!
Yes de var de! Jag har bilder, förlåt men orkar värkligen inte.. Imrgon ska jag rida igen. Men skriver när jag kommer hem från skolan om jag inte lyckas slänga in ett i skolan :P
//Tildah♥

Nu får vi rösta!

Jag vill veta vad no tycker om jag ska byta design och eller heder hade juh ett förslag på en ny! :)

Ny eller gammal? :)
//Tildah♥


De visste ni inte om Tildah!

1, Jag har väldigt dålig kondis just nu (A)

2, När jag inte orkar gå så springer jag

3, Jag tycker att eld är obehagligt

4, jag älskar vailjglass!

5, Är dålig på att stava..

//Tildah♥


Gud vad jag älskar vädret! (A)

När jag åkte till skutan hade jag på mig reflexjackan men var tvungen att ta av den för att det blev för varmt! Jag skulle hjälpa till på ett barnkalas. Sen krattade vi spåret på volten. Sen gick vi och pratade lite med Carro och nu är jag och Fanny anmäld till Maskerad hoppningen på Polly! Hihi det ska bli såå himla roligt! Vår ide kommer äga sönder! Hihi men ni får inte veta ngt!
Haha det gick as bra med gruppen idag! Emma och jag lärde dom olika färger och dom värkade tycka att det var väldigt kul!
För dom ville inte gå hem!
Nästa vecka blir det ridning för dom, då ska dom få öva mer på trav och lite ridvägar. Jag tror att dom kommer att få det roligt! Alla är så grymt söta i min grupp! Haha
Nu ska jag kolla lite grejer och plugga lite! Ska göra ett matte ptrov imorgon.. Jag är usel på matte..
Jaja önska mig lycka till! :)<3
//Tildah♥


Kul kväll!

HAHAHAHA! igår hade vi en riktigt kul kväll tycker jag (beah), haha, och tildah instämmer!
Vi åt massa saker, gjorde massa saker, o ja, hade allmänt trevligt.
Nu håller tildah på fixar sig, hon ska nämligen till stallet, och lilla jag (beah) ska hem och plugga.
Haha, rädda mig!
Min syster (Tildah) ska ha sin grupp, och dom kommer typ vara 7 pers lr nåt? Haha, jag vet inte riktigt, men ändå :)
Btw, Tildah kommer inte uppdatera så mycket idag, hon ska ju till stallet o ha sin grupp, och hon uppdaterar kanske runt åtta lr nio typ.
Men jag hoppas hon pluggar lite ikväll, annars får ni säga det till henne!
Vi ska ju trots allt redovisa tyskan imorrn *snyft* RÄDDA MIG!
Men nu orkar jag inte skriva mer, för jag e lite lat.
Men vi hörs! Btw, KOMMENTERA om ni har lust att hjälpa mig (beah) med min blogg.. Behöver hjälp med design och header.
Tack o hej för mig!


En bild på dom sötaste (AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA)

Puss hejdå!

//Bea♣


Har kollat på G-force!

så grymt söta! De handlade om typ marsvin?! haha jag vet men vi var tvugna att kolla på ngt! Haha jaja hålelr på att diskutera maskeradhoppningen med Fanny! Haha vår grej kommer ÄGA! Haha Men säger inget det får ni se på dagen då vi tävlar ;)<3


//Tildah♥

Gud vad feta vi kommer vah när vi vaknar imorgon!

Jah när Bea kom så kollade vi en massa grejer (tidningar) Och sen gick vi och lånade en film och godis och grädde och en massa grejer! Haha! och vet ni?! Jag har fått en jäääte stoor mentos!!!!! Hahaha goodie! Haha sen gjorde vi en låt elelr vi började på en. Nu ahr vi ätit kollat på körslaget och nu ska vi äta. Alla har köpt en massa grejer som vi älskar men kommer inte fatta hur vi ska orka allt?! Ska jag säga allt?

2 små glass i bägare
vaniljglass och coctailbär
mentos
kladdkaka och grädde
godis
choklad
berrabus!

Haha vi kommer juh se ut som fläskberg!?


Kolla vilken stoooor! (A)<3
//Tildah♥


Jag orkar inte fixa!

