Maja här! :D<3

Sitter i sängen och typ flummar! Vi har precis ätit upp alla chips, och t'nker nog gå ner och poppa litte popcorn(a) Haha tjockisbarn, jag vet haha men jag kommer rida fett mkt denna vecka och jag är juh smal! Haha Maja med... NOT! HAhaha skojja jo hon ee smal. Jag är lite flumm! Hahah vet ni vet ni! Malin komm nyss in med lite poppcorn! HAhahahhaha Btw, Hade en jätte mysig kväll med Bea vi spelade in en 5 topp lista som jag tängte visa er! haha jag åkte hem kanske tidigt typ ett sen åkte jag till Joker med Emma. Vi tolkade och allt gick bra! Vet itne exakt vad som händer nu men hoppas vi får det kul! :D Haha men ni ska ha den en bra kväll iallfall! Imorgon börjar sportlovet! :D :D Lyssnar på fireflies! :D:D hihi älska, älska, älska!

//Tildah♥

Framme!

idag skulle jag tydligen skriva helta tiden enligt Bea, så jag uppfyller hennes önskan! (A) JAg var och köpte kladdkaka och grädde samt lite hubbaBubba. Så ikväll lär vi bli riktigt tjocka. HAha men sen får vise till att träna riktigt ordentligt! Nu sitter vi och käkar HUbbaBUbba! HUBU!! (aa) haha nu vet jag inte vad jag ska skriva så vi säger väll att vi ses sen dah :P <3
// TIldah♥

Bea snart! :D

Snart ska jag till Bea! Ska sova där så kommer inte att kunna skriva å mkt. Men kanske får låna data av henne (A) Men nu ska jag dra vi hörs sen :D
//Tildah♥


hämsk fredag..

Heej alla glada!
Jag vaknade och var lite halvt stressad, duschade och fixade mig, gick sen till skolan vi började 25 minuter tidigare. Men de är juh jag va vid som ändå brukar komma vid den tiden. VI hade prov. Tror att det gick ganska bra! Svarade på nästan alla G frågor kunde inte typ ett årtal och kom inte ihåg vad den svarta torsdagen var men nu vet jag! Hihi det är när typ alla börser sprack i new York, men annars är jag nöjd.

Jag skulle jobba matte idag men jag är såå sämst på att räkna baklänges så jag fick typ damp. Blä! Hatar matte! Det är svårt och så mycket som man aldrig kommer att behöva.

Simmade juh idag, det gick bra Bea och jag var såå duktiga (a) vi fixade ansiktsmask, man kunde inte skratta eller något för då sprack masken! Men man blev as len efter! Och fixade oss riktigt noga, så nu är vi renast! haha på vägen hem hände de en sak till. Sen åkte vi och köpte godis i haninge centrum. Sitter och kollar på let's Dance nu. Matte var aaas duktig! Snygg oxå! :G Hoppas att han inte åker ut. imorn ska jag sova hos Bea. Så får se om jag kan uppdatera. Men tror att jag får låna datan i någon minut. Ni ska få se bilderna från idag! Hittade typ lite nya hjärtan (stolt).

//Tildah♥ 

Tildah har ansikts mask!

Snacka om att det var många som kollade konstigt på oss!

snabbt inlägg!

Jag vet att jag har vart väldigt dålig på att uppdatera.. Men ja har prov i morgon i so om 1a och 2a världskrigen! Så jobbigt! Idag var jag och red med Emma! :D hihi nu måste jag bara läsa lite saker sen ska jag nog klara provet imorgon! puss o kraam!
// Tildah♥

Match med Beah! :D

Nu sitter jag och tjockar i mig litte pan pizza och te! Mmmm! Ska snart till stallet men tänkte skriva på bloggen och sova lite! Har nyss kommit hem och hängde upp alla mina ridkläder på elementet! SÅ nu är dom nog varma! Efter stallet ska jag hem diräckt för sen ska vi kolla på Hampus (beas kille) När han spelar match! Hihi i hockey. Så vet itne om det blir några fler inlägg idag men ska se om ag itne hinner slänga in ett när jag kommer hem från hockeyn. Nu ska jag 'ta och sova vi hörs sen <3
// Tildah♥ 

Snö,snö,snö!

Snön kommer juh aldrig att försvinna! Den kommer säkert att vara kvar ända tills sommaren! Buuääh! Sorligt.. Nej men vi får hoppas att de försvinner snart, för det är så jobbigt att rida i.. Men man ska inte klaga. Det är juh faktiskt första året på väääldigt länge som det kommer snö som ligger kvar och det är väldigt mycket.

Nästa vecka är de juh sportlov! Det ska bli väldigt skönt! Ska värkligen vila ut och ha roligt! Men man hinner juh inte så mycket på en vecka men man kan juh hinna något. Btw På fredag är det prov igen.. Om so denna gång.. Så vi börjar typ en åtta.. Men det gör inget, för jag går ändå upp tidigt! Imorgon är det riding på skutan. Hoppas att jag är friskt!

// Tildah♥

sjuk..

Jag har riktigt ont i huvudet och är tjock i halsen.. Slår vad om att det var för att vi stog ute igår! Shit asso.. Ja ska snart plugga lite, har nyss gjort en jätte god smothi eller hur de nu stavas så kjag tängte skriva ner receptet. Idag skulle jag juh ha simmat! Det ville jag värkligen göra! Bajs! Men jag tror att jag ska till skolan imorgon! NU kommer receptet!

Till en person!
ingredienser

lite vjördbär
lite jordgubbar
En skvätt mjölk och yoghurt
1 ½ msk hallon sylt
2msk Mango sorbet glass
honung
Vaniljsocker

Gör såhär:

Ta fram en bunke och lägg i alla bären med lite mjölk. Ta sedan fram en stav mixer och gör så att alla bären blir mosade. Häll sedan på youghurten och lägg i all sylt. Mixa runt lite. Och ta sedan mango sorben och mixa in. häll i gannka lite honung unge fär ett kryddmått. och sedan lika dant med vaniljpulvret. mixa tills allt är ihopblandat. Om den ser ut att de ska vara lite lösare så häll i lite mer mjöl annars kan ni låta den vara som den är. Häll upp i ett högt glas och toppa med en apelsin på kanten, stick gärna i två sugrör och sockra kanterna!
Hoppas det smakar! Den är värkligen värd att göra! Riktigt god!

Mums! :D



Dagens!

Dagens-testet

DAGENS VILL HA: Sommar! 
DAGENS KLÄDSEL: Ljus blå taights jeans, vit/blå blommig tjockis tröja :D
DAGENS FRISYR: diadem
DAGENS LÅT: Tick tack (eller hur den heter)
DAGENS PLANER: Rida Joker
DAGENS SAKNAD: sommaren!
DAGENS DUMMASTE: Dom idioterna som grillade papper!
DAGENS MISSLYCKANDE: Försöka hinna hem till ett tv program :(
DAGENS DROG: Varm choklad (aa)
DAGENS KÖP: -
DAGENS GODIS: Bulle (aa) :D
DAGENS HUMÖR: Lite halft arg men annars pigg o gla ;D
DAGENS CITAT: Vinter är kallt!
DAGENS ROLIGASTE: Mina kära vänner :D <3
// Tildah♥

Brandövning i 20 minus, inte kul?

