De långa inlägget! (hoppas ni orkar läsa)

Jag lever! Ja jag har ju inte skrivit ordentligt på länge pågrund av trötthet! Haha men nu ska ni få en ordentlig bloggning på dom dagarna hm.. det blir från tisdag käll till torsdag kväll! tyvärr kommer inga bilder idag för jag har glömt var jag la den där sladden.. 

Tisdag Kväll!
Bea kommer över till mig och vi går sedan tillsammans mot bussen. Hon är tvungen att hålla i mig ordentligt för mina skor var typ hala! Haha men jag lyckade hålla mig på fötterna. På bussen hoppade juh Emma och Tove på, och somvanligt hade vi mycket att snacka om. Jag tror att när vi är allihopa så kam vi inte hålla tyst! Haha men vi kom fram och gick/ sprang till tågen. Och självklart kom jag inte igenom spärrarna.. Men det gick efer några gångers försök! De går aldrig för mig.. Men sen kom vi (eller jag) Igenom och vi springer ner för trapporna vi hinner precis. Sen står Emma och Beah och knasar sig.. Haha jag har film på de xD haha men dom typ hänger i dom där pinnarna som är i taket! Haha knas äpplen. Men när vi kom fram gick vi och hämtade ut biljetterna. Det gick bra. Haha hon som vi hämta biljetterna hos typ frågade om vi hade rabattkort elr vad det hette jag bah: Ehh.. Vad äre de? Haha och typ alla garva! Hahah Vi gick sedan till donken och åt. Där vare typ en snubbe som seriöst satt och glodde på oss hela måltiden!! Omg, haha störd. Men han gick sen. När Tove skulle köpa en paj gick jag med henne och sen. Medans kom en typ städare och frågade Bea och Emma om han skulle ta brickorna, och dom sa ja. Men jag hade typ heal min milkzhake kvar för jag ville spara den så den hamna i soporna.. Men sånt i livet. Bea han rädda några pommes frittes som hon o Emma gick och kasta på folk sedan! Haha hur knäppt som hällst! Haha sen gick vi och köpte godis, popcorn, dricka och sånt som man behöver när man ska kolla på bio. Vi Gick sedan in på bion. Den var helt OK. Men det var ltie svårt att fatta ibland för det var typ tå tjejer som såg lika dana ut.. Haha men Emma har alltid klagat över att det är jag som snackar hela tiden när vi kommar på film. Men nej nej nu var det defenitivt hon! Hahah Efter bion var vi alla trötta så vi börja beje oss hem. Kom hem vid ungefär hal ett. Mamma tyckte det var sent! Haha justde! Haha jag tycker att alla som är i gullmars någon gång ska gå till dendär gången och kolla på en skyl som finns i gången som har en skyllt som heter "mot globen området" Haha jah en lite kul skylt. Ska lägga ut bild på den sen.

Onsdag!
Idag vart det stallet. Jag höll på att tro att ingen skulle dit men Sara var där och vi åt lunch tillsammans. Sen kom Tuss och Fanny. Vi hade kul som vanligt. På eftermiddagen fick vi tolka! Haha jag fick tolka kch rida på/efter Karna. Karna tyckte nog att det var ganska kul! Haha hon fick lite knas i galloppen! Haha. Men sendan vare teori med Cicci. Det var om typ kost och sånt. Intressant! Jag menar det värkligen! :D Men en viss person (jag nämner inga namn) komenterade hela tiden saker! OMG höll på att bli tokig! Vi hjälpte Cicci att fixa allt och sen vare bara att bege sig hemmot. Tog bussen med alla!

Torsdag!
Idav var jag i stallet igen. Vi var alla ganska typ dööda så vi satt mest och pratade och flummade. Det var kul. Sen skulle Ida "hänga" på Ronda. För Ronda har juh vart lite knäpp. Och JAG tänker aldrig sitta upp igen på den ponnyn! Men btw efter så fixade vi i stallet och typ samma som innan bra chillade och flummade. Ska dit imorgon igen. Det ska bli kul! Det är det alltid i stallet. Haha hoppas att det kommer mycket roliga folk. OCh justede jag tckte så synd om Lina idag :( <3 Men nu har jag typ berättat allt :D haha Ha det så bra så hörs vi imorgon! Och då ska jag till stallet ganska tidigt så vi får se om jag hinner blogga ngt. Men man kan juuh alltid hoppas! OCh jag ska försöka få in bilderna imorgon oxå. Haha då kommer det både vilder och filmer! :D
//Tildah♥

Var det snyggt? Ska jag ha så? Hur många orkade läsa hela?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0