Nej jag orkar inte men man måste! Det är nte så mkt men btw ha de bra skriver strax! :)<3
//Tildah♥

Vaknade sent!

Jag vaknade typ tjugo i tolv. Men det kändes bra att sova ut lite grann! Sen gick jag och kollade på talang. För den visades i repris och de fanns typ inget annat att kolla på, och åt frukost. Nu sitter jag här och sjunger lite smått. OCh ska snart fixa mig och städa rummet. Imorgon ska jag juh ha lektionen med dom små. Juste de är juh teori! Tängte lära dom om hästens färger! Hoppas att dom tycker att det blir allt för kul. JAg längtar tills Bea kommer vi har inte sätts på typ tre dagar! Haha vi får se vd vi hittar på men hon skulle komma ikväll. Vi kanske hyr en film! Btw, nu ska jag kolla på ridstövlar och pappa ska få betala alla tävlingar jag ska vara emd på! :D Ha det bra sötnuusar!
//Tildah♥

Ska jag byta design och Header?

Ska jag byta? Jag gillar värkligen den jag har men jag blev väldigt nöjd med den jag gjorde!

Ni får bestämma! på måndag så får ni rösta! :D


Den här nya?

Eller den jag har nu! :)

//Tildah♥


Varför ska jag alltid somna?

JAg sov under hela talang! Haha typiskt mig! Haha sen vaknade jag på slutet och såg sen på solsidan. Just nu är jag pigg och vi håller typ på att pratar om när EMD ska ha sin konsert. Och jag har grupp den dagen!
Ohh! JAg vill så gärna kolla på EMD men gruppen eh mitt ansvar, och jag måste ta de ansvaret! Så det får bli en annan gång.. Jaja jag vet iten vad jag ska göra imorgon innan Bea kommer..
Någon som vet? (A) haha
HA det bra puss o kram!
//Tildah♥


Målarfärgskrig i stallet!

Idag har vart en såån himla kul dag! Haha det som hänt sendan sist jag skrev är att jag åkte till brandbergen och mötte Yasamin och sen köpte vi Popcorn, dricka nudlar, matlåda, pizza tuggummin haha det var de vi köpte tsm :P Haha jag köpte popcorn, dricka och tuggumi och nudlar men vi delade på popcornen och drickan. Sen gick vi till bussen. där kom Jennifer och vi väntade ett tag till och När bussen kom satt Fanny på den då skulle jag låssas gå förbi henne men de failade juh! Haha när vi kom in mötte vi Backis, Michelle och Cassi i värmestugan, Dom skulle typ rida så vi stannade kvar i värmestugan och snackade med fanny och Poppade två poppcorn påsar. DOm gick åt! Sen började alla äta och då åt vi oxå! Sen fick jag i uppdrag av Carro att göra en affich. De slutade med målarfärgskrig! HAha vi blsv sllihop målade i ansiktet och på händerna! HAha Sen komdet en ny kanin och vi började mocka volten. När vi gjort haöva så gick vi och tog en paus och sen gick vi in i värmestugan och flummade och åt lite emr popcorn. Sen skulle vi bege oss hem och då la vi oss i en snödriva som råkat bli kvar och flummade ännu mer! HAha knas! Haha Nu är jag aaas trött!... men vi hörs senare. Ska äta tackos och kolla p¨å talang!  :D HAha ha det bra nu söötnoowsar! :D<3
//Tildah♥

Lagar mat!

Hihi idag är jag morgonpigg! Haha inte? Men jag har gått upp klockan sju idag iaf :P okej dah tio över men samma sak? Haha nu Lagar jag min mat, det blir Oj mn pasta kokar över?! Sådär! Den är snart klar och jag tror att min pasta med köttbullarsallad komemr bli super god! Jag har skivat ner gurka tomat och sallad. OCh vad mer ska jag ha med mig? Jag ska handla lite med Yasamin och då kan jag köpa ngt att dricka. Snart måste jag byta om! Jag ska ta bussen som går 09:08 :D Och kommer nog vaar i stallet resten av dagen! Nu ska jag kolla min köttbullar och pastan igen hörs!

Här lagar haf min mat just nu! :D
//Tildah♥

Kolla vad jag fick av amanda!


Kolla hon ligger ner vi går dit och fotar!