Ja idag vare några sjuka jävlar som då satt och grilla papper? Och såklart gick brandlarmet! Idag har det oxå varit sjukt kallt det var 23 minusgrader hemma hos mig på morgonen så det ksnek var 20 minus vid den tiden? Assi liksom? Vad tänker folk med? Asso shit var as kallt! Jag hade mina tofflor men de var kallt iallafall..
Jag och Bea åkte tidigt imorse, vi var typ dom första som kom! Haha sen skaffade vi en blogg som typ heter bloggplogg.blogg.se haha på den kommer vi typ att skriva lite om.. ja ni får se! Jag var och red Joker och Glimra med Emma nyss, det gick så bra! Vi red ut på backvägen och allt gick jääte fint! Man hörde hästarna frusta och de gnislade när hästarna gick mot marken. Luften var torr och kall och träden var översnöade, Snön glittrade vackert i månljuset senare och man känner den vara häst kroppen genom sadeln. Ytterst mysigt! Imorgon ska jag vara i skolan och sen kolla när emma repar och sen träna! Den här gången ska vi träna ordentligt!! Haha, nu ska jag snart skriva dagens, mitt hissa och dissa försvann tydligen igår :( <3 Här kommer de lovade bilderna från gårdagen! :D (aa)

Mmmm! Varm choklad och Polly!

Här ifrån hoppade vi (aa)

Bea klättrar upp för stegen!

Lite högre upp!

uppe!

HOn tar sats!

Tildah börjar klättra :D

Tildah posar på taket!

Tildah ser väldigt liten ut! :D Haha på taket! :D

Vi spelar spel! som ni ser har vi lagt ut lite godis överallt (aa)

Bea sitter i den röda bilen och jag i den vita :D


Två sånna åt vi upp!:O :S

Men vi tryckte enr dom i pollysar (aa) Haha
Japp :D haha Ho let de apa out? :D (aa) haha <3



Dagens

Dagens-testet

DAGENS VILL HA: Kuuul!
DAGENS KLÄDSEL: Ljus blå taights jeans, vit/blå blommig tjockis tröja :D
DAGENS FRISYR: många, utsläppt, tofs, bulle utsläppt,
DAGENS LÅT: Goodbay my lover har haft den på hjärnan hela dagen
DAGENS PLANER: Vara med bea, flumma.
DAGENS SAKNAD: -
DAGENS DUMMASTE: -
DAGENS MISSLYCKANDE: Att lägga ut mitt fina inlägg :(
DAGENS DROG: Chips
DAGENS KÖP: -
DAGENS GODIS: klubbor!
DAGENS HUMÖR: Flummig!
DAGENS CITAT: Det kan hönda mycket på en dag!
DAGENS ROLIGASTE: BEAA :D <33

// Tildah♥

Helvete!

Jag hade nyss skrivit värsta långa inlägget nu försvann hela skiten! :(
Men skriver en samanfattning
Bea, Hoppa från tak till snöhög, äta chips, kiwi, sitta vid datan, snurden, spela spel, Leka med godis, äta spel tillbehör (typ monopol opängar och någon plast gubbe) äts gummisnodd, datan, hem tackos, chillat. Ja de är de jag har gjort vill ni höra mer ön något av de så komentera vad ni vill höra :D haha snart kommer hissa och Dissa, dagens och lite senare ett till inlägg :D
// Tildah♥

Bea snart! :D

Snart ska jag till Bea!!! Roligt roligt, vet inte exakt vad vi ska göra men vi hittar ju alltid på något skojigt.

Uppdaterar senare när jag kommit hem eller hos Beah!


C yah!

// Tildah <3

Melodifestivalen! :D

Heej !
Jag har juh tyckt att alla deltävlingar har vart dåliga, men den här har vart riktigt bra!
De började juh med alcasar, dom var helt OK.
Sen kom juh några dåliga och så men annars tyckte ag att det var bra!
Jag gillade mäst som dom i rockgruppen som sjöng heven or hell. Den var bra :D
haha 
  jag var såå klantig viåt lite chips och då blir man juh lite flottig på händerna och så skullle jag ställa ner skålen på bordet och sen gled den ur min hand och vi har ett glasbord som har typ ben av gärs som svänger ut om du fattar och då träffade jag en av dom och hela glas skålen gick sönder haha men mamma sa at det ite gjorde ngt för att hon hade tyckt att de var ful skål xD haha men jag kände mig dålig..

Ja och Bea har fått ett rosa plektrum! Jag vill oxå ha! :D haha! :D


Nu har issa åkt!

Nu har Issa tyvärr åkt.. Vi har haft de kul! OCh nu ör jag väldigt trött! Haha igårkväll gjorde vi en jääte kul film! Haha jag kasnke lägger ut den på bloggen jag måste bara veta vad hon säger om de. Haha Den är lång men väldigt kul! Hahaha btw idah har vi gjort lite små saker.. och sen kom henne föräldrar och visatt  och kollade på fb. Annars har dagen vart väldigt bra! Vet inte vad jag ska gära imorgon.. Någon som vill hitta på ngt? Japp men jag skriver ett inlägg ikväll igen. Nu börjar snart melodofestivalen och jag hoppas att dom kommer med något bra! Haha Det kommer typ att vara både Darin och Alcasar, jag har sätt båda live! Haha känns som om att jag säger så om alla? Gör jag de? Haha ajg vet inte haha men vi hörs snart ;) <3
// Tildah♥

GÄSTBLOGGNING! (;

TjaTja ! (; Issa hära (A)
haha ja vet inte riktigt vad ja ska skriva, e ju inte så van vid det här och blogga xP
Haha emma vill att jag ska skriva  att ja sover över hos tildah och att ja sitter  och messar med emma i detta ögonblick (;
eftersom ja inte har nåt att skriva om så ska ja imitera tildah :D

hejhej bloggen och alla älskade bloggläsare!<3
idag har jag gjort klart min uppsats och EMD i skolan, ämnet va musik ;), och min musiklärare tyckte den va skit bra!!!! hihihihih (AA) jag är stolt! :) sen efter skolan så åkte ja bussen till skutan och red på mulle och det gick skit bra! :) 
hejdå bloggen nu ska jag äta och sen nörda framför let´s dance (A) 
hoppsan ja prutta :) aja hejdå alla små söta ungar :)

där va min super imitation av tildah (a) haha nej men ja driver bara lite med er (;

här e en bild på mig (; ja har haft mitt håt uppsatt (blött) de därför de e så vackert (a):)<3

hejdå tiiildahs blogg på ett tag x)<3


Dagens

DAGENS VILL HA:Popcorn! :D
DAGENS KLÄDSEL:jeans linne och en gammelrosa tröja :D
DAGENS FRISYR: Flätlockar
DAGENS LÅT: Pundar Petter
DAGENS PLANER: Träffa issa och bada med Bea :D
DAGENS SAKNAD: Popcorn
DAGENS DUMMASTE: -
DAGENS MISSLYCKANDE: Att träffa anton :P (aa) sry men de vart fail..
DAGENS DROG: Hockey pulver (hasch)
DAGENS KÖP: GODIS (AA) pommes frittes!
DAGENS GODIS: lösgodis och Hasch
DAGENS HUMÖR: glad :D
DAGENS CITAT: Ett IG kan bli ett G
DAGENS ROLIGASTE: Haha alla som ee roliga (aa)

// Tildah♥

FÖÖÖRLÅÅT!

