inga planer för dagen..

NEj har faktiskt inget planerat idag.. Haha känns som om att det är typ första gången på as länge! Haha, men ska kanske ta tillfället i akt och fixa till på mitt rum, fixa naglarna, plugga lite kanske? haha Ja jag vet inte men om du som läser inte har något att göra så får du gärna skriva till mig! Så kanske vi kan göra något! :) <3

   

Haha aaas nice! haha D.I.F ♥


Ska jag bli skejtare? :O

Haha vem vet? HAha för vet ni vad jag ahr gjort heöa dagen igår och idag? Haha jo jag har åkt skateboard! haha de trodde ni itne om Tildah vah? haha jo men de är sant! haha köpte en igår och åkte sedan hela dagen, det var juh typ as regniit men asså de gjorde iget vi körde på en då! Jag lärde mig att åka framåt och svänga lite. Vi åkte sen in på BAUHOUSE drive in!! HAha as kul. vi var helt dyblöta.. Men vi åkte runt ändå. Sen åkte jag och Bea idag igen- OCh det gick såå mycket bättre! haha Nu akn jag typ svänga och åka snabbt! Sen typ har vi åkt till fryshuset och där så lärde en liten snubbe oss att åka i en ramp och ner för en grej. haha aaas kuul jue! Haha så det är de jag arh gjort de senaste dagarna! haha. Riktigt nice asså! Hoppas ni ahr haft de bra kära vänner! :D<3


//Tildah♥


Är jag en sjömann nu? (a)

Jag har haft en rolig resa! Nu ska ni få reda på allt! :D<3

Tisdag- På väg till båten
Jag vaknar och är pigg. Äter lite frukost och sedan åker jag och pappa till Ica maxi och köper en varsin bok. Jag köpte en av samma författare som min andra den heter Syskonkärlek. Och handlar om ett par syskon som bli kära i varanndra. Väldigt spännande tyckte jag! men iallfall, vi packade sedan in oss i bilen och började vår färd mot hamnen. Men när vi kom till korsningen vid våran infart så kommer Bea Tove och Emma rullandes! Haha dom åkte skateboard! Och de var så kul att just vi fick stanna för dom! Sen åkte vi dit. När vi kom fram så skulle jag nysa, så de gjorde jag. Men råkade göra det lite konstigt, så jag bet mig i tungan. Kände hur det smakade blod i hela munnnen.. FY SJUTTON! Och nu har jag ett jack i tungan typ.. Vi tjeckade med alla grejer och sedan gick vi ombord. Innan man skulle gå ombord så skulle man sticka in ett kort i en automat. Och självklar kom jag inte igenom.. Mitt kort vägrade att fungera.. Men de gick tillslut. Och efter oss började det bildas en kö.. Haha pinsamt. Men det är sånt man får leva med! Vi klev ombord och gick till våran hytt som låg nära! :)


BÅTEN!


vår hytt jag sov längs upp till högeer!




Tisdag- På båten
Vi kollade runt i hytten och sedan gick vi runt i rästen av båten. Vi stannade vid en bar. Och tog en cola. Eller jag tog en cola o mamma o pappa en drink. Sen delade vi alla på lite chips. Vi gick runt och kollade på saker, Vi köpte en marianne.´, och lite nötter, sen gick vi och fixade oss i ordning, och gick sedan på middag. Det var MYCKET folk. Vi hade förbeställt Bufe. Så man ifck ta de man ville. Det va ok mat. Men man kunde inte konsentrera sig.. Det var så mycket folk.. Efterrätten var as good! Sen gick vi runt på lite olika ställen. Jag köpte ett par nya örhängen. jätte fina! Hade jätte svårt att somna den natten. Båten brummade på. Jag hade musik i öronen. Och de kändes som om att jag skulle ramla ner.. Men somnade tillslut klockan fyra. Och sen gick vi upp vid halv nio typ. Men var riktigt trött sen på dagen.. inte bra..