Tildah säger- Hej tjejen!


Zombra säger- Hej Tildah!


Fina sötponnie!


puss på deej! :D


Nu får du ställa dig upp! :D För vi ska juh rida!


Haha korta läder? xD haha Då hatade jag långa läder nu rider jag med längre läder! :D


Jag vet att jag sitter som en kråka! (A)

Alla fina bilder är tagna av Amanda Bokstam!
http://abokstam.wordpress.com/
Här är hennes hemsida :D<3
kola gärna in den!
TAck Amanda!
//Tildah♥



Gick inte att fixa låtarna till bloggen..

Det gick inte att fixa låtarna som vi sjöng men ni ville ändå inte höra min den låter helt förjävlig!! Jag skojar inte jag kommer börja gråta! Komemr aldrig mer att kunna sjunga inför folk! För jag sjunger som en kratta! blä hur kunde jag gå med på att göra dendär grejen? Fy! Jag skojar inte jag var så besviken!! Låten går helt för snabbt och de är inte jag van vid så jag sjunger helt olika oxå + att det går i en väldigt konstig tonart och då blir min röst osäker och de är bara på höjningarna de låter bra annars låter det hämskt!! Jag hatar det!!! :(
//Tildah♥

Hemma igen efter en väldigt jobbig dag!

Vi åkte och kom precis till bussen och tunnelbanan. Vi gick av vid t-centralen och vandrade mot centralstationen. Sen gick vi och köpte en varsin bulle, sen gick vi och skulle hitta var vi slulle gå och vi gick över en bro som pappa visat att man skulle göra. Men sen upptäckte vi att det inte var riktigt rätt. Klockan var då tio i och vi började känna oss stressade.. Så pappa ringde och sa att vi var helt fel! Då blir man inte så glad.. Så vi fick möta ahn någonstans och sen fick vi springa och vi kom typ tio minuter försent tror jag.. Ja men så kan det gå. Vi började med att spela in en låt som vi fick välja lite snabbt det vart Sonja Alden med För att du finns. Det lät väldigt bra! Då sjöng vi tsm. Sen skulle jag sjunga Halelujah. Då vart det aas mörkt. Och jag visste inte vad jag skulle göra fgör jag kunde inte ta alla toner. Men vi tog en paus och Malin körde sin det lät bra. Sen frågade jag om det inte fanns en lite ljusare. Och vi hittade en men den var inte lika bra men då lät rösten bättre. Det som var svårt var att jag inte visste hur takten gick så och när jag skulle sjunga. Jag vart inte nöjd. Jag tycker det låter förjävligt. Vi fick bara skivan på en CD sjka försöka fixa ner den på datan jag eh juh inte så teknisk men man kan juh alltid försöka! Japp! Sen åkte vi hem. Och nu sitter jag här. Jag han inte åka till stallet.. Kanske imorgon eller så åker jag till stan med Yasamin. Vi får se! Yes! NU kommer lite bilder som Malin tog beklagar bild kvalliten..


Massa knappar! :O


Jag sjunger! hAHA SER KNÄPP ut jag vet..


En till bild jag ser mupp ut på (A) 
 
Yes det var de! :D Ha en forts trevlig dag/eftermiddag!
//Tildah♥


NU drar jag!

Haha ett till meningslöst inlgg (A) haha nej men nu drar jag puss o kram! :D<3

Snart drar jag! :)

Så nu ska jag snart dra, eller om OMG SL.se funkar inte! :O:O: hur ska jag göra nu? Jag får helt enkelt.. Hm.. chansa och åka när det känns bra! JAg kan låten och nu måstye jag fixa mig. MIna naglar vart helt OK.. Men inte så jätte vackra kommer bild på dom i eftermiddag! Jag drar till stallet på en gång sen så måste ta med mig skor :)  NU ska jag fixa mig puss och kram! :D
//Tildah♥


Spela in skiva imorgon!

JAg eh fett nervös! HAha ska sjunga halelujah! Valde för rett länge sen men nu ångrar jag mig.. Hm jaja:P jag kan den iaf. Vi ska åka till centralen och sen gå därifrån. Hoppas jag hittar! Drar nog diräckt till stallet sen så kommer inte att kunna ha datan.. Men lovar att berätta hur det gick :)<3  Men jag vet inte hur jag ska ha håret :O

Rösta! :D

Platt                               korkskruvlockar                                våfflat                          uppsat
//Tildah

Knas trött...