JAG VET JAG VET ATT JAG HAR VARIT JÄTT DUM! BUHUUH MEN JAG AHR EN ANDLEDNING! (AA)

Ja jag hade prov i torsdags och då var jag tvungen att plugga på onsdagen. Pluss att jag hade en inlämningsuppgift! Som var på fyra sidor och jag ahde bara skrivgt en.. Så jag pluggade arslet av mig! Haha men jag fick G på provet! Hahaha jag är as stolt! Hahha för det var svårt. Haha de var många som fick IG! Men nu ska får höra lite om vad jag gjort på de olika dagarna! Här kommer en kort sammanfattning.

Onsdag
Vi hade halvstudiedag! Hihi nice men våra CP lärare gjorde så att vi hade prov.. Så vi fick typ sluta en timme efter alla andra -.- Bajs men btw på kvällen åkte jag till stallet där möter yasamin och sabrin mig och jag får min födelsedagspreent av Yasamin! Yeey! Hihi det var en jääte fin kopp med en bild på mig och Zombra (bild kommer) haha jag skulle rida Neff det gick as bra ahn böjde på nacken (aa) haha! Sen hjälpte vi cicci. När jag kom hem åt jag och typ deckade i soffan..

Torsdag
Idag var en jobbig dag.. Jag och Emma skulle rida Joker och Glimra det gick as bra! HIhi det hände inte så mycket.

Fredag
IDag hade vi inlämningsuppgiften, min sög! Haha men alla mina bilder jag gjort hemma kom inte med till skolan.. Inget kul! Men btw så när vi slutade så åkte jag och Beah och möte issa och sen åkte vi buss och träffa hampus och sen byte vi buss och träffa anne på nästa buss ,sen drog vi till torvalla och badade (vi glömde trycka på stopp knappen när vi skulle av bussen så vi va tvugna att gå av på nästa station...) sen bada vi :) och fixa oss i två timmar (självklart (;) fter vi baada så gick vi till cafét och fläska med pommes och cola. Och mitt i alltihopa träffa vi Anton! Jag var väldigt paff med tanke på att tänk om han har stått och glott på oss i badkläder? Haha inte vet jag men tänk om liksom? Men btw han kom och sa hej och sen typ gick? Haha udda? Haha jag Issa och Beah satt och snackade om lite grejer och sen drog vi till centrum och köpte godis (aa) haha tjocka vi är.. Haha men det är fredag! Och ag ahr vartduktig hela veckan! Hihi inte ätit i onödan! (om inte att vi fick smaka en ruta marabou av hampus i torsdags räknades) Haha men jag ska fortsätta med att vara duktig! Hihi. Nu sitter vi hemma jag och Issa. Vi ska typ bara chilla hela kvällen! Haha nås på telefonen ;) Haha NU kommer lite blandade bilder från de dagarna jag itne bloggar ;)

Aaaw vilka fina vänner jag har! Bea emma och tove! :D <3


Tildah goes smygfota xD (aa) Mobilnördar!

Bilden suger men det är Joker som har en höstrå på örat (a)


Vem ee denna snygging? :D

Digga beas fläck i baken (aa) R.I.P Tildah (efter bea sätt bilden)

// Tildah♥


När jag gifter mig ska jag och min man stå och äta bananer vid busshollplatsen! :D

Haha japp japp :D hihi
Det gick juh inge bra alls bra! Jag kunde typ frågorna men fick hjärnsläpp och glömde allt! Och sen visste jag inte hur jag skulle klara de! Huhu... NU sitter jag här och spelar haleljuha på gittaren. OCh kollar på typ curling? Orkar itne byta kanal.. de ligger lika mellan sverige och danmark jag hejar på danmark tror jag, för dom hade så gulliga kjolar och benvärmare på sig! Snart ska jag iväg till stallet! Imorgon ska jag till Joker med emma. Vi red juh itne i måndags så vi får rida imorgon. Jag längtar faktiskt. Det ska bli riktigt kul. Vi ska rida ut! Det vr värkligen länge sen! Det har vart så mörkt så jag har inte viljat rida ut, sen har jag typ ridit själv hela tiden och man ska juh inte rida själv. Jag hoppas att jag får Neff idag! Det skulle var jääte kul för han gick så fint sist! Men nu ska jag äta lite!
Lovar att sätta in lite bilder idah :D Och dagens får ni lite senare.

// Tildah♥

60 inlägget!

oj! Nu har jag skrivit sexti inlägg på ca en månad! :O<3


detta är jag :D

Födelsedag: 6 februari
Hemstad:
Sthlm/ Haninge 

Ögonfärg: brun grön blå uddå xD

Längd: 1,54 Typ....

Högerhänt/Vänsterhänt: Höger

Stjärntecken: Vattenman

Skostorlek: 36 (aa)

Är dina föräldrar skilda: Nope

Skor idag: ? Ja?

Det första du tänker på när du vaknar:
 Jag vill sova mer -.-


FRAMTID:
Uteliggare xD haha nej men vill gära bli någon sångerska annars vill jag hålla på med ngt inom kanske... hm ingen aning (aa)

Namn på barn: Kommer aldrig bestämma mig

Vad vill du bli när du blir gammal: RIK?!

Drömjobbet:
 Artist! Eller kasnke jaja! Hihi jag veet :D Radio pratare :D (AA)


FAVORIT:
Bea :D

Mat: Sushi, Sukiaki

sport: Ridning, sen tränar jag o bes (aa)

Djur: Vill ha en svart ponnie som ee bäst

Tuggummi: Leckerol! 

Helgdag:
Lördag, Söndag??

Årstid:
Sommar!?

Tandkrämssmak: stark! xD

Radiostation: RIX FM :D:D:D<33333333333


HAR DU NÅGONSIN:
tappat en öra? Nej?

Varit kär: Jaop

Rymt hemifrån:
Haha hm.. har jag säkert :P haha men typ bara i någon timme :P
Skolkat: Nepp

Sovit utomhus: japp!

Gråtit i skolan:
 aa

Spytt i skolan: Aldrig

Velat bli modell: Det fanns tider 

Gjort något dumt som du skrattar åt idag: Japp

Sett en död människa:
Bara på tv

Använt droger: Nej, jag sa juh att jag drev när jag ville bli uteliggare!

Ätit sushi: Såklart världens godaste mat

Retats: Vem har inte?

THIS OR THAT:

Cider/öl: Cola (aa)

Pepsi/cola: Cola

Mc Donalds/ Burger king: Donken

Choklad/vanilj:
 Vanilj :D

Jordgubbar/blåbär: smultron :D

Kött/veg: Kött

Tv/film: tv

Gitarr/trummor:  gittar!


Kinesiskt/mexikanskt: Mexikanskt

Kakor/paj: donkens paj :D

Mtv/vh1: Mtv
 
Blind/döv: hm ingen? Skaffar antagligen inte någon kille som är det?


KAN DU:

Skriva med båda händerna: på?
 
Blåsa en bubbla: Ja jag äger på de (aa)

Nudda näsan med tungan: Nej :( jag försökte nyss :( fett synd..