Onsdag- Riga
När vi vaknat åt vi frukost. Det var på samma ställe som vi åt middag på. Nu var de mindre folk. Och lite mysigt. Så vi slapp stå i kö i 100 år!. Frukosten. Var oxå ganska god! Vi gick sedan upp till rummet och fixade oss. Båten skulle vara framme i Riga om en timme. Så vi tog det lugnt. När båten lagt till. Så gick vi ut. Vi hoppade på en typ saigtsing buss. Haha har aldrig vart på en sådan. men så fick vi sitta med hörlurar och dricka bubbelvatten, och höra på en turistguide, som snackade, Vi hoppade sen av och gick själva. Då sog jag en affär där dom hade en massa skor och gicck genast fram till ett par vit/röda. Jätte söta och jag kollade på prislappen och de stog ngt. Och en ngt om REA typ. Jag frågede vad dom kostade och pappa sa 30kr!!! Och jag pratar om 30 svenska konor! Jga ville natuligtvis ha dom. Och de fick jag. Var väldigt nöjd med mina nya skor! vi gick runt ltie och gick sedan till en resturang. Där tog malin en sandwish mamma pappa en öl och jag en glassdrink. JÄTTE GOD! typ jordgudd choklad. Efter de så ville malin gå hem så mamma och hon gick till båten. Och jag hjälpte pappa att köa öl! haha dom ville passa på när de var billigt! Sen gick vi oxå till båden. Det var riktigt varmt!! Dög nästan.

Skorna! :dD

Onsdag- På båten igen
Låg sedan och läste ur min as braiga bok. Och sedan gick min familj o jag och MaLIN och jag fick köpa två varsinna godisar. Jag köpte Bilar och Risen. Är nöjd med de! Sen gick vi och åt. Nu åt vi en timme tidigare, ochd e var så mycket lugnare. Och maten smakade bättre. Nu var vi nöjda. framör mif satt de världens charmigaste unge och bra lkog hela tiden! hAHA HUR söt som hällst. när i ätit klart gick Main och jag till spelrummet. Där fanns det en rad med olika spel. Vi spelade bilspel. Och airhockey. Sen körde vi de roligaste! Haha typ amn satt på en motorcykel som man lutade sig åt ett håll svängde den på skärmen det var as kuul! haha

Onsdag- kväll
Nu gick vi ner till hytten och mamam fixade till sig lite. Sen gick vi till en bar. och satt där ett tag. Där skulle de sen vara karaoke. Men jag vågar ju inte ställa upp. Haha men kollade låtar iaf. Sen skrecv Malin och jag upp oss. Det vart Det vackrste, med cecilia wennersten elr vad hon nu heter.. Men det gick väl okej att sjunga tror jag. Fick mycket ppplåder o busvisslingar iaf! Haha kul kul! Sen gick vi till hytten igne och höll på med lite olika saker och sedan somna alla. Jag hade lättare att somna nu! :D

//Tildah♥

Förlåt!

Det blev liksom ett hastigt och lustigt inlägg igår för att jag var tvungen och skynda mig för att jag har en bror som ville ha datorn..
Tildah åkte på kryssning igår kväll för att hennes föräldrar skulle fira bröllopsdag :) <3 Grattis på dom!
Så dom kommer ha det trevligt på båten, dom ska åka till Riga! Ett fint ställe sägs det, men jag har ingen aning för jag har aldrig varit där!
Nu ska jag inte underhålla er mer. Vill ni läsa något annat så har ni min blogg (http://triis.blogg.se)
Men den suger så titta inte!
Jag saknar min bästavän och syster hur mycket som helst!! Så fort vi är utan varandra så liksom.. känner jag mig så tom och typ, jag känner mig inte trygg på samma sätt. TIldah, du är min trygghet!! <3


Vi på midsommar i Västervik <33

//Beah♣

Kryssning!

Tildah är på kryssning.,.. Hon glömde skriva det :D Men hon kommer tillbaka på torsdag, så jag antar att hon skriver då.
Jag kanske skriver nåt inlägg imorgon eller något. Vill ni nå Tildah så kontakta mig (Beah) :D

Puss o hej!

//Beah♣

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥



Idag fyllde Min fina kompis Emma Klang 15 år! :)

Vaknar
Vaknar tar de lugnt och kollar på tv, min frukost blir ett kokt ägg
Sätter på mig kläder och börjsr fixa mig.
Sen går jag med bea till Vi och handlar en present till Emma. Haha då tänekr väl ni vad man kan hitta där till en 15 åring. Men vi vet! Haha hon ska få en Cactus! En gurka som är nerstoppad i min egen lilla kruka med polly godisar, sen är gurkan dekorerad med tandpetare och på tandpetarna så sticker de upp godisar! Haha väldigt kul faktiskt! vi tog bussen och sedan började vi gå.

Hos Emma
Hon öppnade sina presenter hon fick:

Av Bea
Halsband
Kondomer

Av tove
ridhanska

Av mig
cactus

Sen så åt vi tårta, det fanns två stycken en var en jordgubbstårta med grädde och den andra var med chokladmouse. Båda var mycket goda! Sen satt vi och spelade kort. Först körde vi tecknet. Jag och tove var och Bea och Emma. Jag och Tove vann! haha vi hade bästa tecknet! Haha det var riktigt kul! Sen körde vi lite annat! Som oxå var roligt!
Sen skulle tove hem och vi gick upp till datan lite. Sen gick jag och Bea oxå hem.