Just nu eh jag as trött.. Har försökt sova men de funkar inte?! Så irreterande.
Det var somvanligt jätte mysigt i stallet. Och när jag kom dit kom yasamin sötnos och sprang och kramade mig!
Oh! Jag blir alltid så glad av att komma dit! Sen skulle vi juh ha teori. Det var körning. Det gick bra vi körde med Polly! Hon var jätte duktig men lite pigg men ostadig. jag tror att det var länge sen hon vart körd hon hade blivit det lite innan men inte mkt tror jag.

Sen gick vi runt i stallet och pratade. Sanna kom som jobbade på skutan i somras och vi snackade med henne!
Sen skulle jag hem men pappa var och handlade så jag åkte hem med Mickan och Yasamin och Jennifer åkte oxå med hoppade av med dom och sen kom pappa och hämtade mig. När jag kom hem tog jag en snabb dursh och sen kollade jag lite på tv men somnade typ (AAA) haha och då gick jag och la mig men nu vart jag pigg eller typ trött.. Haha är det normalt?
Bilder från idag!

Mitt stekta ägg som jag slängde på lite allt möjligt på (A)


Och såhär vart dom! Fett goda!


Söta Yasamin!


Här kör en tjej! :D

//Tildah♥


Äggjakt!

Idag skulle Bea komma till mig. Hon skulle få sin överaskning. Så jag gjorde en lite skojig fånig grej till henne. Haha det var typ att man ska fälja lappar :P haha tråkgit men jag tror hon tycktede var kul iaf! Haha
Vi har gjort ett systerskapskontrakt! HAHA så nu eh vi systrar! Haha Snart ska jag tydligen till skutan och ha teori! :D
Skriver mer när jag kommer hem!
//Tildah


Haha vad busiga vi eh! (A)


Vad är det här igentligen? :S haha men den var skön? (A)

NU kommer lite bilder från när jag var liten jag hittade hos farmor (A) Vissa eh på min syrra oxå )



Idag var jag och Bea till sydpoolen. Ni vet detdär badhuset! Btw Beas föräldrar kom och hämtade mig kockan nio. Då stog jag och väntade utanför! På vägen dit babblade vi på om allt! Haha vi hade juh inte säts på 5 dagar?! Haha När vi kom fram failade vi såklart när vi skulle gå igen en spärr typ. Haha men sen funkade de! Vi gick in och bytte om. Och sen gick vi ner till bassängen. När vi kom dit skulle et precis bli vågar! (dom har typ en vågmaskin) Så de var kul. Sen pratade vi med ett par små killar för dom var så roliga! Haha sen såg vi ett par killar dom var itne diräckt snygga och v gissade att dom var i vår ålder kanske 14/15 elr ngt och vi är så elaka att vi bestämde oss att vi skulle driva lite med dom. Så vi fråga om dom ville köra kurragömma med oss! HAha jag vet as töntigt! Haha Och då fick dom räkna först. Och vi gömde oss men dom hitta oss på en gång. ,Sen körde vi några gånger. Sen satte jag och Beas oss i bubbelpoolen. Och då satte dom sig oxå där och vi fråga hur gamla dom var dom var 16! Haha de trodde vi inte?! Haha Men sen gick vi utan att säga ngt haha dom satt kvar. Sen såg vi våran stalker! (stavning) Haha han går i vår skola och vi såg han i globen när vi var på DIF match så då fick han heta djurgårn. Och nu var han här? Jag menar det är liksom ganska långt hemifrån. Haha omg... Haha ja men vi snacka med han ett tag och åt lite och badade. Men jag vart väldigt besviken på badet.. För det var väldigt äckligt överallt och vattnet stank och så.. Och vad jag mins var det mycket större.

