dag6- Min dag

05.40- Min väckarklocka ringer
07:00- jag stiger upp
08:00- Går till bussen
8:45- Skolan börjar
9:40- Föreläsning i Aulan
11:00- Lunch?
11:30- Rast
12:00- Kurs
12:30- Tyska
13:50- Bg skolan slutar
14:20- Hemma
14:30- Spelar piano
15:00 Sover
16:30- målar naglarna
17:30- Äter middag
18:00 Beas familj hämtar upp mig och mamma
18:45- Öppet hus på Didaktus
19:36- På väg hem
20:00- Kolla på top Model
21:00- Kolla på rum för en stjärna
22:00 Går upp till datan
23:00 Ringa Altin
SOVA!!
haha jah det var den här måndagen! ;) I DETALJ!

jag fyller år på söndag!

Hej hej folket, vilken mysig dag det har vart! Åkte med Bea till skolan hade BG, efter BGn var det föreläsning jag hade gjort en caffelatte som jag drack för att hålla mig vaken, brukar annars lätt kunna somna, men vilken kick jag fick!! Hahahaa vart hyper! hahaha jag har gått runt till alla och sagt att jag fyller år på söndag! Hihihihi super kul, så nu vet alla om det tror jag! Har hunnit måla mina naglar idag oxå men det vart lite fail så ska måla om dom lite snabbt nu!
Imorgon ska jag och mamma åka och handla slutar sent.. Men men thats life..
Juste! Var ju och kollade på gymnasuim idag Didaktus det var ju ah,, asså seriöst!! Måste skriva av mgi i ett inlägg om mina gymnasie val snart! Gör det ikväll eller imorgon,,
Ha så bra! Vi hörs snart igen! ;D

förvirrad? xD

dag 5- vad är kärlek?

Kärlek för mig kan vara jätte mycket, ex människor, saker, djur, mat.  Det finns ju så mycket olika sätt man kan älska saker på. Den starkaste kärleken jag har nu är till min bästa vän Bea, min familj och Zombra. Det är verkligen det.
Det här var svårt att förklara.. (A)
DET ÄR KÄRLEK I LUFTEN!!!!

trötter..

Hej hej folket, sitter och redigerar lite bilder och så, dagen haft varit mycket bra. Började med att jag vaknade och gick upp, solen sken mysigt in i mitt rum, och sen fick jag ett sms från Yasamin som undrade när vi skulle åka till stallet. Vi beslutade oss för att åka dit vid tolv halv ett. När vi kom dit gjorde vi lite planering inför gruppen och sen gick vi ut i hagen och fotade. Det var lite fina bilder tycker jag! Efter att vi fotat gick vi in och åt lite grann innan vi skulle ha grupp och typ en kvart innan så gick vi och hämtade hästarna. Dom små barnen fick börja borsta men när Yasamin skulle tränsa Goliat fick ha spel och började kasta sig bakåt. Stackars Yasamin fick en smäll av honom på huvudet.. :( stackarn.. Ridnignen gick bra, dom fick trava lite och lite sånt. När jag kom hem så har jag kollat på solsidan och lite annat, nu ska ni få se några av dom bilderna från idag! ;)
Aurora
Mellory
Aurora igen
fjording man
fjording <3
träääd! ;)

dag 4 det här har jag ätit idag

Frukost
* 2 smörgåsar
* te
* ägg
* Liten yoghurt med bär
Lunch
-
Fika
*tårta
*cocacola
Middag
* Plankstek
* Potatismos
*bea sås
* vitlökssmör
Kvällen
*godis

Sickla C

Heej heej! Hur mår ni små söta läsare?
Jag har nyss åtit en härligt god födelsedags middag. Det vart plankstek med potatismos och massa sånt! MUMMS! Mamma är så duktig. Jag och Bea har suttit och gjort gilanger HUR mycket som hällst, och så har jag och mamma och Bea vart i Sickla centrum, egenlitligen skulle inte Bea ha åkt med, men i sista sekund kom jag på att hon är ganska bra att ha med när man handlar så frågade henne. Så hon fick åka med, vi hittade en massa fina saker som ny tyvärr inte häller får se, för mina gäster ska få en överraskning! Haha ni får se när allt är klart helt enkelt! haha Men jag fick ett par klack skor, snälla rara söta mamma, dom var jätte billiga och super fina och jag kan inte gå i klack skor så någon gång måste man ju börja dom var 4 cm klacka på dom, och jag går ganska skapligt i dom iallafall! Dom kan ni få se (AA) Och lite födelsedags bilder ;) Ska bara hämta kameran! ;) haha
frukost på sängen ;)
yummi prensses tåårtaa :D <3

grattis far!

Ja må han leva i 100ande år!
Idag fyller min käre far år, det blev frukost på sängen och presenter, av mig och mamma fick han en snygg tröja! Mamma hade jag gjort en super fin frukost, som vi åt av, sen har jag suttit och latat mig en stund. Pappa har åkt iväg på mc mässa så sen när han kommer hem ska vi fixa lite saker. Ska jag så att min pappa får en sån fin födelsedag som möjligt! Så en än gång grattis pappa! :D

hemma atlast

Nu är jag hemma det var svårt att bestämma tyvärr kan jag inte visa klännignen det blev för att jag ska visa den på nästa fredag, då det ä min sweet 16!! Hihihihi det kommer att bli såå nice, Det tog iallafall lång tid och tillslut valde jag mellan två klännignar, en rosa och en silvergrå, båda sjuk fina efter ett samtal så vart det tillslut den silvergråa! Hahaha beslutsångest eller vad? hahaha vi åt på subway, och när jag fick min macka smakade den konstigt.. Suck gillar inte dom i t centralens subway... men iallafall, hade en mysig dag med bea, vi försökte att hitta en tiara, men det gick ju som deet gick... haha får kolla vidare med mami. Nu får ni ha det så bra, så ses vi snart! ;)



aaw gullig gammal bild på mig och malin haha första gånge vi åkte till grekland hur länge sen kan det ha varit? Hmm... Mins inte (A) fin tänder man hade....