Hemma
Nu har jag ätit och typ spelat gitarr. Håller på att lära mig Halo med Beyonce! HON ÄR SÅ BRA!


Lånad bild från google. Min såg finare ut!


Grattis Emma!

//Tildah♥


Sommar bloggning!

Som ni märker har de vart dålig uppdatering.. Men det är ju sommarlov och mina päron har semester, så jag är hemma lite till och från. Men uppdaterar när jag är hemma! :) Ha det bra och fortsatt trevlig sommar! :)



//Tildah♥


KRYSSNING FIRST TIME IN MY LIFE!

Ja! Jag ska på kryssning och kommer åka på tisdag eftermiddag. Det ska bli riktigt roligt faktiskt! Kommer att komma hem torsdag morgon skulle jag tro! Den kommer åka till Riga. Jag är lite rädd.. Tänk om den sjunker?! Då kommer jag att dö. Och ni kommer aldrig att få ett till inlägg i denna blogg skrivet av mig.. Nej nu ska vi itne tänka negativt. Men jag kommer nog ha svårt att sova.. Ska ha med mig mina hörlurar då klarar jag mig säkert! Hihi men det är lite spännande faktiskt! :D



//Tildah♥

Nu är jag hemma!

Nu är jag hemma efter en mysig helg i flen! Lång inlägg hoppas ni orkar läsa! ;)

Fredag- Åka hem till Bea
Jag packa väskan och städade upp lite grann på mitt rum. Sen tog jag bussen och åkte till min finaste Bea som mötte upp mig vid busshållplatsen. Hon hade med sig en skateboard. Så vi la min väska på den sen har jag ett axelband till vöskan så vi kunde dra den som en rullväska! När vi kom hem till Bea gick vi runt och hon visade lite grejer. Det var juh ett tag sedan jag var hemma hos henne nu! Sen kom Karin och vi gick upp till henne (Karin är Beas faster, hon har en son (beas kusin) som vi skulle fira då i flen) Vi åt upp en bit tårta och sen åkte vi.
På vägen stannade vi vid donken. Och jag och Bea testade en ny hamburgare det var typ Mcfeast chicken. Den var väl okej men jag föredrar nog Mc chicken! haha den är godare! Sen fortsatte vi våran resa.

Fredag- Framme i Flen
När vi kom fram packade vi upp allting och gick lite husesyn. Sen tog vi ngt att dricka, och sen poppade vi popcorn. Det var juh väääldigt gått!! Jag och Bea bäddade i de rummet vi sov sist i och sen gick vi ut och badade. Vid den tiden på kvällen var klockan 11 ungefär. Det var mysigt. För det var väldigt mörkt ute och sen var vattnet väldigt varmt och skönt. Vi simmade ett tag sen gick vi hem igen. Men hemma var vi tvungna att testa poolen. Hon hade en såndör uppblåsbar liten blå pool. Där var de ännu varmare det var 24 grader. Väldigt häärligt! Vi simmade runt ett tag sen gick vi in och satte på oss myskläder. Vi gick ner och snackade en stund Med Karin och sen gick vi upp och la oss. Vi somnade frammåt tre. Och sen hade vi sovit bra!

Lördag- Förmiddag
Nu skulle de bli kalas. Jag och Bea satte igång med att göra tortor och sockerkakor. Vi började emd sockerkakorna det var inga problem med dom men sen kom de till tårtorna och då vart det lite svårare.. Haha vi skulle första göra maräng. Och det började med att två ägg var heöt bortkastade. Man ska ju bara ha vitan. Men sen gick det bra! Sen skulle man vispa så att det vart väääldigt skummit! Och de gjorde vi! sen skulle vi hälla i mandeln och då efter de så vispade vi med elvispen och de skulle man inte göra så fluffet försvann.. Sen skulle vi göra vaniljkrämen men den ville bara vara rinnig.. Vi vart frustrerade. Och mitt under allt kommer de förts gästerna. det var en man med två döttrar. Anders, Gabbi Och Nattis. Nattis var i vår ålder och Gabbi några år yngre. Dom gick runt och var lite blyga mot varann. i fortsatte. OCh gjorde samma sak emd den andra tårtan. Där försvann fluffet oxå.. Men det var roligt. Vi gick upp och fixade oss i ordning. Jag hade min nya vita klänning och Bea hade den som hon hade på midsommar. Jag trivdes i den. Och vi började fixa med ballonger. Lukas hade fått balonger som man kunde typ göra figurer av så vi hjälpte han. Sen kom Bea föräldrar. Och vi fixade tårtan!

