paus

ahh, som rubriken säger, så just nu har jag ingen ork till att blogga :P haha vi får se när jag kommer tillbaka igen, kanske nästa vecka eller så :) Puss o kram så hörs vi på ett tag! :) <3

Popcorn

Hej hej! Hur mår ni? Jag är sjukt trött... Haha idag har jag pluggat jätte bra! Men det är så sjukt att jag har så svårt för att fatta matte som många kan tycka är jätte lätt! Men men alla är vi bra på olika saker men jag tycker att det skulle vara bra om jag var bra på matte. Efter skolan var det drama plupp tycker det var Okej, men det var roligare foppa terminen. Efter de åkte jag med bea och bella till hötorget och köpte popcorn på bion! Haha sen satt vi och åt upp det!! Knas, köpte oxå tre fina halsband! Ska visa dom snart! Hihi jätte fina det var typ slutsäljning på ur och penn på passade på lite;) men nu kommer jag inte kunna bestämma mig vilken jag ska ha imorgon, men får ta det som passar kläderna bäst;) haha, nu ska jag sova godnatt!

tillbaka

Hej nu kommer jag återgå till normal bloggning igen! haha hade en lite bloggpaus denna vecka dels för att jag ahr mått sämst och sen för att jag helt enkelt inte haft tid, så imorgon kör jag igång igen med bra uppdatering! ;) haha då ska vi utse vinnaren oxå! ;) haha ha så bra nu ska jag sova! :)
ashet jag vet ;)

sjuuk..

hej folket, har vart superdålig uppdatering men min hjärna är helt enkelt död.. Har massa med feber och idag är första dagen jag närmat mig datorn.. Mår förtfarande bajs.. FYYYY!!! Gick hem i torsdags från skolan spydde när jag kom hem och nu är jag fortfarande sjuk.. Kommer inte bli något mer uppdaterande nu medans jag är sjuk...
Puss o kram på er! :)

rädd

Min dag har varit ganska bra, vi hade seminarie och jag ägde sönder! Vi skulle diskutera elnätet och ha en debatt och jag skulle vara för! Jag pratade så mycket att min lärare sa åt mig att vara tyst.. men är nöjd! har pluggat när jag kom hem och lite så.

Vem fyller år idag?

JOO JAAAAAAAAAAG!
HURRA HURRA HURRA HURRA!!!  Alltid kul att fylla år, nu är det så att jag är världens trötter så måste tyvärr säga att ni får MÅNGA inlägg imorgon!! ;) hahaha dålig update, men det är så det är ibland ;) Haha sakknar lite bidrag från tävlingen så ska få in dom så fort som möjligt men ska försöka att utse en vinnare till nästa vecka :)
jag som liten :)

mvg!

heej!
Sitter just nu på golvet i mitt rum och har gjort mina sista förberedelser inför imorgon! Nu är allt sånt klart, och ska bara sättas upp och lite så! På idrotten idag hade vi dans fick MVG!!! Duktiiigg!! haha värsta bäst! har pluggat teknik hela dagen och fick den klar, så den är inlämnad, när jag kom hem har jag städat och ätit och fixat klart. Nu känner jag mig ganska utmattad.. haha men men imorgon ska jag till skolan en snabbis och göra inläsningen och sen hem och fixa med Bea! Ska också klippa mig, imorgon kan det bli lite dålig uppdatering.. men men! ;) Kommer FOTA på en galning! Hahaha men nu ska jag chilla vi hörs :)
grrr!

bra på teknik!

Hej hej folket vad gör ni denna mörka kväll?
Själv har jag precis tagit en dusch, och ska nu skriva lite snabbt om tekniken, håller ju på med elnätet och ska vara värsta proow på det så måste ju prestera bra! Idag hade vi inläsning för nationella proven i svenska, jag tyckte att det var svårt att hinna med allting, och jag läste ändå inte allt!!? Hann precis men fick göra tre frågor på fem minuter för att vara snabb.. Medans andra var klara för länge sen, kände mig ganska efter då, bara för att jag läser långsamt!! haha
I skolan har jag suttit och jobbat teknik typ hela dagen, och det har lönat sig, det blir fint jue! Duktig jag är! Vi var super arga idag för att efter inläsningen så ville vi gå och dricka men då hade dom stängt matsalen!!!! Hur idiotiskt får det bli så vi fick inte dricka förens tolv då vår lunch tid var! Och då var klockan liksom halv tio, så fick huvudvärk..
Efter skolan idag hade jag ju ridning, vi fick önska hästar och jag ville ha Finess så fick rida henne. Det var halt på volten så kunde bara skritta.. Det är så svårt att få igång henne när hon bara får gå i skritt, det lir typ såsigt.. Fick henne i några fina skänkelvikningar men isen var jobbig.. Hon gick i form stundvis, men inte så mycket. länktar till våren och sommaren, GE MIG GE MIG GE MIG!
här vill jag vara nu!!! grekland <3

inte hungrig!

Godkväll!
Idag har det vart en ganska chill dag, slutade visserligen kvart över fyra, men har vart och kollat på Tyresögymnasium halva dagen så vi var inte i skolan så mkt. Men iallafall så tyckte jag att Tyresö gymnasium var helt OK, vet inte om jag skulle vilja gå där, fast det finns ju inte min linje, men tyckte att det värkade kul att gå media!
När jag kom hem från skolan gick jag direkt ner till vår frisör och bokade en tid för klippning, det blev fredag klockan 13.00 så hoppas att jag får hemstudiedag annars blir det svårt.. hahaha, nej men jag hoppas det men måste ju vara i skolan på morgonen iallafall, för vi ska ha typ inläsning till nationellaprovet i svenska men då drar jag hem efter det.
Sen när mamma kom hem så åkte hon och jag och handlade till sweet 16!! hahaha det kommer bli såå himla nice!
Men nu ska jag snart sova, vi hörs allihopa!
godnatt! ;)

RSS 2.0