Göra olika konster med tungan: EN :D (AAAAAA)


VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN/DJURET:

Du nuddade: mamma

Du pratade med: mammi 

du chattade med: Emma Klang

Du kramade: Bea

Du skällde på: Pappa


SENAST:

Skrattade:
idah

Grät:
av glädje typ iförrigår!

Filmen: 40 och oskuld

Tuggade tuggummi: Igår (AA)

Drog ett skämt: idah men de failade..

Sjöng en sång: Nyss :D och spelade (aa) 


VAR ÄR DU:
I min sägn i mitt rum

Vad ser man utanför ditt fönster: En äcklig gubba som stirrar på mig.. :O

Lyssnar du på musik just nu:
Japp :D

Vad har du på dig: jeans vit linne gammelrosa tröja

Vad är det på din musmatta: har ingen :P har en laptop


HAR DU NÅNSIN:

Hoppat studsmatta: Jag har en! :D

Ätit fiskbullar: Aa mm älskar fiskbullar :D 

Tagit kort på dig själv: Ja?

Skrattat så att du börjat gråta: haha jaa xD 

Skolkat mer än 3 skoldagar i rad: nej? :O

Sovit mer än 10 stycken i ett tält:
Hm.. tror inte de xD

Badat mitt i natten:
Haha jaaa! Minnen asså <33

Åkt berg o dalbana och spytt efter: Nej:D haha jag är inge mjukis :P

Gråtit till en bok:
Jaaa :'( Liv och LOvisa! BUHUHUHU =.(

Varit rädd för tomten:
Vet inte :D

Ätit deg tills du spytt:
nej :P

Lagat en misslyckad måltid: Haha nej? hahaha okejdå! jag vet att ja ee dålig! mobba mgi iten nu!

Har du sjungit karaoke: japp har de hemma!

Har du fastnat med tungan på en lyktstolpe när det vart kallt: haha nej jag är en smaty unge ;) 

Yammy :D



Semla och varm mjölk :D Hihi jag har gjort semlan själv (aa)
Haha jg gillar inte öns varm mjölk :S <3


Dagens + tre-testet :D

Dagens-testet

DAGENS VILL HA: dextrosål
DAGENS KLÄDSEL: NY gammelrosa tröja med ett vitt linne under. mörkblå jeans!
DAGENS FRISYR: flät lockar utsläppt
DAGENS LÅT: Viva la vida
DAGENS PLANER: Simma och styrka med Bea
DAGENS SAKNAD: Semlor! Vem vet kanske får en senare? :D
DAGENS DUMMASTE: - Alla har vart snälla :D haha (aa)
DAGENS MISSLYCKANDE: Min engelska -.-
DAGENS DROG: Apelsin
DAGENS KÖP:-
DAGENS GODIS: -
DAGENS HUMÖR: kramig :D (aa)
DAGENS CITAT: Ät och var glad. Nej träna och bli snygg!
DAGENS ROLIGASTE: Hihi Emma! Och Bea!


Tre-saker-testet

*Tre saker jag inte förstår mig på: Varför vi bör kunna om el och magnitism? Vf kan inte alla snacka samma språk? Att det finns så fina människor som Bea!
*Tre saker som finns på mitt skrivbord/bordet: Radio veckorklocka nagelack!
*Tre saker jag gör just nu: Bloggar, tänker, kliar på min hand:P
*Tre saker jag vill göra innan jag dör: Få barn, se ett spöke, hoppa fallskärm.
*Tre saker jag kan: Sjunga, rita, skratta!
*Tre saker jag inte kan: matte, tråd två, skruva på pennan så den kommer runt handel liskom?
*Tre saker jag tycker att du ska lyssna på: När jag sjunger på Youtube, EMD!! När någon säger att den älskar dig.
*Tre saker jag skulle vilja lära mig: Rida som ett proffs, matte, göra glass! 
*Tre favoriträtter: sukiaki. sushi. Kött och potatisgratäng :D

Hihi de var de :D

Tillbaka från skolan och simning!

I'am back! :D Hhihi, har ni saknat mig? Haha jag är så rolig! Nej men idag var jag och simmade. Det gick väl bra la på tio längder så samanlagt blir de 40! Nice nice! Men vi tränade inte lika mycket styrka.. Inte bra.. men lite styrka gjorde vi. Det tog extra lång tid i dushen den här gången! haha undrar varför? Hahaha (aaa) Men btw jag var duktig idah! hihi Har pluggat engelska! Yeeey! Men nu ska jag snat fortsätta på lite kurs. de är as svårt! Ja som ni vet har jag bara skrivit två av fyra.. Så vad gör jag vid bloggen igentligen? Shit.. Borde värkligen plugga.. Så därför får ni ha det så bra! Jo justde Nu vill jag att alla som läser detta ska säga som dom tycker pch svara på dom här frågorna!
1. Är min blogg bra?
2. Vad ska jag göra för att förbättra?
3. Vad skulle ni vilja att jag skriver om?
HIhi det var de ;) ska snart lägga ut efterlängtade Dagens ;) <3
Skulle ni vilja ha typ veckans bild eller veckans fråga eller ngt?
//Tildah♥

träna!

IDag ska jag träna! Så när jag komemr hems ka jag bara packa väsklan och dra! Hihi jag hittade mina nycklar! Domvar borta, men nu är dom hittade. Nu är jag glad! har åkt tidgt med bea till skolan igen! Vi har precis skrivit ut! Så duktiga vi är! Hihi idag är det jobbig matte.. Hoppas att jag kommer att fatat lite emr iallfall. jag och emma ligger juh på samma steg så vi jobbar tillsammans. Men det känns som om att jag kommer att ligga i fas hela terminen iallfall i sv, eng, ma och kanske tyska. Får se hur det gåpr med so och no men jag ska iallfall kämpa!
//Tildah ♥

JAAG ÄR GLAAD :D

Hhihi nu är jag så glaad! Hihihi det finns massa anledningar! Hihi Men det får ni inte veta blev ni nyfikna nu elr? xD haha

Någon som vet hur man får upp filmer på bloggen? :D <3

hur ska jag hinna?

OMG! Hur ska jag hinna med den dära inlämnings uppgiften i skolan? Det ska vara fyra papper nu och jag har bara ett och ett halvt! Buhuhuhu... MEn jag får helt enkelt plugga som in i helvete!

Jag skulle juh ha ridit idag men hon som äger Joker skulle ha dressyr tränig så ska rida på torsdag istället. Fattar inte hur jag lyckas men somnade igen! Sov typ i två timmar.. Hihi udda. Imorgon kommer jag inte somna för då har jag träning. Och nu ska vi träfa ännu hårdare. Det blir oxå träning en gång till i veckan. Och INGET godis! Hur ska de gå? Jag som är en sån godisgris! Men jag hoppas att jag får äta iallfall på helgerna. Hihi men det ska nog gå bra! Hoppas jag.. Nu måste jag plugga annars kommer jag att få iG på provet! GAAA! Juste det ör ju prov på onsdag! omg hur ska detta gå?

// Tildah♥

Hjärtan :)


Älskar hjärtan <33 aå här kommer några av mina alla hjärtan!



Tankar..