Lördag- Eftermiddag
När alla gäster hade kommit så åt vi korv. Och sen vart det tårta. Efter de så gjorde alla lite alltmöjligt. Pratade och så. Jag och Bea började fixa ihop ett lego skäpp som Lukas hade fått i present och vi hjälpte han att bygga ihop de. Det gick bra. Men det var från sju år. Och vi var två 15 åringar som tyckte att det var svårt!! Ja men det gick tillslut. Och vi bad att Gabbi och Nattis skulle hjälpa oss och Gabbi hjälpte till. Sen gick vi väl upp och gjorde ngt. Det vart middag. Och vi fick JÄTTE GÅTT kött! Vi åt och pratade. Sen hade jag Bea och Gabbi bestämt att vi skulle bada vid 11. Så de gjorde vi när klockan var så mkt.

Lördag- Badet
Vi gick ner till den lilla poolen det var mörkt. Och KAALLT som sjutton i poolen! det var bara 18+.. Så vi tog bara ett snabbt dopp, men jag och Bea ville bada mera så vi gick ner till sjön. Gabbi följde med oss. Det var sååå sköönt! Mycket varmare än i luften och det regnade! Vi badade ett tag men Gabbi ville inte bada. När vi skulle sätta på oss handukar. Så var dom typ helt blöta.. Men de gjprde inget de värmde lite ändå. Bättre än ingenting! Sen när vi kom upp satt vi och snackade, åt glass med hemgjord chokladsås. Och sen gick vi o la oss. Gabbi skulle sova i vårt rumm. Och vi alla låg och snackade lite. Sen vart vi alla mycket trötta, så vi somnade. JAg hade tydligen tahot allt täckte, för Bea och jag låg i samma säng. Har fortfarande dåligt samvete för de.. Hon hade tydligen försökt väcka mig oxå! Jag som brukar vara så lättväckt! Men tydligen inte.

Söndag- Förmiddag
Vi vaknade och var enre vi frukost vid tio. JAg var mycket trött! Vi åt frukost och sen började gästerna att åka hem. Eller de var bara Gabbis familj och Beas farmor och farfar kvar. När dom åkte satte Karin på diskodaggarna. För den ville Bea och jag kolla på! DET ÄR JUH EMD SOM GÖR DE SVENSKA RÖSTERNA! Hihi de gjorde de extra kul att kolla på den. Men både jag och Karin slumrade till ett tag.. Haha typiskt mig.. Sen gick vi upp och fixade iording allt och åt lunch det var riktigt gått! Efter lunchen gick jag och Bea och hjälpte Lukas att bygga ihop en till legogrej. Men de gick itne så bra, så vi gav upp.. Ja jag blev väldigt arg för heölt plötslingt skulle man bygga något som det inte fanns beskrivning på. Och häller inte delar! Sen kollade vi på något fakta program. Det var jätte spännande! Handlade om typ kroppens utävckling från barn till gammal. Det är de vi har haft i skolan och har tyckt att de var AAS tråkigt. Men i dethär så var de kul!. Sen packade vi ihop oss in i bilen och körde hem.

Nu sitter jag här hemma. Har tagit det lugnt med min päron! Ska snart berätta om en liten nyhet! :) Tänkte visa mina klänningar imorgon. Har inte fixat mig nu så :P


En annan gång jag bakade med Yasamin!  

//Tildah♥


Jag lever!

Jag lever! Haha har inte vart hemme eller haft tillgång till internet bara.. :( I am sorry! Jag kom hem og¨r oh de var aldeles för varmt för att sitta vid datan. Nu kommer jag vara borta tills på söndagen, men kommer hem sen. OCh då tror jag jag kommer vara hemma i ca minst en vecka. OCh då kan jag blogga ordentligt så då får ni hålla ögonen öppna. IGår köpte jag nya klänningar eller tyå iaf! haha och en ny bikini och sen troser. Har inte min data nu så vill inte ladda upp bilder på den datan så de får ni på söndagen eller måndagen, och då kommer blider från Flen. För det är dit jag ska nu med Bea finaste! Vi ska ha så roligt! Nu håller mamma o pappa på att köpa en resväska till mig. Den kommer typ att vara knallröd sa dom nyss. Haha, jag länktar så tills greklad! Så härlgt. Bea sa att jag hade blivit gansla brun nu innan så jag hoppas att jag kommer bli ännu brunare! Nu ska jag packa inför resan ska inte ha med mig så mycket men tid tar de ändå.. haha typiskt mig ocxh min beslutsångest. Jag lovar jag ahr värkligen beslutsångest! kAN INTE BESTÄMMA MIG!  Det är inte roligt. så sjluta skratta om du nu gör de!!!!! Nej nu ska jag ta och avsluta detta inlägg så får vi höras igen snart då! :)