NÖJD

Provet gick bättre än väntat! Haha skrev ganska mycket och jag förstog allt, oxh så är mycket nöjd, sitter nu i skolan och gör ingenting.. suck ska börja plugga nu sp vi hörs senare!


vad gör vi nu kör vi!


Gaah!

Okej folket önska mig lycka till imorgon! För klockan 8.00 kommer jag att sitta i en sal och skriva prov om elnätet som jag började plugga på idag, jag hoppas att det kommer gå bra!
Ska då till skolan imorgon, sköönt, efter det så ska jag och Bea titta på en klänning till mig. Så kommer att mobilblogga, och det betyder inga bilder men ska fota under dagen så ni kommer att få urtjusiga bilder!! haha men ska sova nu godnatt! ;)
(låssas att det står snark istället för host)

Mitt hår!

Hjäälp! Mitt hår bara faller av när jag tar i det, det blev så sen jag tvättade håret tidigare idag, tänk om jag blir flint! :O
Vill ha kvar mitt hååår!
Tänk om det är cancer??!!

fiix

Har suttit nu och fixat med min sweet 16! haha lite 5 kamp och så, det kommer bli såå bäst! Kommer inte att berätta vad jag gör eftersom jag vet att dom som ska komma läser min blogg (A) hahah
så det är hemlgit! Mahahahaa <3

nya naglar!

Om ni ser det så har mina nagöar vuxit en del och blivit SUPER starka!
använde dom färgerna som jag fick av Yasamin Inte klistermäskena men färgerna! :D
vad tycker ni? (A)

money!

haha på tal om pappa kolla vad han nyss gav mig!!!
snäll fader man hader!

dag 3 Mina föräldrar

Mina föräldrar är absolut bäst i världen! Enligt mig då, haha!
min mamma heter Marie Inger Sjöblom hon jobbar på en förskola. Ni som följt min blogg ett tag vet att hon var varit sjuk ett jätte långt tag under 2010 och början av 2011, men hon är frisk nu hoppas jag fast hon har hft feber nu den här veckan, men det behöver ju inte vara samma sak, (hoppas jag) Min mamma och jag har väldigt bra kontakt med varann, och jag kan itne tänkta mig ett liv utan henne!
Det är min mamma längst till höger i svart tröja Min pappa heter Jan- Erik Sjöblom
Han är uppvuxen i Piteå. Han jobbar som undertaksmotör på ett företag som heter AGITSA. Min far är jag väldigt stolt över, han kan nästan allt! Ibland kommer vi inte så bra överens då vi båda har svårt att lyssna på varann. Men älskar han jätte mycket iallafall!
haha jah vad mer kan man skriva om dom? xD haha det var ju inte så super bra bilder jag hade på dom haha den på min pappa är super gammal! haha men han är ganska lik sig lite mer gråhårig kanske bara! xD hahahaha!

torsdag= städning

Hej hej läsare!
Var hemma idag med, trååk, men kände värkligen att et behövdes, har nyss dagit ett långt bad och lite så så ska sätta igång med städning av mitt rum. Gladeligen är mitt rum inte direkt stökigt så ska bara ta bort lite papper ställa sakerna i hyllorna på rätt plats och damma och dammsuga! Sen blire niiice! ;) Ska plugga oxå vi ska ju ha prov imorgon om jag går till skolan så vill ju inte misslyckas! Det blir så sorgligt då.. Yes yes jags ka väl ta och sätta igång? (A) haha ha så bra du, vi hörs efter! :D

frukt

tiita vad coola saker man kan göra av frukt!
Hittade bilderna på google och ville visa er!
vattenmelon
vattenmelon som sprutar vatten!
en hund  av en banan
haha konst kan verkligen vara allt!

i kväll

jaa, vi ska äta sushi snart!! ÄLSKA!! Hihihi väntar nu på att pappa ska komma hem och så hoppas jag att jag inte mår för illa! Nu ska jag kolla vad som går på tvn ikväll och lite så ;) Vi hörs senare! ;)
yummi!

hoot!

har nyss kollat på film med mamma, vi såg typ höstlegender
den var sorlig,, Handlade om tre bröder och deras liv typ. Ni borde se den iallafall!
Nu ska jag ta det lungt och plugga lite kurs! Vi ska lära oss om något nät :S knaas!

dag 2 min första kärlek

Hm.. Jah det beror ju på vad som menas med kärlek? Är det första man blev tillsammans med eller är det den första man värkligen älskat?
Jag tar den första jag var tillsammans med!
Den första jag var tillsammans med var i tvåan tror jag, haha då frågade en kille som hette James chans på mig och så var vi ihop. Men ingen av oss vågade ens gå fram till varann! Hahaaha. Jag kommer ihåg att en gång hade jag gjort något på slöjden och så gick jag fram och gav den till han och sen sprang jag iväg så fort jag givit den till honom. Hahahahahaa gulligt vah? När han flyttade så pratade vi aldrig igen, haha så vi gjorde liksom aldrig riktigt slut, haha!

vad fint!