Hm.. Det är så mycket som snurrar i mitt huve.. Tänkte att jag skulle skriva lite om det på bloggen

1. Zombra ska juh snart säljas.. Det är lite jobbigt eftersom jag inte vet när. Klart vill jag inte att hon ska säljas men om man tänker efter så är det de bästa för henne hon är så sliten och borde få komma till ett bra hem. MEn de måste vara ett bra hem! De är de jag tänker på! Tänk om hon kommer till något ställe där hon inte får någon mat osv. Jag kan se en mager svart smutsig ponny med rädsla i blicken framför mig. Och de har jag ingen lust att se.. Men jag får helt enkelt kolla så att hon har det bra!

2. Jag ska juh snart få en ridgrupp! Det är lite läskigt.. Med tanke på att vissa av dom nog kanske har suttit på en häst ,max 2 gånger och vissa aldrig? OCh ingen vet hur man gör eller något sådant. Och tänk om föreldrarna tycker att jag är kass? Då kommer jag känna mig så dålig? Och om något barn gör illa sig ska ag springa och fånga upp hästen eller barnet först? Men jag ahr juh börjat planera och det känns som om att det kan gå bra. Bara inget barn är så jobbigt som en unge som var på ett ridläger jag hjälpte till på i somras hon var väl kasnke 6 år jag frågade om hon ville hänga tillbaka en grimma då kollade hon på mig och sa: eeeeh... Nej? Och skakade på huvet. Jag var lite chockad så jag sa inget? Asso seriöst en 6 åring säger nej till en 14 åring? Jag typ bah: Vah? vad sa ungen? Och sen går hon och gör så att hästen äter giftiga växter? Asso shit om jag får en sån jobbig unge i min grupp får hon sluta eller byta grupp? xD haha men hoppas att det blir bra =)

3. Jag är trött? Hela tiden? Jag somnade i skolan? Jag somnar hemma efter skolan? Vad äre med mig? Måste vara ngt fel

4. Känns som om att jag har krossat ens hjärta. Eller jag gjorde antagligen de.. Men jag måste juh faktiskt få känna som jag tycker, eller? Vet inte men man måste juh vara ärlig.

//Tildah♥

test :D

Den är jag:

[x] Har ett smeknamn
[/] Är blyg -
beror på 
[x] Kan lyssna på samma låt flera timmar
[ ] Kan spara pengar länge
[x] Har alltid haft vänner
[x] Har gått på simskola
[x] Har bra ordning på mina grejjer .

[x] Jag har haft massa tejp i mitt hår
[x] Kan gråta till film / musik
[X] Har blivit sviken av någon

[x] Har svikit någon
[x] Gillar att sporta


Utseende:
[x] Jag har långt hår
[x] Jag använder smink
[  ] Har färgat håret fler än 2 gånger
[x] Har tyckt att jag är ful

[  ] Är lång för lång
[  ]Jag bär alltid mode
[x] Har bland färg på ögonen - nää, dom är bruna.
[  ]Har Paris Hilton eller någon liknande som förebild
[  ]Jag har färgat hår just nu
[x]Jag har min vanliga hårfärg just nu

Förhållanden:
[  ] Jag har kille/tjej
[ ] Jag är gift
[  ] Jag är kär
[x] Någon är kär i mig
[  ] På G med någon



Övrigt:
[ ] Jag har fler än 5 bästa vänner
[x] Jag har mobil
[ ]Kan numret till fler än 10 pers i huvet
[x]Kan sjunga när andra lyssnar 

[x] Gillar att kolla på TV
[ ] Tar droger
[x] Dansat på mitt rum
[ ] Varit på begravning
[x] Hoppat från en brygga
[X] Döpt en insekt jag hittat
[x] Rullat ner från en pulkabacke

Dina poäng 23,5
16, du är onormal!
16- 22, du är normal!
22- 34 Du är ball!
34-38, du är en idol för många
Jaa jag är ball ;)



Trevlig alla <3 dag!

Ja ha en bra alla hjärtans dag :D Hihi det har jag haft! Som ni vet så fick jag juh presnetkort igår! På gina har jag hittat massa mina grejer och på glitter en ring och örhängen! Hihi vi var i farsta. Mamma hittade oxå lite fina kläder till henne. Nu ska ni få se vad jag köpte!


Var tvungen att köpa en till:D Hihi den är såå sjön!

Den +

Den ÄR sååå snygga ihop!

Och dom två tollsammans är såå snyggt!

Ring och örhängen :D

Hår nålar alltid bra att ha :D
//Tildah♥

dåså! NU ska här skrivas! :D

Ja nu äntligen har jag tid! Idag när jag vaknade var jag inte på bra humör..
men är jag glaad :D hihi tängte börja berätta lite om romme nu! :D

Romme:
Vaknar 5:00 Vf har inte mobilen ringt? Jag hade ju satt den på alarm? Neeej Jag hade satt på 5:45 istället för 4:45 typsikt mig.. Ja men tur att jag vaknade! Jag åt frukost och fixade mig sen kom bea och hämta mig. När vi satt på bussen var jag övertygad om att jag skulle ramla i den trappan som var bakom mig när jag skulle lägga upp jackorna för det var en dubbeldäckare. Men jag ramlade inte! Hihi Men när vi kom fram var jag väldigt glad över att jag fick nummer 21 det betydde att jag skulle få mina skidor tidigt (trodde jag) Det var över 100 från vår skola som var med och man stog i nummer ordning efter man har beställt och jag beställde fort. Men jag fick mitt åttonde sist av ALLA I HELA SKOLAN!  Snacka om sur jag var då asså! Då hatade jag allt och alla var nära att ryta år han som hade skidorna.

 När vi hade fått skirdorna (en timme senare) Så satte vi oss (jag och bea) I liften och åkte till dom första backarna. Kuul! Nu var nästan hela ilskan borta. När vi åkte lite träffade vi hampus ocu Carsting så vi åkte med dom lite gran:D HIhi jag och beah fastnade i en lift! En ankarlift jag med jackan och hon med typ så.. ja det blev lite fail.

Men allt gick bra iallfall. På hemresan så skulle jag lägga upp våra jackor igen och bussen stog stilla jag, då sa någon något och jag kollade dit och tappar balansen! OOOO! Jag smäller i handen i.. Någonstans och far tag i något? Haha xD låter bra nej men jag klarar mig iallafall! Haha NU kommer lite bilder från Romme :D

Sööta ungee <3


Älska skidor! Hihi


Fin utsikt!
Har fler men datan dampar så orkar inte lägga upp fler -.-

Idag

Idag så fick jag lite fler precenter så nu tänker jag lägga upp bilder på nästan alla presenter :D

Min pyjamas


Någon creame

Morfar gjorde den till mig! Hihi det ska föreställa Zombra!
Han har spikat ihop den och målat!


Presentkort! Vem vill shoppa med mgi? (aa)



NY perfyym! MMM! Älska älska älska! Doftar vanilj!!

Eltandborste :D

Peryym :D jäääte nice :D älskar! :D luktar fräch!

Tvätt svamp! =D

Ansiktsmask :D :D

Nagelack! =D såå fint! :D

Älskar presentkort! ;D <3

Penna och block! såååf fiint :D <3


örhääängen <3333
Hihi det var några av presenterna :D <3
 Ha det så bra :D i morgons ska jag ev till stallet :D

// Tildah









middag/lunch med gäster idag kan inte blogga så mkt, kommer mer ikväll!