//Tildah♥

Ulvvad ridläger 2010

Jag har haft det riktigt bra asså! :) haha

Söndag
Vi kom dit vid tre. Och då fick vi en stuga där vi packade upp våra saker och så. Sen gick vi runt och kollade lite grann. Sen började allt och vi fick våra hästar. Jah skulle ha någon som hette Krusella. Och inte visste jag vad de var för ponny.. Vi körde lite namnlekar sen gick vi och hämtade hästarna. Den dagen var de ledarna som hämtade dom åt oss. Vi fick rida alltihopa ( tio stycken på ridbanan) så de vart trångt. Men mest för att känna på hästarna. Jag tyckte min häst vart riktigt stel i halsen..
Efter vi ridit gick vi och åt grillad korv i grillkåtan. Sen snacka jag o Bea med dom som sov i vår stuga dom hette Elin, Helena och Amelia. Dagen efter så döpte vi om varandra till
Beatrice- Bea
Matilda- Tildah
Elin- Nenne
Amelia- Myra
Helena- Skäggman

Bara för skojs skull. Alla som var 96:or så de var en bra ålder! Vi trivdes bra med dom.

Måndag
Vi vaknade alla klockan åtta. Och åt frukost. Det var ganska tyst vid bordet. Sen gick ledarna o hämtade våra hästar. Sen vart vi uppdelade i två grupper, en för dom som kunde lite mer och en för dom som kunde lite mindre. Jag kom i den som kunde lite mer. De gjorde Bea nenne o skäggman oxå! Vi fick rida på ängen som låg precis bakom volten. Så vi fick göra lite lekar o galopptävlingar. Och mitt under ridpasset kom dom ut med muggar så fick vi dricka saft! Haha ur mysigt! Sen fick vi gå in på volten efter en timme och red där en timme. Vi hade lite orlika övningar bara. efter ridnignen så släppte vi ut hästarna i hagen och gick och åt middag sen lekte vi någon lek och sen åkte vi och badade.
Sen på eftermiddagen red vi ut. Nästan allihopa. Dom som inte ville galoppera stannade kvar. Men vi andra red ut. Jag red alltid näst längst fram. På kvällen hade vi små pratstunder med alla och lärde känna varann! Jag börjsade gilla mer o mer mina rumskamrater!

Nej nu orkar jag inte skriva mer idag.. Men ni ska fp en video från ridlägret! :D som jag har gjort. Sen ska ni få se en låt jag och Bea skrev innan vi åkte! :) haha imrogon åker jag till Issas landställe och kommer komma hem på torsdag.. :( kommer bara kunnas nå via telefonen.. Men nu får ha de bra! det är bara o gästblogga om ni vill! :)<3


Ha de så bra!

//Tildah♥

Home sweet home!

Herregud vilka varma dagar säger jag bara!! jag har vart ute sen jag kom hem så har inte kunnat skriva på min kära blogg. Beklagar.. men nu är jag hemma och så ska jag aldeles strax skriva! :D


De var min häst som jag hade hon hette kruselle! :) <3
//Tildah♥

Gästblogg av Therese

Hej hej!

Tildah kom hem inatt tror jag, har inte snackat me henne ännu men hoppas nu har uppskattat de lilla jag har bloggat. Ha det bra! För att kolla till min blogg klicka här!

Kram ♥

Therese Gästbloggar: Ursäkta!

Hej hej!

Vad har ni för er? Själv gör jag inte så mycket just nu. Men jag tänkte beätta om igår och idag dagen.

Igår red jag Verona med klänning barbacka. Ida som jag inte träffat på 3-4 månader kom och fotade och det var riktigt mysigt. Men när jag hoppade av var jag helt smutsig på benen och hårig, usch! Efter jag ridit umgicks jag med Ida ett tag och sen åte jag hem. Och då hamnade jag framför datorn.

Idag red jg Verona igen. Hoppning som gällde idag och det gick bra tycker jag. Hoppade inte så högt ungefär 60 cm som högst men det är ju inte höjden som räknas. Verona blev helt genom svettig och lät lite kul när hon ansträngde sig att komma över hindren. Efter jag ridit skrittade jag av henne från marken och gick en bit i skogen. Mysiga underbara häst! Men jag va ju inte själv i stallet när jag hoppade precis. Bella, Amanda och Ida fotade och Millan gjode mig sällskap på ridbanan och hade hoppträning med Menja som är en liten islänning.