När jag vaknade idag så var det så fint utanför mitt fönster! solen sken på snön och himlen var alldeles blå. Jag är fortfarande sjuk, och mamma kom in med lite frukost till mig, aaw gulliga mamma! Hade ingeting att göra och orkade inte gå upp så satte på pocahontas på mobilen och satt och kollade på den. Haha typ min favoritfilm ju! Så himla bra! Haha lilla tönten jag är! Men jag tror nästan att man aldrig kan blir för stor för disney! Men gillar bäst dom "gamla" filmerna.
Känner mig såå tufsig! Haha håret åt alla håll trötta ögon en ful t-shirt, hahaha knas knas. Får inte rida idag.. INTE KUL! Så får roa mig på annat sätt!
Det är jätte kul att se att det är många som vill vara med i tävlingen! ;)
En av bilderna från när jag och bea var i och fotade i stan! ;)

dag 1 Om mig

Jag heter Matilda Adina Sjöblom
Jag är 15 snart 16 år och bor i Haninge som ligger i Stockholm.
På fritiden rider jag två gånger i veckan och är ridlärare till en grupp en gång i veckan. Sen brukar jag umgås mycket med mina vänner, speciellt finaste Bea!
Jag går i skolan i Tyresö den skolan heter Kunskapskolan.
Jag har nyss fått en kamera och fotar så fort jag får tillfälle.
Älskar att shoppa och så.
Jag samlar på hjärtan som jag hittar lite var stans dom fotar jag och lägger i min samlig!
Jag som person är busig, pigg, omtänksam och lite knasig!
haha det var väl det om mig! :)

tänkte

Tänkte försöka mig på den här listan lite grann! Haha kommer skriva när jag har lust helt enkelt, yes yes! ;)
◊Om mig
◊Min första kärlek
◊Mina föräldrar
◊Det här åt jag i dag
◊Vad är kärlek?
◊Min dag
◊Min bästa vän
◊Ett ögonblick
◊Min tro
◊Det här hade jag på mig i dag
◊Mina syskon
◊I min handväska
◊Den här veckan
◊Vad hade jag på mig i dag?
◊Mina drömmar

◊Mitt favoritminne


◊Min favoritfödelsedag


◊Detta ångrar jag


◊Den här månaden


◊Ett annat ögonblick


◊Det här upprör mig

 

◊Det här får mig att må bättre

 

◊Det här får mig att gråta

 

◊En första

 

◊Mina rädslor


◊Min favoritplats

◊Det här saknar jag

 

◊Mina ambitioner

◊Ett sista ögonblick


önskelista!

Fyller ju 16 den 6/2 så här är MIN önskelista!

Handväska

Kameraväska (till en system kamera)

Jeccisa Simpsson parfym Fancy

nagellack

nagel stickers

Nagelstenar

Nageltillbehör

smycken i silver

kamera tillbehör

pengar

Godis

The Sims 2 spel

presentkort på SALT, Bikbok, Gina tricot, H&M, KICKS mm

Det var det tror jag!

sjukt

Hej hej alla friska och sjuka!
Idag är jag sjuk.. Mår illa och fryser.. som igår.. Ah, har vart halvt död hela dagen, har sovit så mycket det går, och tittat på tv, inte ätit ett skit typ.. Ah life is hard! Men men, hoppas att jag kan gå till skolan imorgon, tycker att det är tråkigt att vara hemma.. Men vi får se! Hade en sååån konstig dröm iallafall, den var typ att en massa saker som jag ville gick i uppfyllelse! Fick ett sms som jag för bara en stund sen var tvungen att kolla om jag fick på riktigt eller om det bara var i drömmen! Det var i drömmen.. Nu ska jag snart skriva en önskelista om vad jag önskar mig i födelsedags present! Fyller ju år snart! ;)
Ha så bra vi hööörs! Och glöm inte att ni fortfarande kan anmäla er till tävlingen! ;)
Stockholms stad! ;)

ang Tävlingen!

Juste! Tänkte bara säga lite till saker om tävlingen!
Det går bra att anmäla sig till och med den 6/2.
Men den 6/2 Ska den vara färdig och mailad till mig annars blir du diskad. Jag kommer skicka ut en påminnelse!
Klicka här för att komma till tävlings sidan! :)

Brisk

Hej hej folket, håller nog på att bli sjuk jag med som många andra.. Jag som SKA hålla mig frisk! Idag har jag vart borta typ.. Var med Bella och Altin i skolan, Bea var sjuk den lilla stackaren, hoppas hon blir frisk snart! Vi pluggade på bra på förmiddagen och sen på eftermiddagen efter lunchen så gick vi en promenad. Sen var det föreläsning om teknik, måste dom vara så långa? man orkar ju inte sitta i mörker en timme i en stol man kan luta sig tillbaka i? KNAAAS! så somnade.. MEN Per sa att man fick sova! Och jag sov kanske bara i fem minuter av slutet! Efter föreläsningen var det BG sen fick vi gå hem!
Lite senare på kvällen åkte jag till stallet, var ganska trött redan då och eftersom jag skulle rida senare och hade två timmar på mig så tog jag itu med Brisk, skulle ju rida han idag. Hade hellre velat ha Finess! Men man måste kunna rida alla hästar! Och jag tycker jag är ganska duktig som fixade en framdelsvändning på Brisk! Men jag fick kämpa må ni tro! Han blir så ruskigt stark i munnen och lat.. Men men lärde mig han bättre iallafall. När jag nu kom hem var jag döööd! Däckade framför topmodell! Haha och nu sitter jag här och fryser och huttrar! Vi får se om det blir skola för mig imorgon.. :(
hittade ingen bild på Brisk och mig så ni får en på Fandango! ;) Hopptävlar 70 cm ;)
Ni får låssas att det är jag och Brisk! ;)

tävling!