Beas pappa kom och hämtade oss och körde oss till typ söderteljes stad elr ngt. Jag vet itne sen körde han vidare. Vi gick och letade efter ett glasskiosk men hittade ingen tillslut gick vi tillbaka och hittade en precis där han hade släppt av oss.. haha typiskt oss.. Vi såg en som blev gripen?! haha han var typ knarkare. Vi satt oss vid kajen och åt glass. Den var riktigt god. Men det vart lite kallt eftersom solen gick i måln. efter en stund och då började vi mata alla läskiga fåglar och ankor men glass. Dom värkade gilla de. Men dom kom så nära att vi vart rädda! Haha men der var kul. VI gick för att värma oss och gick in i olika klädaffärer och provade lite kuliga saker! Sen kom jag hem och satte mig vid tv:n var sååå himla trött.. Så ajg somnade (ovanligt?) Haha sen gick jag och köpte lite grejer på affären åt pappa för vi skulle göra ungspannkaka. Det är min pappa duktig på. Sen har jag kollat på House. Och nu ska jag snart sova. Var bara tvungen att skriva eh typ lite beroende.. Haha (A) NU kommer fina bilder från idag!


En glad Tildah! Mina fötter ser vääldigt stora ut :O HAha fasst dom eh strl 36 :) (A)


När solen skiner kan man inte var annat än glad!


Den var finast! :D haha men oxå läskigaste!


Trädet var fullt av fjädrar på varje gren! OMG vilket jobb!


Glass! (L)



Vilka sctekare vi eh! (A)

NU kommer lite bilder från när jag var liten och lite från min syrra! :D


Där eh jag! :D


Haha jag och Malin

Visst äre en söt bild?


Så grymt söt bild! :D älskar den!!

Imorgon ska jag träffa Bea vi ska till gamla stan och typ bara va, mysigt!

//Tildah♥

Filmer/ Bilder det viktigaste i mitt liv!


Du är det finaste som finns!


Inget högt men första tävlingen barbacka! :D<3 Med fiinaste!


Fiinaste!


Ingen bra bild men du eh ändå en fiiiin ponny! ;D<3


s fail att jag itne fick bort hjälplinierna Men annars eh det typ en bra bild (A)


Till bild av mig (A)


Hela bilden


Bästa vän!


Ni betyder grymt mkt!


Ni oxxå!


Och här är jag! (A)


Och jag kan sjunga! (Hyfsat iaf! Haha jag sjunger HalelUja jag vet men jag har sjungit den på svenska så mkt och då blev de så xD haha )

Så det var lite om mig! :D

//Tildah♥


Veckan (förra) Hiss och diss!

Hiss!

* Var ledig!

* Badade i roligt äventyrsbad

* Hittade flera nya fina bloggar!

* Åkte och träffade min gulliga farmor

* Fick internet

* Fick en massa nya fina grejer

*Har inte sminkat mig varje dag (A)

*såg as fina renar!

Diss!

* Erica har inte mått så bra :(

* Har vart arg! (MYCKET ARG)

* åkte lång resa

* Åt på en äcklig resturang

* Ätit mycket onyttigt

*suttit mycket vid datan

* Fick en finne i örat.. (A)

* Saknat alla där hemma! :(

//Tildah 


De visste ni itne om Tildah!

1. När man retar mig har jag väldigt lätt för att bli arg!

2. Jag är väldigt lättlurad!

3. När jag var liten trodde jag att Lakrisal (godiset) Var knark!
Så ni kan fatta hur rädd jag blev när jag såg mamma äta det en gång!

4. Jag är inte så väldigt förtjust i kakor..

5. har alltid parfym på mig (A)

//Tildah♥


Hemma! at last!

Nu eh jag hemma! Resan tog väääldigt lång tid eftersom vi fastnade i en kö tyvärr kunde jag inte blogga så mkt för batteriet tog slut.. Men hela resan tog typ hm.. vi åkte  halv åtta och var hemma kvart över sju. nästan tolv timmar! + matpaus. As jobbigt! Tängte slänga in lite 5 saker om tildah och hiss och diss och lite bilder och en film!

Imorgon ska jag till Sydpoolen med Bea! Har värkligen saknat henne! (A) Men ni får ha det så bra nu iaf! <3
//Tildah♥

Nu är vi i Sundsvall och tankar

Vi ska nu stanna på en bensinstation och tanka. Vi ska försöka hitta någonstans att äta, vi ville äta på pizza hut men det gick inte för det fanns ingen. Hmm.. Jag vet inte vad jag vill ha nu.. Ingen äcklig gatukök bara, kanske sushi. Nej jag vte inte. Jag har typ sovit hela tiden. Ovh så.. Nu sitter jag och snackar med Erica!

