måndag

månens dag? haha ingen aning, men snö har det blivit! JÄTTE mycket snö!! Och det bara snöar mer och mer. Idag ahr Bea och jag gjort en roligt liten sak, vi har filmat en reklamfilm om kunskapskolan! Hihi mycket roligt. Den kommer ni snart att få se!

Sen har vi haft föreläsning och jag har stannat kvar i skolan. Helgen har varit underbar. Med bara en massa häst!
Globen horse show och sen min grupp :)

Nu är jag jätte trött men ni får ha det så bra puss o kram folket! :D<3


:D <3

herregud..

Det känns som om att jag inte gör något annat än att klaga i min blogg på hur mycket jag ahr att göra..
Men slut på de!

Bra saker!
* NY ponny på skuutan!!
* Nytt stall på skutan!!
* Ridtält på skutan!!
* Redovisat två steg!!
* MVG på ett mål i idrott!!
* Ridningen idag avr roligt!!
* Finess på lucia cadriljen!!
* Gymnasiemässan!!
* Vet vad ajg vill bli!!
* Sluta tidigare imorgon!!
* Studiedag!!

Haha jah det var baara bra saker!! :D:D

Ha så gått pus o kram! :D


puuuss!


godkväll

Nu sitter jag vid min kära dator igen. Och skriver på min kära lilla blogg igen. Haha rutiner, rutiner. Men det kanske är bra. Jag har fått så mycket gjort idag!! Nu är jag väldigt trött, och ska snart sova. Imorgon ska jag till stallet och rida. MEn först ska jag till skolan och plugga som ett litet as. Önska mig lycka till! Haha jo mendet kommer att bli bra, det vet jag för att jag ahr värkligen komit igång riktigt bra!!! Väldigt meningslöst och tråkigt inlägg. Men det får duga, man ska inte sjämma bort sina läsare. Men jag kan bjuda på en bild! HURRA!!


Tildah vinner alltid (nästan)


offentlig sektor..

Jah nu sitter jag här på min hemstudiedag på biblioteket. Och sitter och pluggar hur mycket som hällst. riktigt duktig tilda! haha just nu håller jag på att ta en liten paus, och innan det så försöker jag lära mig om svensk ekonomi. Något jag tycker är riktigt tråkigt. Men något som måste göras. Och derför ska det göras! Så lika bra att köra igång!

tystnad i biliboteket!!!!
Hahaha mupp.. (A)


ingen rubruk häär!

 okej en snabbis om dagen!
gick upp o så och fixade mig o åt litr frulle! Åkte te skolan med min kära bästa vän, och sen var vi i skolan. Men vi var snart tvungna att lämna den eftersom jag skulle te tandläkarnen och Bea följde med. Där sa dom att mian tänder var jätte fina, och så, men dom tog bort lite limm typ som satt kvar.. EFter skolan åkte jag till piercing studion med Bea, och där fick vi veta att våra piercingar såg fina ut. Sen gick vi runt och kollade. Vi var vråål hungriga..

Me and my best friend from the helg! :D <3

Beah skriver lite..

Ni ska veta att det finns ingen finare vän än Tildah. En vän som ställer upp i ur & skur, och gumman, jag gör detsamma för dig! Alla minnen vi har skapat och alla minnen vi kommer att skapa., det är helt sinnessjukt!
Om du bara visste hur mycket du betyder för mig gumman. Du är den absolut finaste vännen/tvillingsyster.
Det finns ingen annan som är lika bra som du, du är den bästaste vännen man kan ha och jag förstår inte varför just det var jag som blev träffad? Helt sjukt, ååååh. Jag älskar dig, och hoppas att du förstår det bästavän. Ah, jag vet inte vad jag ska skriva, för att det står helt stilla i mitt huvud..?
Jag älskar dig!


Design?


stallet snart

Nu kommer snart yasamin och hämtar mig. sen åker vi till stallet. OCh där ska jag ha grupp. Dom ska få gå lite över bommar och kanske prova ett liiitet skutt idag. Dom har ju blivit så duktiga, nu så det klarar dom säkert av! Så vi får se hur det går! :) det går säkert super fint. Ha så bra folket! :) <3

:D




myys!