Tänkte ha en liten tävling! Haha får se hur många som vill vara med i den?
Tänkte att ni skulle kunna få tävla om att göra en vår header jag kommer att ha i vår! Vinnaren får länk i varje inlägg i två veckor och i mina länkningar + att jag använder deras header!
Vill ni ha bilder på mig till headern få fixar vi det via mail!
Såhär går det till!
1. anmäl dig med att kommentera och skriva din mail adress och blogg om du har.
2. Gör en sån fin header som möjligt.
3. Skicka den till mig på msn.
4. När jag lagt ut alla headers så är det dags att försöka få så många som möjligt att börja rösta på just DIN!
5. Efter en vecka kommer den med flest röster att vinna!
Regler
1. Du måste ha gjort den.
2. Inga "fula" ord
3. Den ska ha med vår att göra
4. Mitt namn måste finnas med också


HAR ni några frågor är det bara att ställa! ;)      Lycka till! :)

skutan

godkväll folket!
Idag vaknade jag vid halv tio åt och lite så och åkte sen till stallet, där var sanna och några stalltjejer på med rykttävling så jag tittade på som ett offer! Haha sen gick jag och fotade lite typ hästarna och fåren och kaninerna, såå sööta juue! Medans jag gjorde det kom Yasamin! Vi höll på med fåren och lite så och gick sedan in och åt, jag hade tackos med mig! MMM!! Det var niice! Hade grupp dom fick göra voltige när jag longera, i skritt då eftersom volten är hal o hård.. ah, var typ slut sen.. (A) haha ni ska få lite bilern imorgon orkar itne ladda upp nu vi hörs puss o kram! :D<3

till fanny!

Nu ska jag snart till Fanny, hon fyller år så att hon ska ha lite fest! Ska bli super duper kul! Har precis vart och köpt present till henne! i får se sen vad det blev! Kommer ta emd min kamera och fota under kvällen ;) ska snart dra! Vi höörs ;)
s¨å ser mitt hår ut nu ;)

kuul!

Hare nyss kommit hem från nynäs hade det jätte trevligt! Resan dit gick bra och hem också fast vi fick vänta fet länge på alla saker.. Men men,, vi fick åka ett gammalt tåååg!! hihiihihihihiihi!

snart åker jag!

Hejhej!
NU ska ajg strax åka till nynäs, har gjort mig irdning och känner mig fin, vi hörs nog imorgon! :) Puss o kraam!:)


bi blo tek

godmorgon folket! Min första hemstudie dag nu dah! Hihihi kommer ju ha det varje fredag! Fatta vad niice! Nu ska vi plugga och lite så, sen vid två ungefär drar vi hem och fixar och tar det lungt, och sen ska vi till Nynäshamn, det ska bli kuul!!! :D hihi men nu ska jag plugga hejdåå! :) <3

vill ha!

Så här kommer mitt rum att se ut när det är klart! haha jag vet att jag är sämst på att redigera orkade inte göra så fint (A)
hihi vad tycker ni? :)
fasst det skulle vara lite tavlor o sånt med! :D

ytterst nöjd!

Tog värkligen och gjorde allt JÄTTE noggrant! Flyttade på alla saker och dammade under som och damsög av kuddarna och datan osv!
Ni ska få se fina bilder nu hur det blev! ;)
mitt rum från dörren
tagen från fönstret :)
nagellack! :D
lååång raad ;)
Nu gått folk ska jag ta och ta hand om mig själv lite ;)
Fixa naglarna
ansiktsmask
ta ett långt bad
badbomber
mm!
Yes men först ska ni få en bild så som mitt rum kommer att se ut när det är helt färdigt!
(kommer i nästa inlägg)

städ time!

sshuuu!! Haha mpste bara skriva min och Beas konverastion vi hade igår morse tror jag det  var!
Jag- Jag tror att jag har ett tredje sinne!
Bea- Man har fem sinnen!?
Jag- HAHAHAHA! Jag menar sjätte sinne!