Igår orkade jag inte blogga var såå himla trött.. och snart ska vi få gäster, vi ska fira mig! Hihi så jag ska vara lite social med dom och kommer att blogga senare ikväll, och då ska ni få höra om romme, och vad som hänt idag! Det kommer att bli ett jätte långt inlägg men det är värt att läsa! NU måste jag fixa mig! har precis stäfat mitt rum!
// Tildah♥


knas dag!

Idah har vart en typ knäpp dag. Den har vart bra helt enkelt! Haha Nej men det började med att jag nästan kom försent! För att jag råkade sova liite för länge.. Det får inte hända imorgon, eftersom jag ska upp kvart i fem!!! Undrar ni varför? Jo jag ska till Romme med skolan! HIHIHIHI! Ska bli så himla kuul! Jag och bea har redan bestämt att vi ska åka och hur vi ska åka. Det ska tydligen blir kallt imorgon oxå med det gör inget! Japp men btw när jag kom till skolan mötter jag av fina glada ansikten! Bea och emma! Senare hade vi idrott, och vi skulle ha det ute!! Jag var väldigt emot det. vi skulle tydligen köra ruggby (stavning?) Det skulle bli väldigt jobbigt med tanke på att det är typ 40cm hög snö! Eller jag vet inte hur mycket snö det är men mycket äre det iallafall. Så ni kan juh tänka er hur det är att springa runt på en oplogad fotbollsplan i 45 minuter? Så jäkla jobbigt! Haha men det var kul. Men man frös väldigt mkt! det var juh typ sex minus..

Sen hade vi typ lunch åt inget.. Elr jo fil o flingor. (aa) Haha Vi hade föreläsning efter lunchen. Lärde mig as mycket! Bea kom på att man kunde anteckna på datan för jag hade med mig min käre vän. Så vi turades om att skriva. Vi skrev Fem sidor på ett word dokument! Jiihaa!

Efterskolan så somna jag! IGEN! Vad äre för fel på mig? Någon som oxå brukar somna efter skolan? Haha sen kom mamma hem och vi åte till centrum. Jag behövde juh lite nya grejer tills imorgon! Så nu kommer jag bli rommes hetaste skidåkare! Haha nej men är väldigt nöjd med köpen!. Till middag var min familj lat. så vi köpte subway! Och pappa och mamma tackobar! haha mmm yummi! Sen har jag chillat ich sätt på tv kollade på glee och något mer program. Vad brukar ni kolla på för program? vet aldrig vad jag ska se..

Japp :D haha det har vaer en händelserik dag! JA JA JA JUSSTE! 
Tildah: Vade betyder motstånd?
Beah: Att något gör tvärtemot
Tildah: Nej! Det är att få stånd åt fel håll! hahahhaha xD så tråkigt, men vi hade Ph! xD tråååk :P :D <3

Inköp idah!

Pannband!


Mjukisbrallor!


Skidvantar!


Vet inte hur man stavar med fleace tror jag (flis)


två tröjor :D


Innan idrotten :D <3
Ska juh till romme imorgon så får se hur mycket jag orkar blogga imorgon kväll ;) Nu ska jag sova ska upp tidigt imorgon!

// Tildah♥


orkar värkligen itne skriva -.-

Idag har jag juh ridit.. har en massa bilder som borde komma upp så jag tängte ta dom nu det är från hela veckan elr det som har gått (aa) haha xD idag red jag gick as bra hade neff igen han gick så jäkla fin i slutet!
aja här kommer lite bilder tyvärr hittade jag inte dom från simhallen men lovar att jag ska leta rea på dom imorgon är så trött nu..

Yasamin o jag (från amanda)

Visst äre en söt bild? :O Tuss Yasamin och jag

Det tog lång tid att rita alla men tycker att dom vart rätt balla!

Mmm! Sprutgrädde! :D

Utsickt från buddhållplatsen -.- inget liv bilder

Och åt andra hållet (vill att en buss ska komma)

fel buss -.-

Bästa vän vill itne synas :( <3

Ny bild till min samling :D

Altin gör.. ja.. inte är det vackert iaf! xD

Haha ingen vågade sitta breve oss xD haha alla satt vid ett bord som man igentligen ska sitta två vid (på långsidan)

// Tildah♥

Idag..

Idag ska jag rida! Jiihuu! Hihi nej men det ska bli kul men jag hoppas att det inte blir snöigt som det har blivit i varje gång nu i tvåveckor.. Trorattjag kommer att få ha neff. Jag lovade juh bilder från simhallen igår men vi får helt enkelt ta dom idag efter ridingen. För bea tog dom med sin telefon och vi glömde att skicka dom till mig sen. Så dom kommer upp ikväll eftersom jag är i skolan nu och kan ju inte ladda upp bilder på skolans data! Snyft! Vet ni vad som hände igår? Jo min nagel gick av! Höll på att börja gråta! Huhu men jag hade fixat den hur länge som hällst! Och den var lång och jämn! Men nu hinner jag inte skriva m,er eller jo det gör jag men ja vet tien vad jags ka skriva om! Men vi hörs senare!

// Tildah♥

Dagens- var ett tag sen (a)

DAGENS VILL HA: Hasch! (hokey pulver)
DAGENS KLÄDSEL: jeans och blå/vitblommig tröja
DAGENS FRISYR: flätor först sen utsläppt!
DAGENS LÅT: Budda Petter
DAGENS PLANER: träna och träffa anton
DAGENS SAKNAD: Tove
DAGENS DUMMASTE:Tanten i simhallen
DAGENS MISSLYCKANDE: dom kom på oss med att ha kletat hand creame på allt "/
DAGENS DROG: pommes frittes
DAGENS KÖP: pommes frittes, dricka
DAGENS GODIS: - dukti flicka!
DAGENS HUMÖR: Glad/ dåligt samvete
DAGENS CITAT: budda Petter och hans jätter
DAGENS ROLIGASTE: VI :D (bea, jag(tildah) Emma!

// Tildah♥

Tildah hissar och dissar!


♦Tuggummi! Alltid gott ich inte onyttit!

♦Träna med Bea! Så kuul och det är juh bra!

♦Popcorn! Kan inte leva utan (aa)

♦ Utlandsresor! Min kompis tove är i spaninen nu! snacka om att man är avis!

♦Vänner som inte sviker!

♦ Dumle och Bubblis! Mhm godis är såå himla gått!

och..

♦ När man sviker!

♦ Dryga människor

♦Snö! Är värkligen trött på snön nu!

♦Reklam på TV? Någon som håller med?

♦ När man inte får äta popcorn! :(

// Tildah♥


Duktigt och Jobbigt!