Har haft en jätte bra start på helgen, var med min kära bästa vän bea! På fredag kväll gick jag och min fader till djurgårdsvägen och sen hyrde vi en film och han köpte pizza. Jag gick sen emd Bea hem och vi åt middag, och fixade hennes mamma!! Haha vi hade jätte kul och fixade sedan varann. Tyvärr vart mitt resultat av Bea väldigt misslyckat men hon fixade mig super fint! Sen fotade vi! Ni kommer att få se sen! Sen kollade vi på filmen vi hyrt struttle tror jag den hette. Och den handlade om tv tjejer som hade vart på semster och sen skulle dom hem från allt och från slygplatsen hämtades som upp av en buss. Och där vart dom sedan fasst. Det var en skr'ckfilm och den var RIKTIGT BRA ASSÅ!

Lördagen så vaknade jag halv tolv vi gick upp vid halv ett åt sen brunch, och sen drog vi iväg till naturhistoriskamuseet! Haha men bussen hade slutat gå och vi gick fel, så det vrt ett mysigt cafe i gamla stan istället. Mycket lyckad dag allstå! :) <3


maat!

Har ätit så himla dåligt idag.. Och sen har jag pluggat jätte mycket! har gjort klart ett steg i svenska till! Det är tredje steget denna vecka, och sen har jag börjat på steg 25 i svenska. Känner mig riktigt duktig faktiskt!
Det var teori idag, det gick sämst, vi skulle linda och min carborre hamna fel HEEELA tiden.. Så gav upp,, men fick till själva lindningen.
Ha så bra folket! :D<3


I mitt frysta radhus

NU har ajg lämnat mitt radhus, sitter i skolan coh äter frukost. Min älskade vän Bea har jort åt mig. Och det avr aas gått!! Malin åt ju upp all youhugt. Så fanns ingen frukost hemma och allt, ooh jags ak sluta klaga. Det avr lite snö imorse när jag vaknade, men hoppas attd en försvinner. Ikväll är det ridning som gäller. Och jag hoppas att det blr bra! Och att vi får röra på oss lite grann. Annars komemr det bli aas kallt..

Nu ska jag plugga svenska ha de så bra alla knaaas! :D


Förra vintern!


Hopp hopp!

Dagen började bra, mitt hår var fint jag hade sätt upp det med spännen ibak, och sen låtit hälften hänga liksom... haha svårt att beskriva! Sen på eftermiddagen vart det Ridning, mamma har blitt dålig igen... Är orolig:( så fick åka med Yasamin. Tack så mycket yassi! Haha! Skulle rida goliat, det gick jätte bra, fick mycket beröm! Vi hade hoppning, men jag måste säga att övningarna var för enkla och tråkiga, vi hoppade inte så mycket utan mer bommar och trav över och sen hoppade vi typ ett 30 hinder... Så det vart inte så mkt... Jaja mer nästa gång kanske<3 Nu ska jag äta sushi:-D haha ha så bra<3

Plåga...

Skolan tar värkligen slut på en! Jag har jobbat på bra idag också. Och på mitt ph så fick jag en guldstjärna! Det är riktigt nice! Haha det var ju dramagrupp idag, jag spelade gravidkvinna haha det var roligt! Haha hon hade ångest hela tiden! Men det blev lyckat! Jag har ju tänkt mycket på vad jag vill bli när jag blir stor jag har kommit fram till ett jobb som passar mig som handen i hansken! Haha det jag vill jobba med är lågstadielärare, för jag tycker om barn, jag är en bra ledare, jag är pedagogisk, och jag är posetiv och tycker det ska bli kul att lära sig om det, sen är barnen skolglada, hoppas jag eftersom det är de första åren i skolan. Och man behöver inte kunna så svåra saker inom allt! Hoppas jag iaf! Men annars ska jag lära mig det, har ju så svårt för matte. Men det ska gå! Vad tror ni? Är det ett bra jobb för mig? Säg vad ni tycker!:) Ha det så bra godnatt!<3

julen närmar sig

jah nu är det inte långt till första advent inte! I lördags skrev jag min önskelista. Så nu kräver jag att ajg ska få allt annars börjar jag gråta! Haha nej jag skojar bara! Haha ja vad ahr hänt idag?
Jo jag har pluggat jätte fint i skolan, hela dagen! Sen stannade jag kvar i skolan, sen åkte jag in tills tan med Bea och Altin. Vi kollade julklappar. Vet ungefär vad jag ska ge till alla. Men det jobbiga med att gå o titta är att jag hela tiden liksom vill ha allt! Haha men det gör inget! Haha länktar lite tills man ska handla det är så mysigt. Men måste vara väl förberädd! Haha

Nu får ni ha det så bra puss och kram! :)

Ni får ingen ny bild på mig för min cam värkar inte vilja ta några bilder? :S


be happy!