Hahaaha (A)
Hur mår folket? Jag mår super! Idag vaknade jag liiiite för sent typ tio minuter.. Asså hör typ inte min väckarklocka? Och då vaknar jag av mig själv typ mellan tio minuter och en halvtimme efter! Inte bra.. ska försöka att fixa så att det inte är så längre!
Men iallafall i skolan så var i och åkte skridskor, det var svårt i början men vänjde mig vid det efter ett tag, men jag tycker att det är like läskigt.. Måste bli bra på det! haha ser så fult ut när man inte kan åka. Var iallafall suuper duper hungrig när vi var klara och skyndade med Bea till skolan, där det serverades köttbullar och med makaroner. Jag har alltid tyckt att våran mat smakat skit, men sen vi bytte leverantör har maten blivit ganska bra, men liksom det är fortfarande skolmat, men jag tycker att man kan äta nu och den smakar bra helt enkelt! Så det är ju bra. Åt mig mätt gick och skrev ut lite tyska och sen hade vi tyska. Vi fick INTE så mycket gjort på den lektionen kan jag säga, men det beror bara på att Hampus och Carsting störde oss.. Hahaha suck!! Ahja hade Ph samtal idag, det gick jätte bra, haha jag är så duktig på att snacka om allt så att det låter som om att jag har VÄRSTA kontrollen! Är så bra på att prata, Vi pratade blandannat om min karriär som lärare! Haha och mina terminsmål som jag är fast besluten att klara av! Säger man så , fast besluten?
När jag kom hem så åt jag kollade på topmodell, haha är seriöst beroende av det, tycker inte att det är så "intressant" precis, men det är kul alla tjejer är så blåsta!! Hihihihiiii oj oj oj orkar ni läsa allt nu? Haha duktiga ni är! Ska inte tråka ut er något mer! Nu ska ni bara få en försenad julklapp jag fick idag av Tove!
det fick jag av tove! Taack! :)

finess

Hej hej folket!
Mår super här vah!!
Idag var skolan ganska bra, fick mycket gjort faktiskt! Är ungefär klar med kursen för veckan och svenskan blev inlämnad! duktig chey!
Tog det lungt när jag kom hem gjorde lite pasta och köttfersås och åt, sen råkade jag somna och sen väckte jag mig, bytte om och åkte till stallet. Vi skulle ha teori.. suck, men det var ganska kul vi skulle typ leda hästarna som man gör på utställning och när en veterinär ska kolla på hästen, det var bra att kunna! När jag kom hem åt jag middag, och sen kollade jag på tv, haha shiit vilken tråkig dag? Mitt liv är inte tråkigt!! :O eller kanske det är det? :O:O Hjäälp vad hur ska mitt liv bli mindre tråkigt?
Fast mitt liv är kul ju? xD
eller? :O

beställt!

Godkväll allisammans!
dagen idag har varit mycket aktiv! vaknade fixade mig och så. Min mobil har slut på pengar.. så kan inte smsa. I skolan har vi haft matte och svenska idag. Tyckte att det gick mycket bra på båda. har gjort klart svenska steg 26! YAAY! Och börjat på kursen som vi ska göra denna vecka! det handlar om atomer och sånt. Ganska svårt.. men jag SKA klara det! När jag kom hem åt jag och sen ville jag sova så jag sov ett tag! Det är såå skäänt att sova i soffan på eftermidagen, man liksom kan slappna av och allt! När jag vaknade skulle vi äta middag. Pappa hade gjort en jätte god fisksås och potatis. Efter maten kollade jag på tv med mamma och sen nu har jag gjort en ansikts mask som jag sitter med ett tag. Ska börja ha en ungefär en gång i veckan, det blir ju super för min lilla hud! Yes yes det känns så kul att smöra på den haha som när man ska bre en smörgås. Hoppas min kära vän Bea har haft det bra idag? Det tror jag säkert att hon har, lilla finis! :)
Mamma har nyss också beställt romme grejen, så följer med och åker skidor med skolan!! ;:D
shiiihuu!! :D

monday

godnatt!
Vart tvungen att logga in fast det sena klockslagen för att skriva lite och skicka ett arbete! Idag var det en föreläsning, som var otroligt svår.. Det var så mycket och så mycket konstigt osv osv.. SUCK! Men men I try and I will make it good! Ridningen gick ju knappast så bra.. Hm.. skulle haft Finess, men hon hade inga broddar på bakhovarna så fick ta Fandango, det var isbana på volten så gjorde inte så mkt! Men men nu ska jag sova vi hörs imorgon! :D <3
här är en staty av mig och Zombra som står på skutan! :D

Tack Yasamin!

Hej hej allihopa!
Hur mår ni? Jag ,år iallafall toppen! Dagen har varit väldigt bra faktiskt! Började med att jag vaknade lite för sent, men det var ingen fara! Åt lite frukost och fixade till mig och lite så, sen sjussade mina päron mig till stallet! Där var Lollo, Yasamin, Rebecca och Julia. Jag och Yasamin började planera gruppen tillsammans och så. Vi skulle ju ha rykttävling med dom så vi ordnade en bedömningslista! När vi sen skulle ta in hästarna så gjorde vi så att dom fick springa in själva. Mellory var busig och började sticka iväg och kicka mot oss, men sen kom han som en liten hund fram till oss, han är så söt! Lite senare när mina små kära elever kom så började jag att ah en lite genomgång för dom. Det gick super bra. När jag var klar efter ca tio minuter så fick dom börja. Alla kämpade på och var riktigt duktiga dom var två på varje ponny. När en halvtimme hade gått så avbröt vi och dom fick gå och leka med några stalltjejer. Jag och Yasamin satte igång att bedöma. Då gick vi igenom och kände på hästens öron kollade ögonen benen ryggen osv. Och tillslut kom vi framm till det vinnande laget. alla fick diplom. Jag fick ha Emmas och Emmas grupp för dom var sjuka, men det var okej, dom fick göra samma sak! Riktigt duktiga allesammans! Fotade lite sen och kollade på voltige filmen med några innan det var dags att åka hem!
Fick en försenad julklapp av Yasamin! Taack! :D
Finess ♥
Finnes en gång till ;)
halm :O haha tråkigt motiv ;) men man måste alltid försöka :D

stelleet

hej hej nu drar jag snarre!
Har skrivit ut terminsplanen så det är bara för mig att hoppa in i bilern och åka iväg!
Idag ska mina små elever få ha ryktävling som teori! Hoppas att det blir roligt! :D

TIPS!



