Djugården, djurgården, djurgååårdeeeen!

Mahahahhaahaaa! Match idaag! Men ska ta allt från början! :D

Skolan gick as bra. Har värkligen börjat plugga som ett litet as nu!! hAHA Imorgon äre hmstudiedag sköönt! :D Hoppas min data funkar.. :(

Efter skolan red ja, fick rida goliat. Han var het ok. Lite seg, men fick igång honom. Haha det roliga var att när vi skulle galoppera, så tvärnitade han ett par gånger och en gång höll jag på att flyga över halsen, men ädå det var ett gottlandsruss..  HaHA JAAOOO!

Sen vare DIF match! Vi satt i klacken! Hhihihihi, sen på tredje perionden ville de killarna som var framför oss att vi skulle gå ner med dom till längst fram på läkraren, sååå kuul! Hihihihi så vi stog där. Djurgården vaaaann! :D:D:D:D::D:D::D:D:D::D:D::D hihihi fett glAD! :G sen efter matchen skull vi få pengar av kille för vi hittat en grej, fick 140 kr. Skulle fått 500:- Men han hade inte de på sig.. Så han skulle ta ut, och då gick vi efter, men tappade bort dom. Då kom de fram ett annat gäng och ville ha nummer!! Hahaha han skylde på att ahns kompis ville ha nummret. Hahaha xD Jaja ska dit igen på fredag, det kommer bli as bra! :)







//Tildah♥


Kommentarer
Postat av: beah

tack för en härlig dag gumman!! <3

2010-08-26 @ 01:59:46
URL: http://triis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0