Gästblogg av Therese

Nu har Tildah svarat! Hon har det toppen och hon rider en häst som heter Krussella. Låter som en gullig häst eller vad tycker ni? I alla fall, det var det jag fick veta och jag tycker det är skönt att veta att hon har det bra! Det här blir det sista inlägget från mig för idag. Vi hörs kanske imorgon!

Gästblogg av Therese

Hej hej alla Tildah älskare! Therese här igen, sitter och väntar på ett sms från Tildah nu. Tänke försöka uppdatera om hur hon har det, blir det bra? Men så fort jag frå svar, om hon svarar så uppaterar jag.

Hörs!

Gästblogg av Therese

Medan jag ändo håller på kan jag bjuda på en sjukt fin bild på Tildah och Zombra.


Foto: Therese Back (jag) © Canon EOS 450 D + 55-250 mm/ 4-5,6 IS

Visst är dom söta? ♥


Gästblogg av Therese

Hej hej! Gästblogg nu.

Therese heter jag och är kompis med Mathilda. Vi träffades genom ridningen, himla tur att jag träffade henne. Riktigt gullig tjej. Men som ni säkert vet ska Mathilda på ridläger imorgon. Då ska jag till Gönan med ett stort tjejgäng. Härligt härligt. Vad ska ni göra imorgon? Glöm inte att kika in på min blogg, klicka här.

Kramar

Hejdåååå!

komemr sakna er! :D :D:D <3333 hare bra <33

//Tildah♥



Godermorgen!

Godmorgon! Har packat de sista nu och väntar på att bästa vän ska komma. Jag vaknade halv tolv. Det här lär bli de senaste jag kommer vakna på en vecka. Haha eller jag kanske får vakna så i helgen men de tvivlar jag på eftersom min finaste är mogonpigg. Och jag vill inte vara någon som sover bort hela hennes tid! Haha detta kanske blir de sista inläggen så nu får mina kära gästbloggare börja blogga hur mycket dom vill! :)


Dom som är mina kära gästbloggare är:

Therese Back
www.eventful.blogg.se 


Erica Lindblom
http://eriuberi.blogg.se/


Sara Persson
http://liillfot.blogg.se/


Amanda Bokstam
www.abokstam.blogg.se 

Regler:

1. Skriv vem det är ifrån i varje inlägg

2. Absolut förbjudet att skriva något kränkande i min blogg!

2. Alla sags bilder får ni använda

3. Ni får länka till erea och andras bloggar

Det var några enkla regler jag hoppas att ni följer!!!!

Vill du gästblogga i denna blogg finner ni mitt numemr i ett inlägg längre ner.

Jag kommer vara borta nu fredag till fredag och då är det fritt att blogga.

Ha det så bra ¨så hörs vi sen! :) <3

//Tildah♥


Maybe I can not see you, but you are always in my eyes!

komemr ihåg första gången jag satt på dig. Det var det värsta jag varit med om.. Haha du ville inte gå fram, stor vägrade. Sen red jag dig inte mer på ett tag. När jag sedan skulle på mitt första ridläger ville jag ha en annan häst, men så fick jag dig. Jag vart glad ändå. Och det gick juh väldigt bra ändå! Jag höll på med dig mycket. Du var lite huvudskygg, så man kunde inte klappa dig i ansiktet. Jag kämpade och kämpade för att försöka få borsta din pannlugg. Men det gick inte.. Jag försökte varje dag. På sista dagen gick det! det var efter ridningen och jag fick stå och försiktigt borsta ut den. Jag vart så glad att jag fått dig att lita på mig. Den dagen blev du min favorit häst.
Jag gick ofta in till dig och myste. Varje gång jag kom sträckte jag fram handen så du fick nosa på mig och känna min lukt. Jag stog länge och höll på med dig. Nu ville jag rida dig mer och de fick jag. Jag tävlade en gång, det var min första tävling och de var hoppning 40cm clearround, det gick väldigt bra faktiskt. Vi kom över alla hinder utom de sista.. Då fick vi en vägran men var nöjd ändå! Men inte långt efter att terminen börjat vart du halt. Jag var orolig. och hoppades att du skulle bli bra. Jag höll på emd dig mycket speciellt i hagen. Hon har alltid vart en häst som är svårtfångad, men du sprang aldrig ifrån mig.. Jag fick ha dig på en ryckttävling, det är den ända tävlingen vi har vunnit tillsammans! En rosa borste. Den har jag bara borstat dig med. Sen när våren hade börjat igen så vart du frisk. Jag fick tävla en barbacka hoppning, det gick väl inte så speciellt bra.. Haha utvägran på tredje hindret.. Haha men jag var nöjd. Och glad över att få rida dig! Sen kom ridläger nummer två! Jag ville ville ville ha dig! Och de fick jag! Jag var så lyckling!! De ridlägret kom jag riktigt nära dig! Du kände igen mig och allt. första dagen var du lite svår att fånga i hagen men resten av dagarna gick de bra. Du litade på mig och jag kunde borsta dig överallt. Och nu kunde jag står och klappa dig.