B*******

omg!, är överlycklig!!!! :D hahhaha
Btw. Jag höll nyss på att försöka få in en kontakt i ett uttag, men märkte att det inte gick ett tag senare för att det satt en annan kontakt i den? xD smart as.. (A)

my day

Idag vaknade jag vid tolv och gick upp vid halv två!!! Sent... Men men har tagit det lugnt, har nyss tagit ett bad så känner mig såååå freash nu! Ska skriva ut och fixa inför lektionen imorgon, och tänkte åka till stallet lite tidigare och fota tror jag! Om Yasamin vill hänga på. haha men vi får se! Yes yes, kvällen kommer att vara lugnt, skulle helst ha velat gjort något med är död i kroppen så.. haha men nu ska jag fixa allt! Och kanske plugga lite grann tror jag, haha pluggis i know!
Men men ha så bra så hörs vi om ett tag!!
(bilden ville inte komma)

klaar!

Nu är jag klar med svenskan! Skööönt! Det avr värkligen jobbigt, har bara läsförståelsen kvar men fattar INGET hur jag ska göra så måste be om hjälp, jag tänkte sätta igång lite med engelskan nu, men stänger av datorn. Ikväll kommer jag bara ta det lungt, och kanske så somnar jag väldigt tidigt. haha vem vet, är iallafall väldigt trött, satt en stund och halvsov på stolen med huvudet i händerna i smyg! (A)haha  men ha så bra på ett tag! :)

plugg, plugg, plugg

Nu har jag suttit och pluggat ett tag, har ont i rumpan.. :(
Men har skrivit en hel A4 om debatter typ jämfört olika tidningars debatter för att se hur olika dom skriver och deras för och emot sida. Det är ganska tråkigt.. men ska plugga ett tag till, tänkte försöka att bli klar med steget, emn ajg vet inte om jag hinner, ska jobba lite engelska oxxå! yes i know duktig FLICKA! Men ska fortsätta nu! Se you lather! :D

utväcklingsamtal

Har ätit lunch och haft samtal med min lärare nu! Det ser ljust ut när det gäller mina betyg, men det här månadernaframför mig kommer att vara som en plåga. Det är SÅ mycket som måste göras! Förstår knappt hur jag ska hinna med skiten, men jag har bestämt mig och då SKA det gå! Kommer att ha hemstudiedag varje fredag framöver. Det ska bi jätte skönt för jag pluggar faktiskt mycket bättre hemma. Men nu ska jag plugga utan F! :)

pluggis

Hej hej folket!
Sitter nu i min stoooora säng! Är inte så speciellt trött, borde ju faktiskt vara det har gjort så mycket idag! Haha Bea ko iallafall! haha jag blev så glad! Vi hjälptes åt med svenskan, men den är ju helt oförstålig.. Haha har gjort en del iallafall och börjat på nästa steg, men det är oxå svårt!!
Imorgon ska jag gå upp klockan åtta. För sen klockan halv tio kommer mamma hem och sjussar mig till skolan och sen blir det utvecklingssamtal. Sista i denna skola.. Men det kommer nog gå fint. Efter det så ska jag och Bea (om hon är frisk) Så ska vi till biblioteket igen. Och plugga ännu mer. Om hon är sjuk så tänker jag sitta hemma. Lika bra det ;)
Men ni får ha det så bra nu! :)
Vad gör vi? NU kör vi!! :D

bibblan nu

sitter och pluggar på bibliotetket! DUUKTIG tildah! haha så nu får ni inte störa! ha så bra ;)

synd..

Godmorgon folket! Idag är det en hemstidiedag för mig. Jag tänker dra till bibliotelet för att värkligen plugga! Skulle ha åkt med Bea men hon har blivit sjuk stackarn.. :( Så jag åker själv, hon kanske kommer dit om hon orkar senare! Men bara hon känner sig bra nog! Yes yes, ska göra klart två steg i svenskan så det är bara att sätta igång! ;) Nu ska jag fixa mig! Vi hörs <3

första skoldagen 2011

Vaknade klockan halv tre av ett sms från Malin.. Haha Hade somnat och sov bra men sen efter jag väckts så kunde jag inte somna om! Så jag har vart vaken sen dess och är HUR pigg som helst! Det var kul att komma tillbaka till skolan, tycker om att ha rutiner och så det känns mycket skönare! I skolan satte jag igång direkt, men tog det lite chill på eftermiddagen. Vi har fått bättre mat till skolan, jag gick och hämta två gånger till och med! Efter skolan kom jag hem slåg på tvn åt lite och så. Myys! Bytte sen om och åkte till stallet. Det var bara jag där först så jag hjälpte Lollo med hästisgruppen. Sen kom Maja Lina och Jessica. det var bara vi, och vi fick välja hästar, eftersom det gick så bra i måndags med Verona så tog jag henne igen. Pernilla sa att jag fick henne att gå jätte bra med bakbenen och höja upp ryggen typ. Fattar inte vad som är bra med att hästen ska höja upp ryggen men men.. :D
När jag kom hem åt jag, mamma hade gjort en jätte god typ köttfärs låda med potatis och sånt! Yummi! 
Gick och dursha och nu sitter jag här i min egna lilla sparkdreckt! :D