Här är en bild på sverige det som är rött de har vi åkt och det som är grönt har vi kvar! :D Så ungefär hälften vi började åka vid typ halvåtta så vi är väl framme vid hemma vid sex eller ngt deet beror på hur mycket trafik det är det blir juh mer när vi närmar iss stockholm

//Tildah♥

Då börjar den långa vägen hem!

Vi har nyss hoppat in i bilen och kör nu mot stockholm. Det är alltid så sroligt att se farmor stå och vinka av oss. Jag vet inte varför. Har inte så mkt att skriva nu. Vi hörs lite längre fram! :D
//Tildah♥


Grattis Maja! / Bra jobbat Yasamin! :D<3

Har nyss komit hem från ica. Vi kpte lite gott inför hemresan imorgon. För mig blev det en chipsåpse och en dricka! Har snackat med Yasamin i telefånen och hon har juh haft min grupp! Hon var asduktig! Och allt hade tydligen gått bra! Hurra för henne! Men någon vi värkligen ska hurra för är juh Maja! Hon fyller 13 idag och blir en stor flicka nuh! Grattis grattis! Hoppas att du får en fin födelsedag gumman! Vi har vart och badat i Åkes pool. Det gick jätte bra! Är fortfarande ltie blöt i håret. Efter gick vi upp till Åka och Fikade! Mycket gott! Nu ska jag vara lite social mot min lillesyster! Ha de bra! Så hörs vi sen. Justde! Är det någon inte har lust tt sitta vid datan hela dagen imorgon? Det kommer jag göra... Eftersom jag ska åka bil och nu har jag juh internet. Så det skulle vara kul om någon ville underhålla mig (A) :D<3
//Tildah♥

Körslaget!

Har nyss kollat på körslaget jag hejar typ på han Mojes lag. Eller jag vet inte. Men jag tycker att nästan alla var ganska bra! Haha vetni vad jag tängte på när jag satt och kollade på allt att min familj är så Svenson när det gäller tv! Haha alltif kollar på på ngt från klockan åtta på typ 3:an till 6:an jah asso alla kanaler där emellan. Japp, knas. Nu har alla gäster åkt hem. Jag vet itne riktigt vad jag ska göra.. Jag orkar inte logga in på facebook. Seriöst det är bara jobbigt. Haha Sitter och lyssnar på lite musik. Imrogn ska vi bada i någon pool typ som finns i Åkes hus. Det ska bli kul! Jag har kollat på alla fina bilder på Zombra och mig, och saknar henne så otroligt mycket!

Men gud så hemskt!


Hittat en ny färdighet! :O

JAg kan skaka med ögonen! Haha som en typ vibrator! Haha det är fett coolt! HAha jag försöka visa i webbcameran. Nej det funkade inte man ser inte.. Ni får helt enkelt se det live! Japp vi har fikat nu. :D

//Tildah♥

Påsk lunch/middag

NU har alla komit, Vi har precis ätit typ förett och varmrätt, jag var mett efter företten. VI snackade mycket om trav men jag är mycket emot det! För att det är så många kuskar som pressar sina hästar för mycket. MEn ajg et inte.. Jag kanske har fel.. Japp men, just nu mår jag ganska illa.. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Typ det är ingen rolig inne på msn häller.. Men btw ska nog gå och vara lite sosial nu!


Fortsatt glad påsk! :D

//Tildah♥


Glad Påsk!

Glad Påsk till er alla! Jag och Farmor och alla har precis vart till en liten loppmarknad i Öjehbyn? haha vet inte vad det hette. Men jah., Jag fick ett par as söta sockar ett par ursöta ballerina skor med en liten klack (inte alls använda) och en hamburgare. Jah jag eh nöjd! Har precis fixat mig påsk fin. Snart kommer det lite folk. Jag vet jag tror att det blir typ.. hm.. åtta stycken. Ungefär eller något. det komemr väl antagligen bli ganska tråkigt.. Åke komemr snacka HUR mycket som hällst! Men det gör inget. Då behöver man inte prata själv. Hoppas bara att det är okej att jag år och sätter mig vid datan. Juste! JAg fick ett påskägg i morse.  Haha jag visste att jag skulle få ett för det var jag som plockade godis. och då blir det juh de bästa godiset! :D


MIna nya sockar!