Den här dagen har vart sååå jobbig! Jag har redovisat engelskan! Nice! Och sen har vi plågat carsting! Haha stackarn.. nej rätt åt han! Haha ett av det roligaste var när vi smeta hand creame på dörrhandtag och i trapp handtaget! Hhaha alla som tog i det vart juh as sura hahaha! Så himla kul! Hihi busiga vi är! Sen har vi simmat, och gjort styrka! Fett duktig jag är det blev alltså 30 längder som vi simmade och sen gjorde vi 100 sittupps, 100 rygglyft, 100 tåhävningar,  50 sånna där "kissande hunden" eller vad dom heter? Dåda bakot och åt sidan 50 på varje! Och sen 2 armhävningar! Haha xD Japp så jag kommer juh bli fett biff om jag ska hålla på såhär.. Haha Sen så fixade jag och Beah oss, sen gick vi till söderbymalmskolan och träffade Anton, jag fick en present av han. Naaw gulligt! Hihi På väg hem var det bara jag och bea på bussen, då frågade han om jag ville bli tsm med han!! Oj! tängte jag.. Jag har inga känslor för han på det viset! K'änner mig då himla dum! Han hade juh jätt mig en present osv! Huhuhu.. Men jag får hoppas att han förstår.. Men förstår om han ee ledsen, det är aldrig kul att bli dissad.. Men ska snacka med han sen, när han kasnke har hämtat sig lite. Jag vte inte hur han reagerade.. Men känner mig så elak! Skriver mer sen ska äta nu!
// Tildah♥


Simning idag :D

Alla som inte tror att jag och bea kommer simma tror fel!!! Haha vi tar bildebevis senare! Och då ska ni få se! Jag och bea kommer säkert oxå att ha träningsvärk!

 Hihi men idag ska jag fösöka att redovisa lite engelska! Eftersom skolan är en dag kort! vi ska juh till romme! Hihi vi har ritat ut en väg vi ska ta men kan visa er sen för jag ahr den inte på denhär datan.. Jag sitter juh i skolan! haha jah m,an är juh så duktig att åka medbea en timme tidigare! Mohahaha vi pluggar så bra ;)

//  Tildah♥

LIlla matte som var sååå duktig i fredags :D <3

 


Då är Emma nu medryttare på Glimra!

♥Kul kul! Då slipper jag rida själv och vara i stallet själv. eftersom det är privatstall är alla där på så olika tider..
Det gick iallafall bra att rida! Elr.. helt OK han var typ inte samarbetsvillig.. Men sånt får man räkna med ibland.

Imorgon ska jag simma med bea. Det ska bli kul faktiskt,
haha vi hade juh tängt åka på cyckelsemester i sommar och det är juh för mycket snö och för kallt för att springa ute så vi bestämde att vi ska simma! Hoppas att man får bra kondis av de! Jag har den sämsta kondisen ever! Men det känns bra att börja tr'na lite. Men vi får se hur det går, när beas vän simon hörde att vi skulle simma sa han bara: Ni kommer juh bara flamsa! haha men vi ska allt visa att vi kan visst träna! :D haha Kommer troligen bilder imorgon! Men man kan juh itne ta med kameran in till simhallern då den riskerar att bli blöt, och det vill man juh itne ska hända!


hit ska jag altså imorgon! :D
/ Tildah♥


Från skolan! :O

HEJ HEJ HEJ HEJ! Finaste söta bea här :)
Tildah vet inte vad hon ska skriva, så jag skriver lite.
Tänkte ha en liten föreläsning om maskar idag. Dom är långa, vissa är korta, ja,.. vad säger vi?  Alla ser olika ut. Precis som vi människor. Nu ska jag vara lite social, hahhahaha, fail :)  Vi hörs små barn.

Puss & Kram Äckelbanan :) <3

// beah♥

Sitter i skolan börjar om 25 minuter har vart i skolan i dryg en timme då! Haha mellanslag.


Planer för idag!

Idag ska jag:
Gå till skolan och faktiskt PLUGGA!! Sen när jag kommer hem ska jag sova i en halvtimme sen ska jag till Joker! OCh emma ska bli medryttare på glimra så sluut med alla ensamtider där! skönt! Hihi iallafall sås ov jag typ fyra timmar inatt -.- För att grannarnas himla lampa tändes och släcktes hela tiden och den lyser typ in i mitt fönster! Ytterst irriterande!! Så ag gick upp tidigare idag :D haha Men nu ska ag dra hejdå! Vi hörs ikväll!
// Tildah♥

Bilder!


Zombra! Jag tog den idag!


Zombra igen men hon var juh urgullig på dom bilderna!


Vi döpte pulkorna i stallet idag xD haha denna kallas nu blå droppen!


Jag och lilla fina tösen! :D <33 (yasamin fotade)(båda bilderna)


Jag och Zombra på en tävling!


Jag idag (yasamin fotade)

Sååå sööt Yasamin! (Jennifer fotade)

Fett stolt jag ee över bilden! haha jag fotade och den blev juh fett grym!

Haha en till bild från mästerfotografen ( mig) hahah xD nej men gillade bilden! :D

Den bjuder jag på! (yasamin fotade)

Sååå sööt! Putte lille beebis <33 (jennifer fotade)


Is tappar (tagen med min mobil)

Som ni såg vart det mycket hästbiler men men! puss och kram <3
// Tildah♥










Skutan idag :)

Ja som rubriken säger så var juh jag till stallet idag! Det var kallt men roligt som vanligt, när jag kom dit var Sara, jennifer, elin och  några till där. Dom åt så jag som precis hade ätit frukost snackade med dom lite. Vi gick utoch in från stallet och värmestugan några gånger sen kom Yasamin! Och jag fick fota med hennes nya system kamera! asso älskar systemkameror, dom blir så jäkla fina bilder! Btw Jag var juh på gruppledarmöte idah! Hihi det var spännande, och vi pratade tydligen i tre timmar! Haha tiden gick as fort! Haha men iaf alla gruppledare var där och det var jag som var den yngsta.. haha men vi pratade om hästarna vilka som ee friska och sjuka och hur mycket dom skulle gå. Ja och om lite ändringar osv. Än vet jag inte när jag ska få börja ha gruppen men jag längtar såå mycket! Det ska bli så himla roligt, hoppas jag!! Sen visade cicci hur man fixade en tappsko :D
det var lite om vad som hände ;) haha Tängte lägga ut en himla massa bilder snart! Men puss och kram
!! Tildah♥

ZzZzZzZ...

Jag kan inte somna... Alla sover i mitt hus utom jag! Hm.. ses imorgon <33
// Tildah♥


Melodifestivalen

Alla söög juh! Jag tyckte han som var typ hårdrockare elr ngt var bra, emn det var skummt att han var juh där med sitt band men det var baraa han som sjöng och piano som spelades! Så de övriga som var på scenen bara stog och kollade på?! Det var udda! Ola svensson såg ut som en bög speciellt med den frillan!
 Och hon som var typ nummer två hade juh på sig något helt hämskt!
Och typ alla "skämt"  programledarna sa var juh såååååå himla roliga.. 
Om ni frågar mig så var det ingen bra start för melodifestivalen!

Jenny silver hon som var bidrag nummer 2

Ola Svensson som var bidrag nummer 1

Han som jag tyckte var bäst är bidrag nummer 4

// tildah♥


Tildah fyller 15 år!

Idag fyller jag 15! Grattis på mig! Haha somsagt kunde jag inte blogga igår för att jag hade tjejkväll med dom närmaste vännerna! det var jätte mysigt, jag och bea höll på som knäppa med att fixa med allt innan! Men det vart jätte bra! När alla kom började jag att steka förrätten medans tove och emma bytte om ( det hade varit och ridit) och yasamin stog och pratade med oss. Sen drack vi en jääte god jordgubbsdrink som jag och bea hade gjort! Sen åt vi! Det var helt OK!