isig stad

Nu har jag kommit hem från stan, det var där vi fotade. Fick faktiskt en del fina bilder! haha är så stolt över mig själv! Vi gick av vid gamla stan och gick längst kajen förbi slottet och gick ner mott skäppsholmen men svängde av och gick o gick och kom sen till stureplan fortsatte gå tills vi kom till en T- bana och åkte tillbaka till gamla stan vi hade beslutat oss för att ta en fika på vårat favorit cafe. Där satt vi och pratade om allt mellan himmel och jord. Det är värkligen mysigt där, dom här världens godaste varm choklad med vispgrädde! Mmm! På vägen hem träffade vi From, Kullman och David på bussen snackade lite med dom och kollade på bilderna från idag. Nu ska ni få se några av bilderna :D

aha nu slutade det plötsligt att gå att ladda över bilderna xD ni får flera när det går! haha men kom igåh nu att bilderna inte är dom bästa för att jag har bara haft min kamera i några veckor, så håller på att lära mig den! :)

photoooo

goddag alla läsare!
sitter och borstar mina tänder, för snart ska jag åka och fota med min Bea! Vi ska åka till gamla stan och sen gå en bit för att fota husen och båtarna och allt annat gulligt som finns där, och sedan ska vi till riddarholmen och fota där med. Det blir min första gång jag tar ut kameran för att värkligen bara fota så jag ser det som en chans att lära mig den och jag har inga krav på att mina bilder ska bli perfekta, nu i början iallafall! Haha ni får ha det så braa! :)

freeesh!

godkväll!
Sitter nu i min säng och känner att mitt hår doftar vanilj! Haha det är vår nya hårinpackning! Mmhmhmhm! och jag som älskar vanilj! Ridningen gick faktiskt riktigt bra, jag hade Verona, dt var mycket länge sen jag red henne och jag har bara ridit henne en gång, men hon var på hela tiden, var mycket mjuk i handen när vi började jobba så tillslut gick hon i form, när vi bytte varv sen så vart hon mycket stelare och när jag började krava mer av henne så stretade hon emot, men jag gav mig inte och hon gick fint! Är riktigt nöjd hon är en trevlig liten ponny! när jag kom hem åt jag och kollade på top modell, haha det var sesongspremiär, så det fick jag absolut inte missa!!
Imorgon har jag inget planerat ska höra med min bästa vän om hon vill gå ut och fotografera med mig tänkte jag, haha med fika och lite så! Kul kul, nu får ni ha det så bra! puss o kraam! :)
godnatt people :D

länge sen nu

Jag vaknade klockan halv tio idag, och gick och åt lite frukost och så tittade jag på tv, ungefär vid ett så gjorde jag lite lunch, det blev färdig köttferssås med pasta MMMM!! Fortsatte att kolla på tv.. haha råkade somna och vaknade när top modell började, då kom jag på att gruppledareguppen var flyttad till idag istället så då ringde jag till skutan och hörde när den började, den började kvart i sju, så jag vart lugn! Haha men iaf, så kommer jag nog att åka dit vid sex typ! Eller jag kommer åka kvart i sex så jag är framme sex! När jag kommer hem så kommer jag att ta ett bad, och sen pyssla om mig själv en stund! Fixa naglarna ha ansiksmask, hårinpackning och lite sånt mys! Buhuhu mitt hår har blivit så trassligt sen jag färgade det. Så tar hand om det så gått jag kan, jag bad pappa köpa lite produkter till mig! Haha hoppas att han fattar vad det är för något han ska köpa, lilla pappa! Yes yes nu ska jag inte göra något speciellt på ett tag, ha så bra! :)

exprimenterade lite med kameran här vart reslultatet ;)

åtta pers sjäälv!

Hej hej folket!
Idag gick det segt att gå upp.. hade ställt klockan på tio men gick upp älva.. haha fast gick och la mig hyvsatt tidigt! Men när jag och Sofia kom upp för trappan såg vi att mamma stod och stekte amerikanska pannkakor med blåbär i till oss! Det är nog den godaste frukosten man kan få! haha söta lilla mamma! Vi bytte om och fixade oss snabbt! Sen drog hon hem och jag åkte till stallet jag skulle ju ha grupp!
När jag kommer fram är det Sanna som jobbar, jag får veta att det ska börja två nya i min grupp! Haha hoppas att dom har ridit förut tänkte jag, men dom kom in ganska bra, tror jag! Yasamin hade missat att det började idag så jag var själv haha med åtta stycken, men det gick iallafall, haha men det var riktigt jobbigt när jag skulle ta in hästarna alla stod ju såklart längst bort, men jag hade ett kola papper så det gick att kalla på dom haha som sprang inte iväg. Det var tur att jag fick hjälp av några tjejer som var där så att dom nya kom på plats och det är tur att alla som var där innan kan fixa hästarna själva nu! Är så stolt över dom! Haha på volter var det glas halt! Tyckte synd om dom hästarna som bara hade broddar fram, men det gick, blev lite repetition från förra terminen och bara skritt, det var på tog fort halt för något annat! Haha men nästa vecka blir det nog bättre, då ska vi ha teori, och rykttävling! Haha vi får se hur det går! :)
Nu ska jag kolla på en film! Vi hörs alla människor! :)

fnwgvnoaba

Nu har min kära vän Sofia kommit hem till mig! Härligt! ja vi får se vad som händer! hahah nu ska jag vara social (A) vi hörs :D <3

kul kul kul

Har haft en jätte bra dag! Jag mötte Bella vid trollbäckens centrum sen gick vi hem till hennes pappas hus, det var bara vi där, så hon visade mig runt, det var jätte fint! Sen bestämde vi en film, det blev avatar och så kollade vi på den. Den var ganska lång så det var typ den ända vi hann med.. och så satt vi lite vid datan oxå! Haha sen hämtade hennes mamma oss och jag fick sjuss till trollbäcken. åkte hem o köpte godis och åt tackos när jag kom hem. Kollade sen på let¨s dance med mami. yees imorgon kommer Sofia till mig, och vi får se vad vi hittar på! Haha men ah, ha så bra folket!
Yasamin o jag

Gibbar!