Tildah gillar påskägg!


PUSS! (A)

//Tildah♥


Oseriöst!

Någon mer än jag som tyckte att talang var väldigt oseriöst? Jah asså Dom visade juh långa klipp på lla som var oseriösa och på dom som var duktiga visade dom knapp ngt. Den som jag tyckte var duktig var juh typ han gula farbron! Han var asgrym! Fattar inte men han var såååå cool! nej nej nej nej herregud trodde ni på de? Haha Jag tyckte att han var sämst på hela skiten! Jag tyckte att han som sjöng opera var grym! Han förvånade mig värkligen! OMG vilken stjärna! Haha annars tycker jag att denna gången var ganska dålig. Hoppas att det blir bättre! Annars tänker jag itne kolla.

Just nu sitter jag och typ.. bloggar. Malin sitter breve mig och spela Nitendo DS och jah, det finns inte så mkt att göra! :D NU ska ajg göra en header till Maja! :D<3

//Tildah♥


Trevlig kväll!

Ikväll kommer jag att kolla på talang! Jag tycker faktiskt att det är riktigt kul! Men det är jobbigt med alla reklamer! Just nu eh mamma och pappa till Åke dom kommer säkert att fastna där eftersom han är VÄLDIGT bra på att prata.. Haha så jag och Malin valde att inte följa med. Jag är så glad att jag har datan emd mig. Annars finns det juh inget att göra! Jag vet inte häller vad jag ska skriva så ajg avslutar nu puss!
//Tildah♥

Malin

Hejsan Malin här, älskar min syster

♥Comviq surf!♥

Nu har jag internet! Japp, snälla mina päron eh! Ska visa er vad som h'nt de senaste dagarna, jag har juh skrivit ner allt på ett word dokument och nu så äre juh bara att kopiera in! :D jag har gjort lite olika headers medans jag itne haft internet, Så tängte visa dom.
Om du vill att jag ska göra till dig så äre bara att lägga en komentar! Japp då kommer allt som har hänt sen i onsdags!

(31 mars 13:42)

AJ min bak!

Just nu sitter jag i bilen och har jätte ont i baken. Vi började åka prick 7:12 på morgonen nu är klockan 13:30, och jag har sovit den mesta delen av tiden. Sen har jag kollat på en film. Det var Grace. Vi har såna där dvd’s som man sätter fast på sätena framför så att vi kan se på film i bilen. Ungefär halvtolv stannade vi och åt på en sibylla i Sundsvall. Det var nog den äckligaste restaurangen jag vart på! Det fanns fyra stolar och typ maten var dränkt i ketchup och Hamburgs dressing? Ueeew! Nu är vi i Ullånge. Ingen aning om vart det liggen men vå måste ha åkt ungefär hälften. NU åkte vi tydligen förbi ett ställe där dom gjorde tunnbröd. Allt känns fett öde. När vi stannade i Sundsvall såg vi typ inga människor, Vi såg en tant och en farbror som var ute och åkte bil men inga fler (förutom alla bilar som åkte (men det avr inte såå många) ) Det är fjäll överallt typ. Och mycket snö. Aj! Jag vet inte hur jag ska sitta!? Det gör bara ont! Jag vill ha varmt och soligt! Inte äckel snö? Hoppas i sånnafall att det är kallt och liksom torrt och inte som et värkar här typ, det är typ rått och snön har smält på flera ställen men et ör ändå mkt kvar. Japp! Nu kommer det bli lite längre inlägg men ska försöka göra dom så intresanta som möjligt! :D

   
Jag posar såå vackert!                                        Här åkte jag förbi!