Efter sommmaren när terminen började vart du halt ganska snabbt igen.. Höll på med dig väldigt mycket och bara njöt av tiden. dagarna gick och du kände igen mig hela tiden. Nu kunde jag stå lutad över ditt huvud och du stog helt stilla och bara njöt. Du la även upp din mule mot min axel och lät mig klia dig i ansiket. Jag och maja julpyntade till dig men nästa dag ahde du käkat upp allt.. Haha knas ponny
En dag ringde Carro till mig och undrade och jag ville sätta igång dig! Jag vart så glad! Äntligen skulle jag få rida henne igen! Vi skrittade fram och jag njöt av varje sekund! Första dagen då jag skulle hämta dig i hagen så kom du fram till mig när jag stog tre meter i från. Nästa dag kom du fram till mig när jag ropade på dig på 30 m håll!! Och du som eh så svårfångad! Gissa om jag vart glad! Det var vår och all snö borta. Jag fick reda på att du var till salu och trodde jag skulle gå i tusen bitar. Jag tillbringade så mycket mer tid i stallet. Och med dig som de gick. Fick rida dig de två sista lektionerna. På den sista lektinen hade vi lekar efter ett ärevarv. Jag fick ta sista galoppen på långsidan flög vi fram det kändes som om att jag skulle börja gråta för hela tiden gnagde de i mig att detta kanske var den sista galloppen! Jag drev på lite extra och du ökade farten.

När det var några dagar innan du skulle åka. Satt jag i din spilta. Du kollade på mig med dina bruna stora ögon. Jag sträckte fram handen och lät dig nosa på den. Men du höll kvar din mule i mina händer. Jag njöt. Kände din vara andedräckt mot minna kalla händer. Ställde mig försiktigt upp och lutade mig över ditt huvud och borrade in näsan i din pannlugg. Kände doften av häst. Jag skulle sakna att se ditt svarta huvud i den hära spiltan. När vi tvättade dig samma dag. Vart du väldigt rädd, men när jag viskade i ditt öra vart du lite lugnare iaf. Nu har du åkt och jag saknar dig enormt! Men jag tror att du har de bra. Och jag ska hälsa på dig de måste jag!! Annars går jag sönder.. :( Älskade fina ponny <333333 du som orkade läsa allt detta är väldigt tapper! (A) <3


alltid du och jag älskling vi ses snart! :D<333

//Tildah♥

Tre linnen + godis!

Nu har jag vart o köpt linnena! Det var färgglada färger som ljusrosa, lime grönt och turkos! Me like!

haha gillar mitt ansikte (A) rosa linnet! Gina tricot 99kr


gröna linnet (A) Gina tricot 99kr



turkosa linnet! :D<3 gina tricot 99kr! ;)

//Tildah♥

NI VILL INTE LÄSA, men ni gör det endå (a)

hejsan alla fina mathilda älskare (som jag är) .. Mathilda ska ju till ridläger nu ulvvad, så jag kommer hjälpa henne lite med att hålla kontakt med er söta små läsare, tex .. bea tror jag läser detta! (a) aja, nog med skitsnak som ni snart sommnar av, mathilda håller på att packa nu tror jag om hon inte redan är klar. Men jag (erica) sitter och chattar, kollar på facebook. Ni vet? sånt man faktist gör på en underbar data! Och jag sitter också hemma hos tove, min kompis som bor huset mitt i mot mig, hon har en lilla syster och en mamma och en pappa (ovanligt va?) tss.. hon ska snart köpa katt tror jag, men inte i dag asså, bara om några veckor eller så, ni fattar (a) Kajsa (hennes lillasyster) och tove sitter och spelar wii, och spelet dom spelar heter typ "ice age 3" verkar lite kul faktist (a) men jag får inte spela för jag dör bara och förstör för dom xd haha, dom hade typ kommit till 8:de banan och så skulle jag pröva, tja .. det slutade i alla fall med att dom fick göra om ALLT hihi, vad busigt av mig. Jag tycker synd om mig, för vissa av er som läser detta sover, eller så tkr ni att det är jätte spennade eller så gråter ni för att det inte är mathilda som skriver, men jag ska trösta er med en sak, JAG SKA BLOGGA FLERA INLÄGG!
mohahahahahahhahahahah! nejje, det där var min tvilling stjäl, jag som hade skrivit så fint ..
aja, ska jag berätta en rolig vits för er? :)