 Men sen började vi fixa med varmrätten, det skulle bli sukiyaki (stavning?) btw det ör en sortes kött gryta med grönsaker osv, vi hade fixat grönsaker så det var bara att koka upp allt! Det gick jätte bra! Sen kollade vi lite på let's dance och skräckfilm!

Det blev the grudge 2. jag hade trött att det skulle vara den engelska men det var tydligen den japanska! Som är mycket läskigare! Bea satt slåklaart och skrattade medans jag satt och kollade bort vid varje läskig scen.. men jag lovar jag tjuvkikade mellan fingrarna! Sån fegis är jag inte!

 Haha sen så gjorde vi efeterrätt, den vart helt misslyckad! Det skulle vara vid chokladpannakotta men den övredelen hade blivit hård och den undre delen som skulle vara lite puddingaktig var helt såsig! Inte gott.. så det vart lite synd. Sen var tove tvungen att åka så vi sa hejdå till henne.

 När hon åkt passade vi på att öppna mina presenter. Jag fick: Popcorn, nagelack, parfym, block och penna, badsvamp, kort, örhängen, någon creame, ansikts mask. Så jag tackar jääte mycket för det! sen åkte yasamin hem! OCh vi satte på en ny film! Nu såg vi barnhemmet. Men jag råkade somna.. Haha typiskt mig!

När filmen var slut var det bara jag emma och bea kvar. Så vi gjorde oss iårdning, och sen snackade vi en liten stund, sen somna vi. Jag har itne sovit ngt speciellt bra den natten sov typ mer på morgonen.. Haha och då drömde jag tydligen! vi satt och snackade om att jag tydligen hade varit jättte kul när jag sov efersom emma och bea hade varit vakna! Och jag hade tydlgen drömt mardrömm för att jag hade legat och snyftat!! HAHAHAHAHA typskt mig! Haha och sen tydligen pratat med dom om att dom skulle stänga av musiken? haha asso jag är juh lite udda.. Både emma och jag hade tydligen snarkat oxå!

Sen åt vi en mysig frukost och kollade på en film till, vi behövde lite uppiggning så det fick bli bortspolad! Haha så himla gullig film asso! Hahaha sen städade jag och bea! Underbara människa asså! sen hade jag och bea lite kul med våra telefoner!

NU kommer det lite bilder från kvällen!
(bilder på min presenter kommer sen)

Jag och emma från kvällen! Riktigt vackra asso!

Bea ville inte vara med på bild!
 
Bea kollar på the grudge!

Yasamin, tove och Emma posar och kollar på the grudge!

Kommer fler bilder sen! ;)
// Tildah


Ica maxi med bea!

Hej hej!
Nu har jag och bea vart på ica och i haninge centrum! Vi har lämnat mina böcker på biblioteket och köpt godis  och hyrt filmer i centrum! Det blir: Barnhemmet, One call, the grude, och en till jag inte kommer ihåg namnet på! Men den värkade bra! Som ni ser är det bara skräckfilmer! Haha får se hur många vi vågar se, men det ska nog gå bra! Haha vi har oxå handlat mat, som vi ska ha till sukiaki imorgon. Eftersom jag fyller år den 6 så ska jag ha en liten tjejkväll imorgon vi blir itne många men det var det som var meningen. Men det ska bli så mysigt! Det kommer att sova över. Men jag får se hur mycket jag uppdaterar imorgon.. Eftersom jag kommer att ha ganska mycket att göra! Men ska försöka slänga in ett litet inlägg och någon bild, sen på lördag då kommer ni få läsa och se bilder om fredagen! Japp! ha en trevlig kväll!
// Tildah

En bild ur min samling på hjärtan! (den är på astfalt! :O)


Tack John och Sofia! :D

Tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack! För att du fick upp nya headern! Det vart jätte bra :D
http://bolmgren.net/
Tack till sofia som fixade bilderna jääte fina! och du är jäte bra på allt!
http://grranath.blogg.se/

Idag
Idag var det studiedag! Nice! gick upp sen kom bea! Haha vi har typ suttit vid datan och fixat :P haha xD snart ska vi till ica maxi ;) haha skriver mer sen!
// Tildah ♥ 


Gruppledarmöte på söndag! :D

Idag har jag vart i skolan och typ haft kul! Haha nej men jag gillar faktiskt skolan.. Haha vet jag ee udda, men det är sant! Man är med kompisar och.. och.. hm ja de är väl typ de ända posetiva! När man kommer till det negativa så är det juh plugga, tidiga mornar, äcklig mat, jobbiga lärare, inte hitta någon stans att sitta. Seriöst dom borde bygga ut skolan! Det finns juh typ inga platser att sitta på om man itne har lust att typ sitta i en workshop men där är det juh antingen för praigt eller för tyst.. Så det är ingen bra ide om du frågar mig. Men jag och mina kompisar brukar juh faktiskt ha ganska kul i skolan, (när vi inte pluggar) Haha, Idag mulade jag stridfelt (stavning?) Haha och bea kladdade som vanligt (inget) på han. haha de var kul xD haha
Men kanske ska berätta lite om rubriken!
Ja på söndag klockan typ ett ska jag dårå på ett möte för att jag ska få ha en ridgrupp haha Har redan förberätt första lektionen! Haha får se om det blir så men annars får jag planera om! Men de ska bli sååå kuul!
Idag red jag neff! det var kul, och gick jääte bra! Fasst han kicka i början av galoppen helatiden! Haha kuul! :D
Blev inge bilder idah "/ hoppas ni vill läsa ändå!
// Tildah♥


inget sprciellt

hände inget idag typ..
MEN JAG ÄR VÄÄÄLDIGT ARG! FÖR ATT VI SKA BÖRJA TIO MINUTER TIDIGARE I MORGON! HAHA INTE MYCKET MEN NÄR MAN LIGGER I EN SÄNG PÅ MORGONEN ÄR TIO MINUTER GULD VÄRDA! ASSO! JAG KOMEMR JUH SOMNA! MEN JAG SKA FÖRSÖKA VARA DUKTIG MEN HOPPAS ATT DOM INTE SLÄCKER LAMPAN DÅ KOMMR  JAG INTE ATT KUNNA koncentreara mig -.-

Men jag kan berätta lite om igår!
Bea följde med mig till Joker! Det gick helt OK, Han var lite piggare än vanligt men annars var det kul. Red barbacka idag igen.

Känns som om att inlägget blev ganska meningslöst.. Jaja imorgon lär jag juh ha mer att snacka om!
// tildah

Så kommer  min headder se ut xD

Dagen- stestet

DAGENS VILL HA: Varmt!
DAGENS KLÄDSEL: Grå stickad tunika, svarta jeans
DAGENS FRISYR: lockiga toppar och rakt rästen med luggen i hårspänne
DAGENS LÅT: 21 guns ( var den första jag hörde på radion)
DAGENS PLANER: Nu tandläkaren, skolan och sen till Joker med bea!
DAGENS SAKNAD: Helgen!
DAGENS DUMMASTE: -
DAGENS MISSLYCKANDE: -
DAGENS DROG:-
DAGENS KÖP:-
DAGENS GODIS:-
DAGENS HUMÖR: var pigg när jag klev upp!
DAGENS CITAT: Allt som göms i snö, kommer fram i tö! ( hahaha visste inte vad)
DAGENS ROLIGASTE:-

Jag kommer at fylla på mer vid nästa tillfälle :)

RSS 2.0