//Tildah♥


 

Redigerat en bild

(31 mars 15:22)

Nu har jag redigerats en bild Men den blev inge fin så jag raderade den! Nu är vi i typ Sörmjöleån? Haha kollade på en skylt. Haha inget vackert namn precis… haha! NU är himlen alldeles blå och inget moln syns på långt håll. Det finns juh typ inga städer här? Haha bara skog, skog, skog, Haha vi åker på E4 iaf. Såg jag ny,, Jag trodde att det skulle vara mer snö juh längre upp vi kommer men här är det inte så jätte mycket snö. Asso det är juh mer än i Stockholm men inte så mycket. Nu har jag börjat få ont i ryggen också. As jobbigt! Jag vill vara framme nu. Vill också ha internet. Det skulle vara så mkt roligare då! Hm.. Ska nog kolla på en film nu elr ngt. Kanske läsa en tidning eller kanske sova, men jah eh inte trött. Men vi hörs senare. Hinner väl antagligen skriva ett till inlägg om inte datans batteri hinner ta slut. Ha det bra söta läsare!:D<3

//Tildah♥




Hos Farmor!

(31 mars 15:22)
Sitter här nu hos farmor. Vi kom hit vid sju tiden och då åt vi. Vi fick typ köttfärsbiffar och potatis. Det var gott. Sen gick vi för att kolla på lägenheten som vi ev. skulle bo i. Men då bestämde Malin och jag att vi skulle bo hos farmor och mamma och pappa där borta. Sen var vi en stund hos Åke (typ farmors bästa vän och typ våran farfar). När vi kom hem satte vi på tv:n och kollade på fuskbyggarna. Det är så hemskt så mycket fel dom hade gjort och sedan bara nekat allt! Seriöst! Ja jag vill ju ha ett eget hus men då ska jag minsann inte ha några fuskbyggare! Har suttit och sms: at med Erica söt! Haha väldigt rolig konversation med henne faktiskt. Haha. Jag eh så trött! Haha nu kom gulliga farmor och sa god natt till oss? Haha inte för att jag hade tänkt sova nu? Haha knas. Ja imorgon ska vi typ till Pitehavsbad. Det är ett äventyrsbad som jag verkligen rekommenderar! Haha super kuul! Kommer nog inte att fota så mkt där inne för vill inte ha med mobilen men man kan juh alltid se om päronen ska med i sånafall kan juh dom hålla telefånen. Nu ska jag ge mig på ett nytt försök att redigera samma bild men nu ska jag lyckas! Haha. Jag saknar internät verkligen!  (A) ;D<3   
//Tildah♥


Hemma från Pitehavsbad

(1 april 19:05)

Har nästan nyss kommit hem från Pitehavsbad. Det är ett äventyrsbad (inomhus) as kul! Jag och lille Malin var där och vi hade super kul! Det finns typ fem sån där vatten rutschkanor! Haha det var väldigt kul. Det finns typ en kana som ser ut som en tratt den eh jätte häftig. Man åker typ som om att man vart nerspolad i en toa! Haha Sen åkte vi och försökte kolla efter lite grejer (bl.a. internet till mig) Men självklart var allt stängt! Såå irriterande, så nu ha jag inte internet idag häller! Jag klarar mig typ inte. Gick och åt nyss. Vi fick typ renskav. JUSTE! När vi åkte hem från badet så såg vi typ as många renar som stod och åt mitt på vägen! Hur nära som hälls hur många som helst! Asså helt oberörda av att et kom en massa bilar så man vart tvungen att köra runt dom! Do var jätte söta! Jag ville ha en men mig hem! Juste innan vi åkte kom Faster Mary och Farbror Klasse på besök och vi fick lite smycken + att jag fick ett par vantar och Malin ett par sockor som hon hade stickat. Dom var väl annorlunda. Haha nej men jag tyckte nog att dom var ganska söta! Klockan åtta ska jag kolla på Sveriges sämsta bilförare. Jag hoppas att Erica och Josefin blir sämst! Haha imorgon vet jag inte vad vi ska göra men då är det långfredag och vi kanske ska åka skidor! KUUL! Skidor kommer alltid att vara roligt. Japp ha det bra nu sätnuusar!

//Tildah♥


Det var allt! NU ska ni få se hederna jag har gjort! :D



Den gjorde jag till Yasamin


Säg vad ni tycker! Det är de första jag har gjort + en till. men säg vad ni tycker. Jag kommer snart vänja mig mer och komma på fler. Om ni vill ha är det bara att säga till!


RSS 2.0