Idag vakbade jag halv elva, såå himla mysigt att sova ut riktigt ordentligt. Min mamma försökte tvinga upp mig för att fira pappa men nej inte en sovmorgon bortkastad till..
När jag kollat på tv ett tag så fixade jag mig iordning och sen drog jag till stallet. I stallet var Yasamin, Jennifer, Sara och Rebecca. Mickan jobbade och hon var ute och fixade något, hon trodde att vi var i fågelrornet. Så dom andra tyckte att vi skulle gömma oss. Haha okej dah, men det failade för mickan kom aldrig in utan var i stallet. Och jag var tvungen att gå till min grupp. Vi hade bestämt att idag skulle vi tömköra så att barnen fick sitta på. Vi tog Finess. Hade inte tömkört henne förrut. Så vi prövade lite med bara henne hon hade lite svårt att förstå och har nog inte blivit tömkörd så mycket men det gick bra och funkade tillslut. Barnen har gått jätte mycket framåt och jag känner mig så lyckad! När vi var klara hjälpte vi Mickan lite och så sen hämtade pappa mig. Och vi har ätit middag och sen tårta det är ju trots allt farsdag! Haha

Grattis till far min! Han fick en TRISS slipps och vann 100 spänn! hahah riktigt niice! Imorgon är det skola och jag ska plugga JÄTTE mycket, emn imrgoon är det en såndär dum dag som det är en massa föreläsningar på.. Men aja,, Ska försöka att plugga ändå!

Nu ska ajg stänga av diskmaskinen ha så bra puuss! :)




NYTT

jah vet inte varför jag gör nytt hela tiden.. är inte nöjd med någon.. Om någon vill får det pröva att fixa till mig (A)
haha men gillade denhär lite gann (A) :D <3


.:::Collide:::.

Gryningen bryter
Ett ljus som lyser igenom
Du är knappt vaken
Och jag trasslar in mig i dig
Yeah

Jag är öppen, du är stängt
Jag följer efter dig
jag är orolig för att inte se ditt ansikte
Tändas igen

Även de bästa faller ner ibland
Även fel ord tycks rimma
Av de tvivel som fyller mitt sinne
Jag tycker på något sätt
Du och jag krockar

Jag är tyst du vet
Du gör en frist intryck
Jag har hittat, jag är rädd att veta jag alltid på dig

Även de bästa faller ner ibland
Även stjärnorna vägrar att lysa.
Ut på baksidan du faller i tid
Jag tycker på något sätt
Du och jag krockar

Även de bästa faller ner ibland
Även fel ord tycks rimma
Av de tvivel som fyller ditt sinne
Du hittar slutligen
Du och jag krockar

Du hittar slutligen
Du och jag krockar
Du hittar slutligen
Du och jag krockar



JAAA!

Jag har fått kontakt med Zombras ägare och hon säger att jag får komma och hälsa på om jag vill!
Jag är världens lyckligaste människa på jorden just nu!! :D <3


ta hand om dig!

Idag har jag vikt en dag till att ta hand om mig! Haha jag började dagen med att sova ut tills jag vaknade! Jag vaknade då klockan tio och gick sedan och åt frukost med min kära mor och far. Åtinte så mycket, har fått något emot frukost, är hungrig men är inte sugen på någonting.. sen gick jag och kollade på tv. Det fanns ju inte mycket att kolla på men hittade någon film. Den var väl okej. Gick sedan och plockade lite på mitt rum och sedan hoppade jag i ett varmt härligt bad. När jag flyttar hemifrån måste det finnas ett badkar! Jag älsakr att bada. hatar att dursha! Och jag kan inte stava det häller. Bada är mycket lättare att stava! haha och sen att man kan ligga helt lungt och bara njuta ha i en badbomb är okså mys, det hade jag idag så nu doftar min hud oroligt gått! haha sen har jag inte gjort så mycket mer. Tagit det mycket lungt mest! haha skönt efter en sån hård vecka.