" det var en gång två tomater som skulle gå över vägen, men så kom det en bil och körde över ena tomaten, och då så sa den andra tomaten ' kom nu ketchup ' " hahahahahhahahahahahahahaha, visst var den rolig? ;D

okej, nu ska jag sluta och störa er, för ni kanske har annat att göra så sitter jag här och skriver så spennade saker att nii inte kan släppa bliken av mina bokstäver som jag skriver? så kanske det är, stackarna, nej men nu så ska jag snart sluta, men det var ju bara snart med fet text eller hur? xd haha vad rolig jag är!
juste, nu ska jag berätta vad jag själv ska göra i dag då!

här kommer det jag ska göra i bokstäver inte sifror! ;P

okej, nu så ska jag skriva klart inlägget, sen ska jag sätta mig brevid tove och kolla när dom spelar, sen ska jag hem, sen ska jag klä på mig ridkläder, sen ska jag gå till bilen, sen ska jag sitta i bilen och prata med mamma om någonting som jag inte vet än, sen ska jag (eller pappa blir det) parkera och jag ska hoppa ur bilen och ta med min hjälp och så, sen ska jag gå till Wille, ta ut honom på gången och borsta och pyssla lite, sen ska jag hämta sadeln och sen sadla, sen ska jag tra på benskydd, sen ska jag hämta tränset och sen tränsla, sen ska jag in i ridhuset och rida, om inte mamma ska rida först, om hon ska det så ska jag sms:a med kompisar och kanske spela qouadra pop ( hur det nu stavas ), sen ska jag rida och sen ska jag hoppa av gå in i stallet igen och sen ta av honom allt, kanske svampa av honom om han är svettig och sen ska jag borsta, sen ska jag leda in honom till sin box, stänga boxen, sen tror jag att vi ska ut och kolla på när Ann (wandas ägare) hoppar henne och ta lite bilder, sen fixa allt, sen gå in i bilen, åka hem sen ska jag sitta vid datan tror jag, annars så ska jag sova och sen vakna upp. Där slutar jag tyvärr.. Men aja, nu ska ni bli av med mig hejdå! ses i morgon kanske!
men ni kommer inte bli av med mig kan jag säga!


Fick igen min väska!

Haha helt otroligt! haha tyvärr har jag inte packat klart än.. För en del av allt hänger på tork och sen har jag kudde o lite till men jag får väl ta en till väska. Nu ska jag laga mat och sen ska jag äta den, sen drar jag till centrum. Visar sen vad jag köper! haha ha det bra! :) <3
// Tildah♥

packlista!

Byxor
* shorts rutiga
* shorts adidas
* mjukisbyxor svarta
* mjukisbyxor grå
* kjol- blommig
* taights- regnbyxor

Tröjor
* linnen
 + vit x2
 + svart
 + nya linnen x3
* Gina tröjor
 + svart
 + vit
* rid t- shirts
* långärmad
 + vit
 + svart
* popcorntröja
* Randig tjocktröja

Ridkläder/ saker
*Ridbyxor
 + rosa
 + brun rutiga
 + lila
 + grå
 + nya
* ridstrumpor
 + lila/rosa
 + bruna x2
 + grå/lila
 + grå/ rosa
 + rosa
 + nya
* svart fleace
* rod tjocktröja
* vit regnajacka
* Ridskor
 + Svarta
 + Bruna
* Ridhanskar
 + Svarta
 + Nya
* Hjälm
* Säkerhetsväst

Övrigt
* Underkläder
* Toalättarticklar
 + tandborste
 + tandkräm
 + Shampoo
 + balsam
 + tvål
 + hudcream
 + sminkremover
 + bullulsrondeller
 + tops
 + sminkväska
 + ansiktsrengöring
 + parfym
* Sängkläder
* Kudde
* Pyamas
* Badkläder
* Handduk
 + toaletthanduk
 + dushhandduk
 + badhandduk




Jag tror de var allt! Om ni ser att jag glömt någon så säg till! :) <3
//Tildah♥

RSS 2.0