Heeej folket!!
Sitter nu med några vänner bla. bea coh vi sitter o gibbar! haha första gången i mitt liv, ahah vi köpre först ett skjutspel däre ajg råkade skjuta min vän hela tiden.. haha men ajg lyckades döda honom tre gånger iaf! hahaha vi ska sitta här så länge vi kan! hahah iaf till nio! hihihi sen ska ajg o BEa gå o äta donken till frukost! Vi har det jätte bra hääär! YAAY! hihi men nu ska jag göra något annat ah så bra! :)


:)

efter

Känner mig typ efter just nu, är bara helt trött i huvudet och gör typ ingenting.. haha har typ inte änns något att blogga om känns det som.. Haha aja vi hörs lite senare! :)

Easy a

Fick ett önskemål om att jag skulle "utverdera" filmen så vist visst!
Bra med filmen: Jag tycker att den var helt okej, bra skådespelare och budskapet var också bra.
Dåligt med filmen: Den var en typsik "film" , inget som skulle hända på riktigt, och den var ganska lik andra filmer.
I betyg får den 3/5 :) har sätt bättre filmer ;)
Idag har jag inte gjort mycket.. haha så ha det så bra folket!!
GRAAATTIS KÄRAA MOOR <3

Easy a

hej hej!
Idag var jag på tolktävling på skutan, när jag skulle åkte dit, så var pappa på jobbet så fick ta bussen och den pkte för långt! den stanna inte.. så fick gå extra.. haha vi hade Verona och först skulle alla små barn som var där åka, så jag och michelle turades om att rida. Sen tävlade vi mot Fandango, första rundan gick as bra vi var 20 sekunder före, emn sen andra så gick det för fort, och jag tappade taget och sen fick jag snö i ansiktet.. gick hem nästan diräckt efter.. Haha orkade inte sen skulle jag ju på bio oxå! Haha när jag kom hem fixade jag mig lite och åt sen hoppade jg på bussen med Therese och Yasamin! Hihi filmen var knas bra! :D <3
Gonatt folket :) <3

tekniska museet

Idag var jag på tekniska museet med min lilla kusin Daria och Bea! Beas kusin Lukas skulle ha följt med men han ville inte. Vi hämtade Daria vid Hökarängen och gick sen till tunnelbanan och åkte dit. När vi kom dit upptäckte vi att dom hade stängt av typ "maskindelen" och "lekhallen" haha typ det roligaste av allt.. Men vi kollade på andra saker, tills jag tyckte att nu går vi och äter lunch, det blev till Daria Pannkaka med sylt, och mig och Bea spagetti och köttfersås. Efter det gick vi och fortsatte att kolla, och hittade sen att det var en film som gick med 4D så vi köpte biljetter dit och kollade på filmen det var jätte häftigt allt var i 3D sen rörde stolarna sig, och det kom vatten och luft på en! Haha och lukter och sånt! haha jätte häftigt! Sen var Daria JÄTTE trött! så vi åkte hem, men lyckades åka fel, så vi fick åka tillbaka! haha vi lämnade av henne hemma hos sig, och sen åkte jag och Bea hem! slocknade sen i soffan haha var jääätte trött jag med..
Imorgon på morgonen blire tolktävling i stallet, tänk vad kul! efter det ska jag på bio!! Haha länktar!!! Haha nu får ni ha så bra, vi hörs!! :)

välkommen 2011

Hade ni ett bra nyår? Det hade jag!
Det första som var nog bland det allra bästa på hela dagen var nog att mami kom hem! Haha pappa överaskade mig, och sen kom Issa och Bea till mig, och vi gjorde en massa saker innan tolvslagen ungefär tjugo över 11 började vi gå mot Vendelsömalm där vi kollade på raketerna, vi träffade Beas familj där borta och vi hade det jätte trevligt, senare gick vi hem och åt efterrätt och sen spelade vi ett knas spel haha det vart lite flummigt (A) haha satt o snacka sen jätte länge och slockna sedan allihopa! Haha har helt enkelt haft det riktigt bra! :)
Idag har vart en soft dag, hemma hela tiden Issa o Bea var här till typ fyra eller något. Och sen gjorde jag en ansiktsmask och tog ett härligt bad.
Imorgon åker jag och Bea till Tekniska museet med våra småkusiner! haha ska bli jätte kul faktiskt! Haha så ni får se uppdatering om det och kanske lite bilder senare! :)
igår innan jag fixade mig! tröja kofta och halsduk från Gina Tricot
Nyprsoutfits! Jag över Issa under! :)
okej min syns inte typ ni får en till (A)
yees ha så bra allisammans :D <3

RSS 2.0