hade inget internet..


glad midsommar<3
Beas internet har itne fungerat hon har itne haft någon täckning. så har inte kunnat blogga. Ska ge lite bilder nu hade jag tänkt. Och lite snabbt i ord. Allt har vart mycket bra. Som vanligt när man är med världens underbaraste kompis <33 haha här kommer en lite sanbbgenomgång i bilder o text ;)<3



på vägen dit ritade vi en massa roliga gubbar. Det är en lek då man ritar först en hatt sen fortsätter man på varannan. Och man viker så inte man ska se!



erkänn att dom eh fett heta? (A)


Så här såg badrummet ut! riktigt frächt! :D


här torkade man alla pappershandukar!


så mycket fina solnedgångsbilder jag o Bea fick! :D<3


Bea finaste<3





här satt vi alla mornar och solade
vi gick upp klockan åtta nio tiden innan frukost!


här är jag första dagen!


BFFAE
best friends for ever and ever


och sen gick solen ner..


Midsommar dagen kom och vi dansade omkring runt granen med massa folk! Vi var så fina allihopa. bea ahde såå fina ögon! Haha! Och hon fick dansa med en Peddo tomte!


MUMS! (A)

Vi fick väldigt bra väder!


En del av campingen vi var på! :D


Jag fick skavsår..


upptäckte en ny grej på mobilen (A)

Haha visste inte att man kunde göra så tur att man har bea asså! ;D<3

Där kom alla kossor! Haha kolla så de radar upp sig! :O

haha okej! På lördagen gick vi till en ko hage. bara ajg och Bea. Vi hade sätt korna innan och ville klappa dom. Så vi gick in i hagen. Alla korna låg i en klump. Och vi kom på något att säga om bonden kom och det var: " så här får man göra i stockholm" haha men när vi kom närmre kossorna började dom resa sig upp och gå mot oss. Vi vart aas rädda och gick litelängre ifrån. haha sen kom ALLA KOSSOR upp! haha och började gå och rada upp sog mot oss och vi vart så rädda att vi gick ut ur hagen. Sen började kossorna såringa runt i den stora hagen. Och vi gick ner dit utanför hagen. Och kollade på dom. Dom sprang förbi flera gånger pch då och då stannade dom vid oss och kollade på oss som om attt vi var farliga. Haha dom sprang fett mycket!! Haha då sa vi: tänk om bonden kommer nu vad ska vi säga? haha jo vi kan säga: " vi motionerar dina kossor" haha men det kom ingen bonde men korna fortsate att springa runt och sen stannade alla och kollade på oss och sen typ lockade vi på dom med gräs. men de ville inte ha..


den utflykten hade vi!


fina Bea <33


vi två föralltid <33

ja det var en liten snabbgenomgång! haha ni kanske får höra fler detaljer någon gång ;)
//Tildah♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0