Bea har ju vart sjuk, men har fått riktigt mycket gjort. Så det gäller att fortsätta på dom banonrna med Bea när hon kommer tillbaka! Satt och pluggade med Bella hela dagen igår och hjälpte henne lite med kursen. Jätte kul att kunna hjälpa folk. Jag känner mig så smart då!! MOAHAHHAHA! (A)

Nu jag snart äta middag. Köttgryta bir det typ. MMM älskar när mamma gör det, hon är då bra på det. sen ska vi kolla på en film och jag ska äta godis! :)




lock i örat..

har fått lock för mitt öra... har haft det nu i nästan tre dagar!!!

Bea är sjuk,, krya på dig bästevän. Men jag har fått as mycket gjort i skolan! Men jag ska få det emd Bea oxå sen! Har gjort klart all kurs, och har redovisat den muntliga delen av tyska. SÅ ikväll blir det popcorn! :D

haha ska skriva en novell nu det var någon tävling, brukar aldrig nappa på sånt men haha fick en lite ide. så är tvungen att skriva den! Men lite kul iaf! :D

Haha däckade när jag kom hem och sov men det var skönt. Jag har vart sämst på o blogga men skit i de! :D haha
Skulle ju ridit idag men jag valde att jag behövde plugga. Så det är det jag sitter och gör nu! :)

puss o kram :D


glad TIIIILDAH O ful..


att det aldrig ska gå över?

Jah nu har jag vart sjuk i en hel vecka. Jag känner att den inte är helt borta än häller, men det är inte långt kvar. Hostar gör hur mycket som hällst och så har jag ont i huvudet.
Men nog tjatat. Idag har jag bara suttit och kollat på tv.. skullehaft lollos grupp men det kä'nner jag att i mn hälsa så är det en dum ide.. Hoppas jag är frisk tills på söndag då är det hyra häst dag. Och jags ka ha Finess det ska bli kul faktiskt länge sen det var något sånt i stallet. Så då får man göra fint o rida osv. Finess är en bra ponny också. Nu ska jag snart göra klart Son men först ska jag äta någpt har itne ätit lunch.. Ha så bra folket!


Jag och Finess

gråt attack..

Bara tårar och tårar, för allt, för att detta höstlov blev det mest katastrofala höstlovet i mitt liv. För att jag har ont för att jag inte har kunnat träffa någon för att jag saknar min bästa vän och Zombra. Saknar Zombra som in i helvete. varför skulle du säljas, jag får ju ingen adress! Helvete.. det är itne kul. Har ont i huvudet igen...


sjukt sjuk...

hej hej alla som fördriver tiden men att läsa min blogg. Jag är ledsen för att jag inte har varit så speciellt social men har haft 39 graders feber sen i tprsdags typ så har mått förjävligt helt enkelt.. Har inte orkat sitta vid datan! Men men shit happends! Nu mår jag i allafall mycket bättre hostar fortfarande o så men har fårr en superduuper äcklig medisin som jag måste äta två gånger om dagen. Det roligaste som har hänt är att farmor har vart här och hjälp mig att sy fasst min luva på min tildatubbies eller tildadräck eller vad det nu är för något. så nu är den complett till delarna iallafall det ska bara tryckas på text. Jah, men det vet jag inte hur man ska göra. ag har iaf den på mig nu och sitter och ska plugga men nu upptäccker jag att jag måste ha glömt att spara för den finns inte kvar... inte i min mail hälller.. helvete.. Jajajaa jag får väl skriva om skiten då..

Har ni haft det bra? Det är ju trotsallt höstlov och det måste ha finnits massor med kul saker att göra! Haha ja jag tänker försöka att använda den sista höstlovsdagen till något roligt och då ska jag hoppas på att jag är helt frisk. Sen nästa vecka börjar ju skolan igen.. Ja men så är det!

Nu får ni ha det så bra så ska jag skriva om skiten o så på min skolgrej och sen kanske jag skriver ett till inläg sen. Haha ha så bra! :)




RSS 2.0